Hotels in Klima (Milos)

Bekijk 1 beschikbaar hotel in Klima (Milos) van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
8.2
Geweldig88 beoordelingen
Het Panorama Klima is op 10 km van de luchthaven Nationale Melos en circa 10 minuten lopen naar de Trypiti bushalte.
Vanaf€ 110 /nachtSelecteren

Waar logeren in Klima (Milos)?

Beste goedkope hotels in Klima (Milos)

Turquoise Boathouse In Klima I is een budgetvriendelijke keuze die op 5 minuten lopen van Panorama Restaurant ligt. Panorama Hotel is een uitstekende budgetvriendelijke accommodatie op 250 meter van het hart van Klima (Milos). Turquoise Boathouse In Klima I in Klima (Milos) biedt een comfortabel en redelijk geprijsd verblijf in de buurt van Syrmata, op 150 meter van het stadscentrum.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Als u het beste uit uw reis naar Klima (Milos) wilt halen, kies dan voor het gelegen in het stadscentrum Panorama Hotel, waar u tevens van gratis parkeren, een zonneterras en huishouden kun genieten. Turquoise Boathouse In Klima I bevindt zich in het hart van Klima (Milos) en biedt gratis parkeren, pendeldienst en strijken.

Wanneer u de stad wilt verkennen, kunt u het beste voor een hotel in de buurt van catacomben van Milos kiezen, bijvoorbeeld Panorama Hotel. U kunt ook verblijven bij Panorama Hotel, dat circa 650 meter van catacomben van Milos is.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Met prijzen vanaf slechts €325, creëert Turquoise Boathouse In Klima I een gezellige huiselijke sfeer tijdens uw verblijf. On The Waves Of Klima ligt op 5 minuten lopen van het centrum van de stad. Als u in Klima (Milos) op zakenreis bent, heeft u misschien een zakenhotel nodig zoals Panorama Hotel met gratis parkeren, een zonneterras en huishouden. Panorama Hotel is een populair resort met gratis parkeren, een zonneterras en huishouden voor een onvergetelijk verblijf.

Meer zienMinder