Hotels in Kanoni (Corfu)

Bekijk 4 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Kanoni (Corfu) van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-4 van 4
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.2
Geweldig229 beoordelingen
Het boutique Royal Grand Hotel Double Twin Side Sea View Kanoni is gelegen op 650 meter afstand van Vlacherna-klooster en beschikt over 123 kamers met uitzicht op de zee.
Vanaf€ 44 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig266 beoordelingen
Het uitnodigende Ariti Grand is gesitueerd op 3 km afstand van Kolla-plein en biedt gasten een seizoensgebonden buitenzwembad en een welnesscentrum aan.
Vanaf€ 43 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig276 beoordelingen
Kaart
300 meter van Stadscentrum
Het 3-sterren Corfu Hellinis beschikt over een seizoensgebonden buitenzwembad en biedt een eersteklas locatie op amper 6 minuten lopen naar Paleopolis.
Vanaf€ 34 /nachtSelecteren
Ionian Blue Garden Suites Kanoni Hotel
Kaart
200 meter van Stadscentrum
Een hotel is binnen 3 km afstand van Archeologisch Museum Corfu en ligt in de nabijheid van Moni Vlachernon.
Selecteren

FAQ over hotels in Kanoni (Corfu)

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Wat zijn de populairste hotels in Kanoni (Corfu) in de buurt van de luchthaven Korfoe Ioannis Kapodistrias?

Meer dan 3369 positieve beoordelingen van de reizigers van iBooked.nl over accommodaties naast de luchthaven Korfoe Ioannis Kapodistrias zijn beschikbaar. IBooked.nl raadt Bella Venezia met beoordeling 8.8/10 en vanafprijzen €33 per nacht aan, als de beste optie in Kanoni (Corfu). Het biedt 24-uurs receptie, pendeldienst en een stomerij aan en heeft de ligging op 1,7 km van de luchthaven.

Welke plekken in het centrum van Kanoni (Corfu) zijn de beste?

Onze reisgegevens van iBooked.nl travel op de basis van 156 beoordeling van reizigers tonen topplekken in het centrum van Kanoni (Corfu). Het beste hotel in het centrum van Kanoni (Corfu) is The Royal Grand Hotel, beoordeeld met 7.6/10, biedt 24-uurs receptie, een stomerij en conciërgeservice aan.

Welke goedkope hotels in Kanoni (Corfu) zijn de populairste?

Een van de beste goedkope hotels is Corfu Hellinis Hotel, beoordeeld met 7.4/10, dat €68 per nacht kost en een zonneterras, 24-uurs receptie en conciërgeservice aanbiedt. The Royal Grand Hotel beoordeeld met 7.6/10 is nog een goed hotel, dat 24-uurs receptie, een stomerij en conciërgeservice aanbiedt en €90 per nacht kost.

Wat zijn de beste hotels voor koppels in Kanoni (Corfu)?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 3 aanbiedingen voor koppels. Corfu Hellinis Hotel beoordeeld met 7.4/10 is een 3-sterrenhotel voor koppels, dat een zonneterras, 24-uurs receptie en conciërgeservice aanbiedt. Reizigers kunnen een kamer in deze accommodatie voor ongeveer €68 per nacht boeken.

Welke verblijfsplekken in Kanoni (Corfu) met buitenzwembadden zijn de beste?

Misschien vindt u Corfu Hellinis Hotel beoordeeld met 7.4/10 ook leuk. Deze accommodatie kost u €68 per nacht.

Waar logeren in Kanoni (Corfu)?

Beste goedkope hotels in Kanoni (Corfu)

Het 3-sterren hotel in Kanoni (Corfu) zoals The Royal Grand Hotel biedt redelijke prijzen voor €74. Wie met een strak budget op reis gaat kan wellicht overwegen om bij The Royal Grand Hotel, dat op loopafstand van 5 minuten van het stadscentrum ligt, te logeren. Het gelegen op korte loopafstand van Palaiopolis-museum Mon Repos Beautifull And Airy Appartment Corfu Town is een goede budgetaccommodatie voor bezoekers van Kanoni (Corfu) die wat geld willen besparen.

Luchthavens en Metrostations van Kanoni (Corfu)

Als u een vroege of late vlucht heeft in Kanoni (Corfu), kunt u de voorkeur geven aan een verblijf in de buurt van de luchthaven Korfoe Ioannis Kapodistrias in Corfu Holiday Palace.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Als het de eerste keer is dat u Kanoni (Corfu) bezoekt, overweeg dan een verblijf in het centrum van de stad in The Royal Grand Hotel of Corfu Hellinis Hotel, waar u in de buurt van Vlacherna-klooster bent. Corfu Hellinis Hotel is een 3-sterren keuze op ongeveer 0,2 km afstand van het hart van de stad.

Overweeg een hotel nabij Vlacherna-klooster, zoals The Royal Grand Hotel, gelegen op 5 minuten lopen ervandaan en met tuinen, meren en heuvels in de directe omgeving. Als u naar Kanoni (Corfu) gaat, plan dan een bezoek aan Vlacherna-klooster wanneer u bij The Royal Grand Hotel of Corfu Hellinis Hotel verblijft.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Beautifull And Airy Appartment Corfu Town is een kostenefficiënt appartement met gratis prive parkeerplaatsen, wandelen en vissen. Er zijn 27 B&B mogelijkheden in Kanoni (Corfu), waaronder E & G - Figareto Apartment en Sofa & Mare. Voor de zakenreiziger in Kanoni (Corfu) kan The Royal Grand Hotel, een 3-sterren hotel op circa 0,1 van het stadscentrum, een geschikte accommodatiegelegenheid zijn. Mensen, die graag in de natuur zijn, zullen het fijn vinden om bij The Royal Grand Hotel in de buurt van tuinen, meren en heuvels te verblijven.

Meer zienMinder