Hotels in Galaxídhion

Bekijk 16 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Galaxídhion van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-16 van 16
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.4
Geweldig145 beoordelingen
Kaart
300 meter van Stadscentrum
Gasten van het 3-sterren Ganimede, met rustige ligging in de oude wijk van de stad, kunnen een bezoek brengen aan Hirolakas square op ongeveer 8 minuten loopafstand ervandaan en genieten van een zonneterras en een tuin.
Vanaf€ 76 /nachtSelecteren
8.6
Geweldig136 beoordelingen
Kaart
400 meter van Stadscentrum
Het 4-sterren Galaxa Mansion ligt in het centrum van Galaxídhion en biedt snelle toegang tot de Sint-Nicolaaskerk op minder dan 5 minuten loopafstand ervandaan.
Vanaf€ 66 /nachtSelecteren
8.6
Geweldig180 beoordelingen
Kaart
600 meter van Stadscentrum
Het 3-sterren Archontiko Art Galaxídhion ligt op circa 1 km afstand van Monia en heeft 8 kamers met modern comfort.
Vanaf€ 68 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig170 beoordelingen
Kaart
2.9 km van Stadscentrum
Tijdens een verblijf in het Porto Lourba Galaxídhion, bevinden de gasten zich op slechts 100 meter loopafstand van Ionische Zee.
Vanaf€ 68 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig102 beoordelingen
Kaart
2.9 km van Stadscentrum
Het Europa Beach Galaxídhion beschikt over een buitenzwembad en 33 kamers met uitzicht op de zee.
Vanaf€ 72 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig137 beoordelingen
Kaart
200 meter van Stadscentrum
Het traditionele Pension Hirolakas Galaxídhion ligt binnen slechts 6 minuten wandeling van Hirolakas square en beschikt over een bubbelbad, een zonneterras en spatherapie en biedt een buffet ontbijt aan.
Vanaf€ 56 /nachtSelecteren
Filoxenia StudiosAparthotel
8.6
Geweldig165 beoordelingen
Kaart
400 meter van Stadscentrum
Het Filoxenia Studios Galaxídhion bevindt zich binnen 17 minuten wandelen van het Maritiem museum van Galaxidi en biedt een buffet ontbijt.
Vanaf€ 44 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig103 beoordelingen
Kaart
400 meter van Stadscentrum
Het Galaxidi is binnen een 12-minuten wandelafstand van O Tafos tou Lokrou gelegen en beschikt over 10 kamers met privé badkamers.
Vanaf€ 77 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig72 beoordelingen
Kaart
200 meter van Stadscentrum
Rustige ligging van het 3-sterren Nostos Galaxídhion voorziet van een handbereik van O Tafos tou Lokrou binnen een 7-minuten wandeling.
Vanaf€ 73 /nachtSelecteren
7.8
Heel goed55 beoordelingen
Kaart
1.1 km van Stadscentrum
Het 3-sterren Villa Olympia Galaxídhion vindt u op ongeveer 5 minuten te voet van Ionische Zee en het beschikt over een zwembad en 7 kamers.
Vanaf€ 72 /nachtSelecteren
8.0
Geweldig45 beoordelingen
Kaart
300 meter van Stadscentrum
Het "Epavlis Boutique Galaxidi" Galaxídhion heeft een unieke ligging binnen een 10-minuten wandelafstand van Hirolakas square en beschikt over massagebaden en een solarium.
Vanaf€ 86 /nachtSelecteren
KoukonasHotel
7.6
Heel goed39 beoordelingen
Kaart
300 meter van Stadscentrum
Moni Metamorfosis of Sotiras ligt 5 minuten loopafstand van het huisdiervriendelijke Koukonas Galaxídhion en Absinthe ligt op slechts 10 lopen van de accommodatie.
Vanaf€ 92 /nachtSelecteren
7.6
Heel goed4 beoordelingen
Kaart
200 meter van Stadscentrum
Het Galaxidaki 1857 Guesthouse Galaxídhion met uitzicht op de patio ligt slechts 10 minuten lopen van het Maritiem museum van Galaxidi.
Vanaf€ 70 /nachtSelecteren
Kaart
1.2 km van Stadscentrum
Het Krissaia Seaside Suites Galaxídhion, gelegen op binnen 20 minuten lopen van het Maritime Museum & Archaeological Collection of Galaxidi, beschikt over 7 kamers, een terras en een tuin.
Vanaf€ 119 /nachtSelecteren
7.0
Heel goed2 beoordelingen
Kaart
2.0 km van Stadscentrum
Het Helen's appartments Galaxídhion ligt binnen 25 minuten loopafstand van het Maritime Museum & Archaeological Collection of Galaxidi en beschikt over een terras en een picknickplaats.
Vanaf€ 72 /nachtSelecteren
Paradisos Hotel GalaxídhionHotel
Kaart
8.0 km van Stadscentrum
Bij dit historische hotel met mooie terraszichten wordt voor gasten dagelijks een buffet ontbijt geserveerd.
Selecteren

FAQ over hotels in Galaxídhion

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Welke plekken in het centrum van Galaxídhion zijn de beste?

