Hotels in Kerveli

Bekijk 7 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Kerveli van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-7 van 7
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.4
Geweldig42 beoordelingen
Het 3-sterren Kerveli Village Samos Island vindt u op ongeveer 30 meter verwijderd van Egeïsche Zee en het beschikt over een buitenzwembad en 50 kamers.
Vanaf€ 82 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig53 beoordelingen
Kaart
700 meter van Stadscentrum
Het Nafsika Villas Kerveli kijkt uit over de Egeïsche Zee en ligt in een strand gebied en biedt een terras en een patio aan.
Vanaf€ 111 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig2 beoordelingen
Kaart
200 meter van Stadscentrum
Het Athina Studio, gesitueerd binnen 5 minuten te voet van het Kerveli-strand en beschikt over een terras, een picknickplaats en een tuin, samen met 6 kamers.
Vanaf€ 51 /nachtSelecteren
Villa PlatanakiAparthotel
8.6
Geweldig8 beoordelingen
Kaart
600 meter van Stadscentrum
Gelegen op loopafstand van slechts 5 minuten van van Egeïsche Zee, een aparthotel ligt op ongeveer 7 km afstand van het Samos Wine Museum.
Vanaf€ 99 /nachtSelecteren
Kaart
100 meter van Stadscentrum
Het 2-sterren Apartmets Sunwaves Aparthotel Kerveli bevindt zich op minder dan 7 km afstand van Samos Wine Museum en beschikt over een zwembad.
Vanaf€ 97 /nachtSelecteren
Sunwaves ApartmentsHotel
Mourtia Beach ligt op ongeveer 3 km rijden van het Sunwaves Samos Island, terwijl Strand van Psili Amos circa 3 km verderop ligt.
Vanaf€ 35 /nachtSelecteren
Kerveli Luxury VillaHotel
Kaart
400 meter van Stadscentrum
Het Kerveli-strand ligt op wandelafstand van slechts 10 minuten van het Luxury Villa Kerveli, dat over een hydromassage douche en een bubbelbad beschikt.
Vanaf€ 67 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Kerveli

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Welke plekken in het centrum van Kerveli zijn de beste?

Kies uw perfecte hotel onder 5 aabiediengen in het centrum van Kerveli. We raden Villa Platanaki als het beste hotel met gratis parkeren, een zonnedek en duiken, gelegen op 0,5 km van het stadscentrum. Nafsika Villas met beoordeling 8.8/10 en Athina Studio Apartments, beoordeeld met 8.2/10, zijn onze favoriete hotels in het gebied.

Welke goedkope hotels in Kerveli zijn de populairste?

Meer dan 21 beoordelingen van bezoekers van iBooked.nl helpen u om de beste goedkope accommodatie in Kerveli te kiezen. Nafsika Villas met beoordeling 8.8/10 is een geweldige keuze, omdat het een golfbaan, een zonnedek en huishouden samen met huishouden, fietsverhuur en lunchpakket aanbiedt. Een andere optie is Athina Studio Apartments beoordeeld met 8.2/10 voor €40 per nacht.

Wat zijn de beste accommodaties voor koppels in Kerveli?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 5 aanbiedingen voor koppels. Ontdek Nafsika Villas, beoordeeld met 8.8/10, dat een golfbaan, een zonnedek en huishouden heeft. Het is op 700 meter van het stadcentrum gelegen en kot ongeveer €72 per nacht.

Welke hotels in Kerveli zijn goed voor gezinnen?

Nafsika Villas (beoordeling: 8.8/10): een familiehotel met een golfbaan, een zonnedek en huishouden voor €72 per nacht.

Waar logeren in Kerveli?

Beste goedkope hotels in Kerveli

Wanneer u met wat budget reist, zou u kunnen verblijven bij Sunwaves Apartments met de gemiddelde overnachtingsprijs van 40€.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Bent u op zoek naar wat meer privacy, dan is een appartement zoals Villa Kerveli een goede accommodatiegelegenheid in het centrum van Kerveli, tevens beschikt het over gratis prive parkeerplaatsen, duiken en kanoën. Wanneer Kerveli Luxury Villa uw logeerplaats is, betekent dat een verblijf in het centrum van Kerveli en op loopafstand van de meest bezochte toeristische attracties zoals de kerk en het museum,

Kies een hotel naast Kerveli-strand, zoals Nafsika Villas en Athina Studio Apartments, op loopafstand van 5 minuten ervandaan.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Villa Platanaki is een populair resort in Kerveli, dat uitzichten over de berg biedt en tevens over gratis parkeren, een zonterras en duiken beschikt.

Meer zienMinder