Hotels in Tripití

Bekijk 1 beschikbaar hotel in Tripití van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
8.0
Geweldig26 beoordelingen
Sarakiniko-strand is op ongeveer 3 km rijden van het 3-sterren Morfeas Tripití.
Vanaf€ 154 /nachtSelecteren

Waar logeren in Tripití?

Beste goedkope hotels in Tripití

Als u over niet al te groot budget voor vakantie in Tripití beschikt, dan verdient het 3-sterren Morfeas Hotel in Tripití zeker uw aandacht. Om dicht bij het centrum van Tripití te verblijven kunt u voor Morfeas Hotel kiezen, een uitstekend gewaardeerde budgetaccommodatie op 400 meter ervandaan. Morfeas Hotel is een betaalbaar hotel op een steenworp afstand van Sarakiniko-strand, dat kamerprijzen vanaf €126 aanbiedt.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Mensen, die het liefst in het centrum van Tripití verblijven, kunnen kiezen voor Morfeas Hotel gelegen op 450 meter van Arethousa. Morfeas Hotel is een populaire accommodatie op circa 5 minuten lopen van het stadscentrum, die zijn gasten gratis parkeren, pendeldienst en huishouden aanbiedt.

Om de vele attracties van Tripití te kunnen waarnemen, logeer bij Morfeas Hotel gelegen op afstand van ongeveer 5 minuten lopen van catacomben van Milos en 5 minuten lopen van het stadscentrum. Haroto Suites ligt in Tripití en bevindt zich op 900 meter van catacomben van Milos.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Haroto Suites is een gezellig appartement op minder dan 10 minuten lopen van catacomben van Milos. Er zijn 11 B&B mogelijkheden in Tripití, waaronder Diamanto'S Guest House en Haroto Suites. Bij het plannen van een zakelijke bijeenkomst in Tripití neemt u in aanmerking Morfeas Hotel dat zich op 0,3 km van het stadscentrum bevindt. Morfeas Hotel is een gezellig resort hotel in Tripití, geschikt voor de reizigers die de aanwezigheid van faciliteiten zoals gratis parkeren, pendeldienst en huishouden belangrijk vinden.

Meer zienMinder