Hotels in Nea Iraklia

Bekijk 3 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Nea Iraklia van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-3 van 3
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
7.8
Heel goed6 beoordelingen
Kaart
1.3 km van Stadscentrum
De kamers van het Heraclea Luxury Suites By Travel Pro Services - Nea Kallikrateia Halkidiki Nea Iraklia kijken uit op de tuin en er is ook een seizoensgebonden buitenzwembad op het terrein.
Vanaf€ 128 /nachtSelecteren
FiloxeniaAparthotel
7.8
Heel goed9 beoordelingen
Kaart
1.1 km van Stadscentrum
Het Filoxenia Aparthotel beschikt over luchtige kamers, ligt in een strand gebied en biedt uitzicht op de Golf van Thermaikos.
Vanaf€ 65 /nachtSelecteren
Electra Beachfront Suites, Nea IrakleiaAparthotel
Kaart
800 meter van Stadscentrum
Vanaf€ 128 /nachtSelecteren

Waar logeren in Nea Iraklia?

Beste goedkope hotels in Nea Iraklia

Budgetreizigers zullen er 3 betaalbare hotels in Nea Iraklia vinden, waaronder Filoxenia en Heraclea Luxury Suites. Vasilia is een betaalbare keuze die u binnen 10 minuten lopen van het centrum brengt.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Het centraal gelegen in Nea Iraklia Electra Beachfront Suites, Nea Irakleia bevindt zich tevens op korte loopafstand van Philoxenia en is voorzien van gratis parkeren, een zonneterras en pendeldienst. Om op slechts 5 minuten lopen van het centrum van de stad te zijn, kunt u in Eleni'S Apartments verblijven.

U kunt het beste u een hotel nabij Philoxenia boeken, bijvoorbeeld, Electra Beachfront Suites, Nea Irakleia dat direct ernaast ligt. Reizigers die de belangrijkste bezienswaardigheden van Nea Iraklia willen bezoeken, kunnen het beste een hotel nabij Philoxenia boeken, bijvoorbeeld, Electra Beachfront Suites, Nea Irakleia dat zich op korte loopafstand ervandaan bevindt.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Degenen die op zoek zijn naar gezellige appartementen in Nea Iraklia moeten eens kijken naar Vasilia - een andere goede optie in de buurt van Philoxenia. Er zijn in Nea Iraklia 18 B&B's beschikbaar, waaronder Sunshine House Offering Spectacular Views To Olymp A en Eleni'S Apartments. Als u in Nea Iraklia op zakenreis bent, heeft u misschien een zakenhotel nodig zoals Electra Beachfront Suites, Nea Irakleia met gratis parkeren, een zonneterras en pendeldienst. Voor de recreanten zijn er 3 hotels in Nea Iraklia, Filoxenia of Heraclea Luxury Suites zijn onder hen.

Meer zienMinder