Hotels in Mandrakia

Bekijk 4 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Mandrakia van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-4 van 4
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.6
Geweldig51 beoordelingen
Kaart
700 meter van Stadscentrum
Het Milo Milo Suites is op 3 km van Haven van Adamas gelegen en biedt uitzicht op de Egeïsche Zee beschikt over chaise-longues en een patio.
Vanaf€ 288 /nachtSelecteren
Mandrakia Totally Sea View HouseHotel
Kaart
200 meter van Stadscentrum
Tourkothalassa beach ligt 10 minuten loopafstand van het Mandrakia Totally Sea View House Milos Island en Papikinou-strand ligt op een 3 km van de accommodatie.
Selecteren
Il Marinero Mandrakia HotelPension
Kaart
200 meter van Stadscentrum
Vanaf€ 298 /nachtSelecteren
Mora Houses Aparthotel MandrakiaAparthotel
Kaart
100 meter van Stadscentrum
Vanaf€ 179 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Mandrakia

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Wat zijn de geweldigste hotels in het centrum van Mandrakia?

Onze reisgegevens van iBooked.nl travel op de basis van 25 beoordeling van gasten tonen topplekken in het centrum van Mandrakia. Milo Milo Suites met gratis parkeren, een zonneterras en huishouden is beoordeeld met 9.0/10 en ligt binnen 10 minuten lopen van het stadcentrum.

Welke top hotels in Mandrakia zijn goedkoop?

Milo Milo Suites beoordeeld met 9.0/10 is geweldig voor uw goedkoop verblijf in Mandrakia. Deze accommodatie heeft gratis parkeren, een zonneterras en huishouden.

Wat zijn de beste hotels voor koppels in Mandrakia?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 3 aanbiedingen voor koppels. Bekijk Milo Milo Suites, beoordeeld met 9.0/10, dat gratis parkeren, een zonneterras en huishouden heeft. Het is op 850 meter van het stadcentrum gelegen en kot ongeveer €203 per nacht.

Waar logeren in Mandrakia?

Beste goedkope hotels in Mandrakia

Zoekt u een budgetaccommodatie, overweeg dan een verblijf bij Sarakiniko View Studios, een betaalbaar appartement voor €79 per overnachting. Seascape Mandrakia is een betaalbare keuze die u binnen 5 minuten lopen van het centrum brengt. Sarakiniko View Studios ligt op slechts een steenworp afstand van Sarakiniko-strand.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Als u de belangrijkste toeristische attracties in Mandrakia wilt bezoeken, dan kunt u in Milo Milo Suites overnachten, een 3-sterren hotel in het hart van de stad. Mandrakia House bevindt zich in het hart van Mandrakia en biedt gratis parkeren, een zonneterras en pendeldienst.

Wanneer u naar Mandrakia voor plezier reist en graag in het centrum wilt verblijven, boek dan een hotel nabij Tourkothalassa beach, zoals Milo Milo Suites. Selecteer een hotel naast Tourkothalassa beach, zoals Milo Milo Suites, gelegen op slechts 10 minuten lopen.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Sarakiniko View Studios heeft een goede aanbieding waarbij gratis parkeren, een zonneterras en een fotokopieerapparaat inbegrepen zijn. B&B's in Mandrakia zijn onder andere Sarakiniko View Studios en Seascape Mandrakia. Als u met uw gezin naar Mandrakia reist, wilt u misschien accommodatie vinden, zoals Sarakiniko View Studios, met gratis parkeren, een zonneterras en een fotokopieerapparaat. Milo Milo Suites wordt beoordeeld als een van de beste resorts in Mandrakia, dat gratis parkeren, een zonneterras en huishouden biedt.

Meer zienMinder