Hotels in Palaiá Fókaia

Bekijk 1 beschikbaar hotel in Palaiá Fókaia van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
Angelina's HomeBed & Breakfast
8.4
Geweldig29 beoordelingen
Kaart
900 meter van Stadscentrum
Thymari Beach en Agios Konstantinos zijn nog geen 25 minuten lopen ervandaan en op ongeveer 10 minuten rjden vanaf het Angelina's Home Palaiá Fókaia.
Vanaf€ 90 /nachtSelecteren

Waar logeren in Palaiá Fókaia?

Beste goedkope hotels in Palaiá Fókaia

Een bezoek aan Palaiá Fókaia hoeft geen fortuin te kosten wanneer u voor het budgethotel Angelina's Home met een vanaf-prijs van €92 kiest. Wie met een strak budget op reis gaat kan wellicht overwegen om bij Angelina's Home, dat op loopafstand van 10 minuten van het stadscentrum ligt, te logeren. Gelegen nabij Anavissos Beach Angelina's Home is een betaalbare keuze met de prijs van slechts €92.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Als u een familievakantie naar Palaiá Fókaia plant, overweeg dan een verblijf in gezellige appartementen, zoals Minimalistic Apartment of Minimalistic Apartment, die zich in het centrum van de stad bevinden. Angelina's Home is een populaire accommodatie op circa 10 minuten lopen van het stadscentrum, die zijn gasten windsurfen, snorkelen en duiken aanbiedt.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Sea Side Apartment is een gezellig appartement in het centrum van de stad en tevens 100 meter verwijderd van Siropi. U kunt ook voor het comfortabele Blue Cielo Sunny Apartment gaan, daar treft u onder andere een zonnedek, windsurfen en duiken. Voor zakelijke of grote evenementen, denk aan het boeken van een kamer in Angelina's Home in Palaiá Fókaia, dat windsurfen, snorkelen en duiken heeft. Angelina's Home is een resort hotel met windsurfen, snorkelen en duiken, dat tevens volleybal, fietsen en beachvolleybal biedt.

Meer zienMinder