Onze reisgegevens van iBooked.nl travel op de basis van 229 beoordeling van reizigers tonen topplekken in het centrum van Galaxídhion. Filoxenia Studios, gelegen op 0,4 km van het stadscentrum, biedt gratis parkeren, een zonnedek en sneeuwskiën ter plaatse aan. Andere verblijfsopties zijn Hotel en Ganimede Hotel, .

Welke goedkope hotels zijn de beste in Galaxídhion?

Kies het beste goedkope hotel onder 4 opties in Galaxídhion. Een van de beste goedkope hotels is Archontiko Art Hotel, beoordeeld met 9.0/10, dat €71 per nacht kost en een zonnedek, huishouden en wandelen aanbiedt. IBooked.nl raadt ook Filoxenia Studios met beoordeling 9.0/10 voor €56 per nacht aan, dat een patio, een balkon en een open haard in de kamers heeft. Deze goedkope zijn ook goede opties: Mira Mare Hotel, en Hotel .

Welke hotels voor koppels in Galaxídhion zijn de beste?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 11 aanbiedingen voor koppels. De populairste keuze van onze reizigers is Hotel (beoordeling: 8.6/10). Het ligt op 0,7 km van To Kioski en biedt een TV, een balkon en een eethoek in de kamers voor ongeveer €78 per nacht aan. Ontdek andere geschikte accommodaties — Pension Hirolakas, Galaxa Mansion en Ganimede Hotel, .

Wat zijn de beste gezinsvriendelijke hotels in Galaxídhion?

Als u zoekt naar een familiehotel, vindt u 3 aanbiedingen in Galaxídhion. Filoxenia Studios (beoordeling: 9.0/10): een familiehotel met gratis parkeren, een zonnedek en sneeuwskiën voor €56 per nacht. U kunt ook Ganimede Hotel, (beoordeling: 8.6/10) voor ongeveer €107 per nacht boeken. Deze kindvriendelijke accommodatie biedt een stomerij, snorkelen en kanoën aan.

Welke hotels in Galaxídhion naast Moni Metamorfosis of Sotiras zijn de beste?

Volgens de reisgegevens van iBooked.nl, vinden reizigersNostos Hotel (beoordeling: 8.8/10) leuk. Het biedt gratis parkeren, huishouden en ledikanten aan en ligt op 10 minuten lopen van Moni Metamorfosis of Sotiras.

Welke verblijfsplekken in Galaxídhion met buitenzwembadden zijn de beste?

Misschien vindt u Villa Olympia beoordeeld met 7.2/10 ook leuk. Deze accommodatie kost u €96 per nacht.

Waar logeren in Galaxídhion?

Beste goedkope hotels in Galaxídhion

Als u op jacht bent naar een goedkoop verblijf, kijk dan eens naar Koukonas met tarieven vanaf 59€ of Porto Lourba waar de prijzen bij 59€ beginnen. Pension Hirolakas is een betaalbare accommodatie in de directe nabijheid van Sint-Nicolaaskerk en met de kamerprijzen vanaf 60€.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Sportliefhebbers, die graag scubaduiken, snorkelen en vissen willen proberen, moeten denken aan een verblijf in Ganimede met kamerprijzen vanaf 86€. Hotel Galaxidi is een provinciaal hotel, waarvan het centrum en Apo"PS"i op loopafstanden van 10 en 5 minuten respectievelijk liggen.

Kies voor een hotel in de buurt van Moni Metamorfosis, zoals Miramare, dat op loopafstand van slechts 10 minuten ervandaan ligt.

Luxe en boetiekaccommodatie in Galaxídhion

Voor de ultieme luxe kunt u een verblijf bij Europa Beach Hotel, een 4-sterren hotel, gesitueerd in de buurt met bergen en groenvoorzieningen, overwegen. Epavlis Boutique is een charmante keuze die op slechts 10 minuten lopen van het centrum ligt en tarieven vanaf 112€ biedt.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Filoxenia Studios is een 3-sterren hotel nabij Platanos-strand, dat de faciliteiten voor gezinnen en kinderen biedt, evenals een zonterras en skiën. Villa Olympia is een resort hotel met gratis parkeren, een zonterras en een seizoensgebonden buitenzwembad, dat tevens tennis en darten biedt.

Meer zienMinder