Hotels in Miléai

Bekijk 7 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Miléai van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-7 van 7
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.4
Geweldig57 beoordelingen
Kaart
500 meter van Stadscentrum200 meter van Folklore Museum Milies
Het Archontiko Filippidi heeft 6 kamers met uitzicht op de berg en ligt op 16 minuten wandelen van Bridge de Chirico.
Vanaf€ 161 /nachtSelecteren
8.6
Geweldig39 beoordelingen
Kaart
500 meter van Stadscentrum400 meter van Milies Train Station
1,000 Year Old Platanus Tree ligt op slechts 7 km afstand van het 3-sterren Iliovolo Guesthouse Miléai, terwijl Bridge de Chirico binnen 20 minuten wandelen vandaan ligt.
Vanaf€ 81 /nachtSelecteren
9.4
Perfect8 beoordelingen
Het Mirovoli is gelegen op een 5-minuten loopafstand van Agion Taksiarchon Church en biedt 7 kamers en een snack bar aan.
Vanaf€ 100 /nachtSelecteren
Kaart
700 meter van Stadscentrum200 meter van Milies Train Station
Het Palios Stathmos Miléai is gelegen binnen een wandeling van maar 5 minuten Bridge de Chirico en binnen 5 minuten wandelen vanaf Esperides en beschikt over een zonneterras en een picknickplaats.
Vanaf€ 156 /nachtSelecteren
Hotel DryalosHotel
7.6
Heel goed13 beoordelingen
Kaart
600 meter van Stadscentrum300 meter van Folklore Museum Milies
Het Dryalos biedt uitzicht op de zee, ligt op slechts 5 minuten te voet van Agion Taksiarchon Church en beschikt over een buitenzwembad.
Vanaf€ 115 /nachtSelecteren
Palios StathmosHotel
Het Palios Stathmos ligt in een historisch gedeelte van Miléai, amper 450 meter van Esperides.
Selecteren
Villa Karusos At Milies,PelionPension
Kaart
600 meter van Stadscentrum300 meter van Folklore Museum Milies
Het rookvrije Villa Karusos At Milies,Pelion Miléai heeft kamers met uitzicht op de berg en ligt binnen 5 minuten lopen van Agion Taksiarchon Church.
Vanaf€ 74 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Miléai

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Wat zijn de geweldigste hotels in het centrum van Miléai?

Onze reisgegevens van iBooked.nl travel op de basis van 56 beoordeling van klanten tonen topplekken in het centrum van Miléai. Archontiko Filippidi, gelegen in het centrum van Miléai, beoordeeld met 9.0/10, biedt een bureau, een kastje en een vlakscherm TV samen met uitstekende service aan.

Welke goedkope hotels in Miléai zijn de beste?

Iliovolo Guesthouse beoordeeld met 9.0/10 is geweldig voor uw goedkoop verblijf in Miléai. Deze accommodatie heeft een zonnedek, parkeerservice en wandelen.

Welke hotels voor koppels in Miléai zijn de beste?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 3 aanbiedingen voor koppels. Iliovolo Guesthouse beoordeeld met 9.0/10 is een 3-sterrenhotel voor koppels, dat een zonnedek, parkeerservice en wandelen aanbiedt. Klanten kunnen een kamer in deze accommodatie voor ongeveer €70 per nacht boeken.

Welke hotels in Miléai zijn goed voor gezinnen?

Archontiko Filippidi (beoordeling: 9.0/10): een familiehotel met een zonnedek, wandelen en paardrijden voor €95 per nacht.

Welke hotels in Miléai dicht bij Bridge de Chirico zijn de beste?

Volgens de reisgegevens van iBooked.nl, vinden klantenIliovolo Guesthouse (beoordeling: 9.0/10) leuk. Het biedt een zonnedek, parkeerservice en wandelen aan en ligt op 10 minuten lopen van Bridge de Chirico.

Waar logeren in Miléai?

Beste goedkope hotels in Miléai

Een bezoek aan Miléai hoeft geen fortuin te kosten wanneer u voor het budgethotel Iliovolo Guesthouse met een vanaf-prijs van €68 kiest. Een goede keuze voor budgetaccommodatie is Iliovolo Guesthouse, dat op loopafstand van 10 minuten van het centrum van Miléai ligt. In het geval dat uw reisbudget beperkt is, kunt u overnachten bij Mansion Room 2 At Milies Pelion, gelegen op 5 minuten lopen van Museum of Milies. Wanneer u een budgetvriendelijk hotel in de buurt van Milies treinstation zoekt, neemt u Iliovolo Guesthouse in aanmerking.

Luchthavens en Metrostations van Miléai

Vanaf Anemoessa en Hotel Mirovoli komt u gemakkelijk bij Milies treinstation.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Als u dicht bij bezienswaardigheden wilt blijven, zijn het centrale Hotel Mirovoli en Archontiko Filippidi goede opties. Hotel Mirovoli is een populaire accommodatie op circa 5 minuten lopen van het stadscentrum, die zijn gasten gratis parkeren, een zonneterras en wandelen aanbiedt.

Als u voor het eerst naar Miléai komt, kunt u het beste in het centrum nabij Agion Taksiarchon Church logeren, bijvoorbeeld, bij Hotel Mirovoli of Anemoessa. Reizigers die de belangrijkste bezienswaardigheden van Miléai willen bezoeken, kunnen het beste een hotel nabij Agion Taksiarchon Church boeken, bijvoorbeeld, Hotel Mirovoli dat zich op korte loopafstand ervandaan bevindt.

Luxe en boetiekaccommodatie in Miléai

Als u op zoek bent naar een ultieme luxe vakantie in Miléai, zoek dan niet verder dan Palios Stathmos, het 4-sterren hotel op ongeveer 650 meter van het stadscentrum.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Mansion Room 2 At Milies Pelion is een goedkoop appartement met gratis parkeren en wandelen, gelegen in het hart van Miléai. Reizigers, die op zoek zijn naar een goede B&B accommodatie in Miléai, zullen blij zijn met Mansion Room 6 At Milies, Pelion - Villa Karusos en Mansion Room 3 At Milies Pelion Villa Karusos Greece. Voor zakelijke of grote evenementen, denk aan het boeken van een kamer in Iliovolo Guesthouse in Miléai, dat gratis parkeren, een zonneterras en wandelen heeft. Voor de recreanten zijn er 3 hotels in Miléai, Hotel Dryalos of Hotel Mirovoli zijn onder hen.

Meer zienMinder