Hotels in Petrití

Bekijk 2 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Petrití van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-2 van 2
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
7.2
Heel goed3 beoordelingen
Kaart
500 meter van Stadscentrum
Het 2-sterren Christina Beachfront Rooms By Hotelius ligt op 35 km van de luchthaven Korfoe Ioannis Kapodistrias en verwelkomt gasten met een bagage-opslag en een restaurant.
Vanaf€ 98 /nachtSelecteren
Ktima Theofilos - FriderikiPension
Kaart
600 meter van Stadscentrum
Het Mavroudis Family Museum and Modern Olive Oil Press is te vinden op binnen 7 km afstand van een pension.
Vanaf€ 89 /nachtSelecteren

Waar logeren in Petrití?

Beste goedkope hotels in Petrití

Voor de budgetreiziger is Christina Beachfront Rooms By Hotelius in Petrití een goede keuze. Wie met een strak budget op reis gaat kan wellicht overwegen om bij Christina Beachfront Rooms By Hotelius, dat op loopafstand van 10 minuten van het stadscentrum ligt, te logeren. Christina Beachfront Rooms By Hotelius is een goed budgetvriendelijk hotel, minder dan 5 km van Paralia Alikes.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Om de lange ritten naar het centrum van de stad te vermijden boekt u Christina Beachfront Rooms By Hotelius, een luxe accommodatie met een kindermenu, kanoën en wandelen, die 600 meter verderop ligt. Ktima Theofilos - Frideriki is een andere centrale optie die zich op 10 minuten lopen van het hart van Petrití bevindt.

Als u bij Christina Beachfront Rooms By Hotelius verblijft, bent u op 5 minuten lopen van Wreck en op 0,5 km van het stadscentrum. Dimitris House Petriti brengt u op 10 minuten loopafstand van Wreck en biedt accommodatie met ledikanten, duiken en wandelen.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Gezinnen kunnen Dimitris House Petriti appartement dicht bij Wreck boeken, dat over ledikanten, duiken en wandelen beschikt. Denk aan een verblijf in White Pearl 1 of Playia Villas III, als u gebruik wilt maken van een verblijf in een B&B. Ktima Theofilos - Frideriki en Christina Beachfront Rooms By Hotelius zijn de twee zakenhotels in Petrití, die van alle benodigde faciliteiten voozien zijn. Christina Beachfront Rooms By Hotelius is een geweldig resort voor reizigers naar Petrití die hun vakantie met een kindermenu, kanoën en wandelen willen doorbrengen.

Meer zienMinder