Hotels in Tavronitis

Bekijk 6 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Tavronitis van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-6 van 6
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
Theros HotelAparthotel
8.6
Geweldig73 beoordelingen
Kaart
600 meter van Stadscentrum
Gasten van het prachtige Theros Tavronitis kunnen ontspannen bij een buitenzwembad en hun drankjes nuttigen in de terras bar.
Vanaf€ 123 /nachtSelecteren
8.0
Geweldig41 beoordelingen
Kaart
400 meter van Stadscentrum
Het comfortabele 2-sterren Lycasti Maisonettes Aparthotel ligt vrij dichtbij World War II Civilian Memorial en biedt de gasten een seizoensgebonden buitenzwembad en chaise-longues en diverse recreatiemogelijkheden aan.
Vanaf€ 45 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig42 beoordelingen
Kaart
1000 meter van Stadscentrum
Het 2-sterren Haridimos biedt de mogelijkheid om te picknicken bij de Tavronitis, die circa 5 minuten wandelen loopt, en biedt ontspanning in een seizoensgebonden buitenzwembad.
Vanaf€ 61 /nachtSelecteren
8.0
Geweldig10 beoordelingen
Kaart
600 meter van Stadscentrum
Het Adelais beschikt over een zwembad en 46 kamers met uitzicht op het zwembad.
Vanaf€ 104 /nachtSelecteren
8.0
Geweldig11 beoordelingen
Kaart
900 meter van Stadscentrum
Dit hotel ligt op slechts 1,7 km van Terra Creta en beschikt over een bibliotheek en een bar voor het gemak van de gasten.
Vanaf€ 59 /nachtSelecteren
Adelais Hotel TavronitisHotel
Kaart
700 meter van Stadscentrum
Vaulted Tomb ligt nog geen 15 minuten wandelen van het Adelais Tavronitis en Terra Creta ligt op zo'n 25 minuten lopen van de accommodatie.
Vanaf€ 81 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Tavronitis

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Welke hotels in Tavronitis hebben een centrale locatie?

Onze reisgegevens van iBooked.nl travel op de basis van 22 beoordeling van bezoekers tonen topplekken in het centrum van Tavronitis. We raden Adelais Hotel als het beste hotel met gratis parkeren, een zonneterras en ledikanten, gelegen op 0,5 km van het stadscentrum.

Wat zijn de beste goedkope hotels in Tavronitis?

Er zijn meer dan 3 goedkope top accommodaties in Tavronitis. Het beste goedkope hotel is Adelais Hotel met beoordeling 5.6/10, dat vanaf €61 per nacht kost en gratis parkeren, een zonneterras en ledikanten aanbiedt.

Welke hotels voor koppels in Tavronitis zijn de beste?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 3 aanbiedingen voor koppels. Ontdek Adelais Hotel, beoordeeld met 5.6/10, dat gratis parkeren, een zonneterras en ledikanten heeft. Het is op 650 meter van het stadcentrum gelegen en kot ongeveer €109 per nacht.

Wat zijn de beste gezinsvriendelijke hotels in Tavronitis?

Adelais Hotel (beoordeling: 5.6/10): een familiehotel met gratis parkeren, een zonneterras en ledikanten voor €109 per nacht.

Wat zijn de populairste accommodaties in Tavronitis dicht bij German War Cemetery?

Volgens de reisgegevens van iBooked.nl, vinden bezoekersLycasti Maisonettes (beoordeling: 8.4/10) leuk. Het biedt gratis parkeren, een zonneterras en 24-uurs receptie aan en ligt op 15 minuten lopen van German War Cemetery.

Wat zijn de beste hotels in Tavronitis met buitenzwembadden?

Volgen 22 beoordelingen zijn er 5 hotels met buitenzwembadden in Tavronitis. Misschien vindt u Theros Hotel beoordeeld met 8.6/10 ook leuk. Deze accommodatie kost u €70 per nacht.

Waar logeren in Tavronitis?

Beste goedkope hotels in Tavronitis

Als u op een budget reist, kiest u voor een verblijf bij Haridimos Apartments met een vanaf-prijs van 57€ per kamer. Villa Rita Apartments is een betaalbare keuze die u binnen 10 minuten lopen van het centrum brengt.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Als het de eerste keer is dat u Tavronitis bezoekt, overweeg dan een verblijf in het centraal gelegen Theros Hotel, een comfortabel 3-sterren hotel. Om op slechts 10 minuten lopen van het centrum van de stad te zijn, kunt u in Villa Rita verblijven.

Kies voor een hotel in de buurt van Tavronitis Bridge, zoals Lycasti Maisonettes, dat op loopafstand van slechts 10 minuten ervandaan ligt.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Antilia Apartments is een comfortabel appartement in het centrum van Tavronitis, dat is een geweldige keuze voor degenen die de voorkeur aan een huiselijke sfeer en de voordelen van de centrale ligging geven. Marelia Luxurius Apartment is een B&B appartement op loopafstand van de belangrijkste attracties van Tavronitis, waaronder haven van Kissamos / Kastelli. Als u van plan bent om Tavronitis met uw gezin te bezoeken, kies dan voor Adelais in de buurt van Orthodoxe Academie van Kreta, dat ook over gratis prive parkeerplaatsen, een zonterras en een zwembad beschikt. Maro Suites is een populair resort in Tavronitis, dat uitzichten over de tuin biedt en tevens over gratis prive parkeerplaatsen en een patio beschikt.

Meer zienMinder