Hotels in Paralia Kourna

Bekijk 22 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Paralia Kourna van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-22 van 22
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
7.8
Heel goed18 beoordelingen
Kaart
200 meter van Stadscentrum
Het 4-sterren Nima Boutique Paralia Kourna is op 55 km van de luchthaven Chania en binnen 150 meter afstand van de Kavros Beach bushalte.
Vanaf€ 94 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig66 beoordelingen
Het gastvrije 4-sterren Orpheas Resort Kreta vindt u op een 5loopafstand van Egeïsche Zee en het beschikt over een buitenzwembad en 84 kamers.
Vanaf€ 96 /nachtSelecteren
8.0
Geweldig41 beoordelingen
Het 4-sterren Delfina Boutique Georgioupoli ligt in de wijk Kavros in Georgioupoli en beschikt over een buitenzwembad en biedt uitzicht op De White Mountains.
Vanaf€ 111 /nachtSelecteren
8.0
Geweldig74 beoordelingen
Het residentiele Delfina Tropic Beach Kreta vindt u circa 30 meter afstand van Egeïsche Zee en het beschikt over een zwembad en 111 kamers.
Vanaf€ 89 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig23 beoordelingen
Met een seizoensgebonden buitenzwembad, ligt deze accommodatie op een korte afstand van Adventure Bikes en Agios Nikolaos Chapel.
Vanaf€ 52 /nachtSelecteren
7.2
Heel goed21 beoordelingen
Gelegen op binnen 15 wandelafstand van Georgioupolis Beach, het heerlijke 4-sterren Happy Days biedt 90 kamers.
Vanaf€ 41 /nachtSelecteren
8.0
Geweldig11 beoordelingen
Het hoogwaardige Vantaris Palace is op 55 km van de luchthaven Chania en binnen alleen 10 minuten wandelen van de Kavros Beach bushalte.
Vanaf€ 172 /nachtSelecteren
8.6
Geweldig16 beoordelingen
Het 4-sterren Cretan Paralia Kourna ligt binnen 10 minuten rijden van Georgioupolis Beach en verwelkomt gasten met een bagageopslag en een restaurant.
Vanaf€ 109 /nachtSelecteren
10.0
Perfect1 beoordeling
Kaart
300 meter van Stadscentrum
Gasten kunnen genieten van een zwembad en 220 kamers, tijdens hun verblijf in het 2-sterren Kavros Paralia Kourna, dat binnen een 5-minuten wandelafstand van Egeïsche Zee ligt.
Vanaf€ 44 /nachtSelecteren
7.6
Heel goed2 beoordelingen
Het Meer van Kournas bevindt zich op ongeveer 3 km afstand van het 2-sterren Sandy Beach Kreta.
Vanaf€ 231 /nachtSelecteren
Apollo ApartmentsHotel
8.4
Geweldig5 beoordelingen
Het 3-sterren Apollo Hotel 2 ligt in de Kavros wijk van Kreta en biedt een zwembad en een buffet ontbijt aan.
Vanaf€ 42 /nachtSelecteren
Vantaris Garden Paralia KournaAparthotel
Gasten met kinderen kunnen in het Vantaris Garden Aparthotel Kreta genieten van ledikanten en kinderstoelen en profiteren van rustige ligging in de wijk Kavros in Kreta.
Vanaf€ 70 /nachtSelecteren
Vantaris Garden And CornerHotel
Gasten van het Vantaris Garden And Corner kunnen ontspannen in de lounge bar of loungen bij een zwembad.
Vanaf€ 108 /nachtSelecteren
Palladion HotelHotel
Het 3-sterren Palladion Paralia Kourna is op 55 km van de luchthaven Chania en op 10 minuten van de Kavros Beach bushalte.
Vanaf€ 113 /nachtSelecteren
Silver Beach HotelHotel
Kaart
100 meter van Stadscentrum
Gelegen op slechts 1 km rijden van Georgioupolis Beach, het 3-sterren Silver Beach biedt 28 kamers.
Selecteren
Hotel Pepper Sea Club Paralia KournaHotel
8.4
Geweldig1 beoordeling
Kaart
1.1 km van Stadscentrum
Het luxe Pepper Sea Club Paralia Kourna is op 55 km van de luchthaven Chania en op ongeveer 850 meter verwijderd van de Kavros Beach bushalte.
Vanaf€ 450 /nachtSelecteren
Vantaris Blue (Adults Only) Paralia KournaHotel
Het is 51 minuten rijden naar de luchthaven Chania en binnen 3 km van het Meer van Kournas.
Vanaf€ 131 /nachtSelecteren
Dias Apartments KavrosHotel
Het 3-sterren Dias Apartments Kavros is op 55 km van de luchthaven Chania en 5-minuten wandelafstand naar de Kavros Beach bushalte.
Vanaf€ 54 /nachtSelecteren
Muses Studios Paralia KournaHotel
Het Muses Studios heeft een seizoensgebonden buitenzwembad, een gemeenschappelijke salon en een tuin, die de gasten helpen zich te vermaken op de rustige locatie.
Vanaf€ 134 /nachtSelecteren
Muses Studios Paralia KournaHotel
Het 3-sterren Muses Studios Kreta is op 55 km van de luchthaven Chania en op amper 150 meter van de Kavros Beach bushalte.
Vanaf€ 98 /nachtSelecteren
Ermioni Beach Paralia KournaHotel
Het 2-sterren Ermioni Beach Paralia Kourna is op 55 km van de luchthaven Chania en slechts 10 minuten wandelen vanaf de Kavros Beach bushalte.
Vanaf€ 69 /nachtSelecteren
Petros Village Paralia KournaHotel
Kaart
95.7 km van Stadscentrum
Gasten van het 2-sterren Petros Village Paralia Kourna kunnen ontspannen bij een zwembad en hun drankjes nuttigen in de snack bar.
Vanaf€ 62 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Paralia Kourna

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Welke centraal gelegen hotels in Paralia Kourna zijn de beste?

