Hotels in Kato Gatzea

Bekijk 3 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Kato Gatzea van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-3 van 3
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.6
Geweldig45 beoordelingen
Kaart
800 meter van Stadscentrum
Het hotel ligt op een steenworp afstand van IFOM Horse Riding Naturalist Club Mileon en beschikt over 29 kamers met uitzicht over de zee.
Vanaf€ 93 /nachtSelecteren
7.6
Heel goed11 beoordelingen
Kaart
200 meter van Stadscentrum
Het 2-sterren Seranides Boutique Kato Gatzea beschikt over een buitenzwembad en 11 kamers met uitzicht op de zee.
Vanaf€ 125 /nachtSelecteren
Kaart
500 meter van Stadscentrum
Agion Taksiarchon Church ligt op ongeveer 4 km verderop, terwijl Folklore Museum Milies op ongeveer 4 km afstand is.
Vanaf€ 67 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Kato Gatzea

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Welke top hotels in Kato Gatzea hebben een centrale ligging?

Er zijn 3 hotels en andere accommodaties in het centrum van Kato Gatzea om uit te kiezen. Seranides Boutique Hotel, gelegen op 0,1 km van het stadscentrum, biedt een zwembad, strijken en in de bar ter plaatse aan.

Welke goedkope hotels zijn de beste in Kato Gatzea?

Een van de beste goedkope hotels is Seranides Boutique Hotel, beoordeeld met 8.0/10, dat €78 per nacht kost en een zwembad, strijken en in de bar aanbiedt. Hotel Apartments Sikia II beoordeeld met 8.6/10 is nog een goed hotel, dat gratis prive parkeerplaatsen, een zonneterras en conciërgeservice aanbiedt en €67 per nacht kost.

Welke hotels voor koppels in Kato Gatzea zijn de beste?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 3 aanbiedingen voor koppels. Hotel Apartments Sikia II beoordeeld met 8.6/10 is een 3-sterrenhotel voor koppels, dat gratis prive parkeerplaatsen, een zonneterras en conciërgeservice aanbiedt. Gasten kunnen een kamer in deze accommodatie voor ongeveer €67 per nacht boeken.

Wat zijn de beste gezinsvriendelijke hotels in Kato Gatzea?

Hotel Apartments Sikia II (beoordeling: 8.6/10): een familiehotel met gratis prive parkeerplaatsen, een zonneterras en conciërgeservice voor €67 per nacht.

Welke hotels in Kato Gatzea naast Paralia Kala Nera zijn de beste?

Om naast Paralia Kala Nera te verblijven, logeer in Hotel Apartments Sikia II (beoordeling: 8.6/10), dat op een 15-minuut loopafstand van de bezienswaardigheid en biedt gratis prive parkeerplaatsen, een zonneterras en conciërgeservice aan. Gasten kunnen Italiaanse keuken en Griekse keuken bij het Karma Coffee Snack Bar restaurant in de buurt.

Waar logeren in Kato Gatzea?

Beste goedkope hotels in Kato Gatzea

Budgetreizigers kunnen bij Seranides Hotel verblijven, waar tevens gratis prive parkeerplaatsen en een zwembad worden aangeboden. Als u met een vast budget reist, overweeg dan een verblijf in Seranides Hotel, dat 5 minuten lopen naar het centrum is. Enkele betaalbare hotelkeuzes in de nabijheid van Eroterra Art Workshop zijn Seranides Hotel en Hotel Apartments Sikia II.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Verschillende hotels in Kato Gatzea liggen direct in het centrum, waaronder Seranides Hotel en Hotel Apartments Sikia II. Seranides Hotel en Hotel Apartments Sikia II behoren tot de hotels, gelegen in de buurt van het centrum van Kato Gatzea.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Als u naar Kato Gatzea voor zakelijke doeleinden reist, kan het centraal gelegen Guesthouse Machi een goede accommodatieoptie voor u zijn. U kunt ook voor het comfortabele Guesthouse Machi gaan, daar treft u onder andere gratis prive parkeerplaatsen, een zonneterras en snorkelen. Bij Hotel Apartments Sikia II in Kato Gatzea kan het hele gezin een geweldige tijd hebben dankzij gratis prive parkeerplaatsen, een zonneterras en snorkelen. Seranides Hotel wordt beoordeeld als een van de beste resorts in Kato Gatzea, dat gratis prive parkeerplaatsen en een zwembad biedt.

Meer zienMinder