Hotels in Kástellos

Bekijk 1 beschikbaar hotel in Kástellos van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
Kaart
500 meter van Stadscentrum
Gelegen op 18 km van The Olive Garden, het appartement biedt een complete keuken, een seizoensgebonden buitenzwembad en een zonneterras.
Vanaf€ 162 /nachtSelecteren

Waar logeren in Kástellos?

Beste goedkope hotels in Kástellos

Een bezoek aan Kástellos hoeft geen fortuin te kosten wanneer u voor het budgethotel Agathes Traditional Houses met een vanaf-prijs van €121 kiest. Heeft u een strak reisbudget, dan kunt u een plezierig verblijf bij Agathes Traditional Houses in het centrum van Kástellos hebben. Agathes Traditional Houses is een goed budgetvriendelijk hotel, minder dan 1.3 km van Άγιος Θεοτόκου.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Om de lange ritten naar het centrum van de stad te vermijden boekt u Agathes Traditional Houses, een luxe accommodatie met een zonneterras, duiken en wandelen, die 600 meter verderop ligt. Om op slechts 5 minuten lopen van het centrum van de stad te zijn, kunt u in Traditional Houses verblijven.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Traditional Houses is een comfortabel appartement in het centrum van Kástellos, dat is een geweldige keuze voor degenen die de voorkeur aan een huiselijke sfeer en de voordelen van de centrale ligging geven. We hebben een aantal geweldige B&B accommodaties waaronder Traditional Houses met vanaf-prijs van €101 per kamer. Wie geïnteresseerd is om voor zaken naar Kástellos te reizen, kan daarbij een verblijf bij Agathes Traditional Houses in de buurt van Turtles haus overwegen. Agathes Traditional Houses wordt beoordeeld als een van de beste resorts in Kástellos, dat een zonneterras, duiken en wandelen biedt.

Meer zienMinder