Er zijn 18 hotels en andere accommodaties in het centrum van Paralia Kourna om uit te kiezen. Orpheas Resort Hotel (Adults Only), beoordeeld met 8.4/10 is het beste hotel met hoofdmassage, rugmassages en voetmassage, dat op 5 minuten lopen van het stadscentrum ligt. Cretan Beach Resort (Adults Only) met beoordeling 8.6/10 en Happy Days Beach Hotel, beoordeeld met 7.2/10, zijn onze favoriete hotels in het gebied.

Welke goedkope hotels in Paralia Kourna zijn de beste?

Er zijn meer dan 7 goedkope top accommodaties in Paralia Kourna. Apollo Apartments is ook een goede keuze met beoordeling 8.4/10 voor €96 per nacht.

Welke boetiekhotels in Paralia Kourna zou je aanbevelen?

Delfina Boutique Hotel (beoordeling: 8.6/10) is een favouriete 4-sterrenhotel voor klanten, die op zoek bent naar een stijlvolle accommodatie met ledikanten, in de bar en strijken. Het ligt in de Kavros wijk.

Wat zijn de beste romantische hotels in Paralia Kourna?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 20 aanbiedingen voor koppels. Bekijk Happy Days Beach Hotel, beoordeeld met 7.2/10, dat een zonnedek, 24-uurs receptie en pendeldienst heeft. Het is op 150 meter van het stadcentrum gelegen en kot ongeveer €41 per nacht. Andere top opties zijn Orpheas Resort Hotel (Adults Only) en Vantaris Palace.

Wat zijn de beste gezinsvriendelijke accommodaties in Paralia Kourna?

Volgens 39 beoordelingen van klanten zijn er 3 gezinsvriendelijke opties. Apollo Apartments (beoordeling: 8.4/10): een familiehotel met 24-uurs receptie, in het restaurant en een buitenzwembad voor €96 per nacht. U kunt ook Vantaris Palace (beoordeling: 8.0/10) voor ongeveer €170 per nacht boeken. Deze kindvriendelijke accommodatie biedt Turkse stoombaden, 24-uurs receptie en medische dienst aan.

Welke hotels in Paralia Kourna met buitenzwembadden zijn de beste?

Volgen 92 beoordelingen zijn er 10 hotels met buitenzwembadden in Paralia Kourna. Misschien vindt u Happy Days Beach Hotel beoordeeld met 7.2/10 ook leuk. Deze accommodatie kost u €41 per nacht.

Waar logeren in Paralia Kourna?

Beste goedkope hotels in Paralia Kourna

Budgetreizigers zullen er 7 betaalbare hotels in Paralia Kourna vinden, waaronder Apollo Apartments en Kavros Beach. In het centrum van Paralia Kourna vindt u tal van budgethotels, zoals Apollo Apartments en Kavros Beach, die op 30 minuten loopafstand van Meer van Kournas liggen. Reina Apartments ligt op slechts een steenworp afstand van Strand van Georgioupolis. Een andere middenklasse accommodatiegelegenheid is Apollo Apartments, het 3-sterren hotel in de Kavros wijk.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Bij Happy Days Beach Hotel of Reina Apartments verblijft u redelijk dicht bij het centrum van Paralia Kourna. Het 4-sterren Orpheas Resort Hotel (Adults Only), centraal gelegen in Paralia Kourna, is een perfecte accommodatie met hoofdmassage, rugmassages en voetmassage.

Luxe en boetiekaccommodatie in Paralia Kourna

Nima Boutique Hotel (Adults Only) is een weelderig 4-sterren hotel met een zonnedek, schoonheidsbehandelingen en 24-uurs receptie. Nima Boutique Hotel (Adults Only) in de wijk Kavros is een chique optie voor reizigers met een hoger budget die op zoek zijn naar een stijlvol 4 sterren boetiekhotel.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Wilt u graag een verblijf met een huiselijke sfeer tijdens uw vakantie in Paralia Kourna, bekijk dan eens de comfortabele appartementen zoals Reina Apartments, dat op circa 0,3 km van het centrum van de stad ligt. Geniet van uw verblijf in het comfortabele Reina Apartments op slechts 450 meter van het stadscentrum. Bent u van plan Paralia Kourna met uw gezin te bezoeken, neemt u dan in aanmerking de populaire Delfina Tropic Beach en Delfina Boutique Hotel. Orpheas Resort Hotel (Adults Only) is een gezellig resort hotel in Paralia Kourna, geschikt voor de reizigers die de aanwezigheid van faciliteiten zoals hoofdmassage, rugmassages en voetmassage belangrijk vinden.

Meer zienMinder