Hotels in Gerani Chanion

Bekijk 1 beschikbaar hotel in Gerani Chanion van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
Camari Garden Hotel ApartmentsAparthotel
7.8
Heel goed33 beoordelingen
Kaart
500 meter van Stadscentrum
Het aantrekkelijke 3-sterren Camari Garden Hotel Gerani Chanion biedt een snack bar en heeft ook een zwembad waar gasten een duik in kunnen nemen.
Vanaf€ 17 /nachtSelecteren

Waar logeren in Gerani Chanion?

Beste goedkope hotels in Gerani Chanion

Van de betaalbare hotels in Gerani Chanion worden onder andere Hippokratis Apartments en Electra Studios het meest vaak geboekt. Wanneer u met een strak budget reist en graag in het centrum van Gerani Chanion wilt verblijven, dan kunt u overwegen een kamer bij Electra Studios, dat op 1000 meter van het centrum ligt en de prijzen vanaf €46 per overnachting biedt. Overweeg een verblijf bij een hotel nabij Hagios Demetrios, zoals het voordelige Hippokratis Apartments met de prijs vanaf €56.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Het genieten van uw verblijf in Gerani Chanion zonder auto wordt gemakkelijk als u logeert bij een hotel zoals Matzi, een historische locatie in het hart van het zeer goed bewandelbare stadscentrum. Voor een hotel in het centrum van Gerani Chanion kunt u overwegen om in Electra Studios te verblijven.

Als u meer wilt weten over de attracties van Gerani Chanion, kies dan voor Matzi bij Gerani Beach. Overweeg een hotel in de buurt van Gerani Beach, zoals Matzi.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Afroditi'S Home is een bescheiden appartement, gelegen op 5 minuten lopen van Fisalida Taverna Cafe Bar. Er zijn 6 B&B mogelijkheden in Gerani Chanion, waaronder Rethymno Sea View en Majia 2 Bedroom Apartment. Reist u met uw kinderen naar Gerani Chanion, dan kunt u het beste bij een gezinsvriendelijk hotel verblijven, bijvoorbeeld Matzi dat nabij Passa Tempo FoodBar ligt. Voor de recreanten zijn er 3 hotels in Gerani Chanion, Electra Studios of Hippokratis Apartments zijn onder hen.

Meer zienMinder