Hotels in Kalathos

Bekijk 5 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Kalathos van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-5 van 5
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
Sea HarmonyAparthotel
8.4
Geweldig35 beoordelingen
Kaart
700 meter van Stadscentrum
Gasten van het aantrekkelijke Sea Harmony Aparthotel kunnen genieten van een zwembad en verfrissende drankjes in de strandbar.
Vanaf€ 29 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig44 beoordelingen
Kaart
100 meter van Stadscentrum
Er zijn een massagestoel en een buitenzwembad in het Daniel Luxury, en sommige van de 26 kamers bieden uitzicht op de zee.
Vanaf€ 115 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig117 beoordelingen
Kaart
900 meter van Stadscentrum
Het 5-sterren Atrium Palace Thalasso Spa Resort And Villas beschikt over een buitenzwembad en 43 kamers met uitzicht op de zee.
Vanaf€ 121 /nachtSelecteren
8.0
Geweldig10 beoordelingen
Kaart
300 meter van Stadscentrum
Het Sun Kalathos ligt binnen slechts 10 minuten wandeling van Kalathos Beach en heeft 9 kamers met modern comfort.
Vanaf€ 59 /nachtSelecteren
Vlycha Beach Studios & ApartmentsHotel
Het budget hotel is een goed startpunt voor de bezienswaardigheden van Rodos, waaronder de Evreon Martyron Square en Tempel van Apollo.
Vanaf€ 96 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Kalathos

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Welke 5-sterrenhotels zijn de beste in Kalathos?

Atrium Palace Thalasso Spa Resort And Villas beoordeeld met 8.4/10 biedt gratis prive parkeerplaatsen, een businesscentrum en tafeltennis, evenals luxe kamers, elegante kamers en comfortabele kamers met een minibar, een balkon en directe telefoonlijn.

Welke plekken in het centrum van Kalathos zijn de beste?

Onze reisgegevens van iBooked.nl travel op de basis van 84 beoordeling van reizigers tonen topplekken in het centrum van Kalathos. Atrium Palace Thalasso Spa Resort And Villas, beoordeeld met 8.4/10 is het beste hotel met gratis prive parkeerplaatsen, een businesscentrum en tafeltennis, dat op 10 minuten lopen van het stadscentrum ligt.

Welke goedkope hotels in Kalathos zijn de beste?

Sea Harmony beoordeeld met 9.0/10 is geweldig voor uw goedkoop verblijf in Kalathos. Deze accommodatie heeft gratis prive parkeerplaatsen, 24-uurs receptie en een fotokopieerapparaat.

Welke hotels voor koppels in Kalathos zijn de beste?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 4 aanbiedingen voor koppels. Ontdek Atrium Palace Thalasso Spa Resort And Villas beoordeeld met 8.4/10, dat gratis prive parkeerplaatsen, een businesscentrum en tafeltennis heeft. Het ligt op 4,5 km van Vliha Bay en kost ongeveer €187 per nacht.

Wat zijn de beste gezinsvriendelijke accommodaties in Kalathos?

Atrium Palace Thalasso Spa Resort And Villas (beoordeling: 8.4/10): een familiehotel met gratis prive parkeerplaatsen, een businesscentrum en tafeltennis voor €187 per nacht.

Wat zijn de beste hotels in Kalathos met buitenzwembadden?

Volgen 84 beoordelingen zijn er 3 hotels met buitenzwembadden in Kalathos. Een van de beste opties is Atrium Palace Thalasso Spa Resort And Villas (beoordeling: 8.4/10) met gratis prive parkeerplaatsen, een businesscentrum en tafeltennis. Het ligt op 3,6 km van Strand van Lindos. U kunt een luxe, elegante en comfortabele kamer voor ongeveer €187 per nacht boeken. Reizigers kunnen zich ook in het zwembafd ontspannen bij Daniel Luxury Apartments (beoordeling: 8.4/10) voor €106 per nacht. Deze accommodatie heeft 24-uurs receptie, een stomerij en droogkuis/wasserij, evenals gratis prive parkeerplaatsen, 24 uur bewakingsdienst en een fotokopieerapparaat.

Waar logeren in Kalathos?

Beste goedkope hotels in Kalathos

Lindos Kalathos Luxury Apartments is perfect voor rugzaktoeristen of mensen die niet al te hoog budget hebben voor het bezoek van Kalathos. Redelijk geprijsd 3-sterren Sea Harmony ligt op loopafstand van de belangrijkste bezienswaardigheden, op 5 minuten lopen van het centrum van de stad. Kalathos Sun Hotel is een goede optie voor budgetreizigers die op zoek zijn naar een hotel in Kalathos nabij Rhodos Natur - Folkminnesmuseum.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

De eerste keer bezoekers van Kalathos worden geadviseerd om in het centrum van de stad te verblijven, bij een hotel zoals Daniel Luxury Apartments en Atrium Palace. Athoniki Villas is een accommodatie met de beste beoordelingen, gelegen op nog geen 0.6 km van het stadscentrum.

Luxe en boetiekaccommodatie in Kalathos

Deze gelegen nabij Strand van Lindos in Kalathos 4-sterren luxueuze accommodatie bevindt zich tevens op slechts 750 meter van het stadscentrum.

Meer zienMinder