Hotels in Frínion

Bekijk 5 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Frínion van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-5 van 5
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
Villa Elia ResortAparthotel
8.6
Geweldig53 beoordelingen
Het Villa Elia, genesteld niet te ver van de Ionische Zee, beschikt over een zwembad en 17 kamers, plus het ligt binnen 2 km afstand van Sikelianou-plein.
Vanaf€ 216 /nachtSelecteren
SemiramisHotel
8.2
Geweldig84 beoordelingen
Het Semiramis, genesteld op een korte afstand van de Ionische Zee, beschikt over een zwembad en 126 kamers, plus het ligt op amper 19 minuten wandelen naar Klooster van Faneromeni.
Vanaf€ 60 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig62 beoordelingen
Kaart
300 meter van Stadscentrum
Archeologisch Museum Lefkas ligt binnen 20 minuten wandelen ervandaan, terwijl Sikelianou-plein op ongeveer 2 km afstand is.
Vanaf€ 104 /nachtSelecteren
Apartments Ithaki HolidaysHotel
Kaart
300 meter van Stadscentrum
Deze in Lefkada Town gelegen 8-kamer woning is een ideale uitvalsbasis voor een bezoek aan Riofrio Yacht.
Selecteren
Solvio Boutique Hotel & Spa FrínionHotel
Het Solvio Boutique Hotel & Spa Lefkáda heeft 9 kamers met uitzicht op het zwembad en ligt 16 minuten rijden van het Strand van Agios Ioannis.
Vanaf€ 297 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Frínion

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Welke plekken in het centrum van Frínion zijn de beste?

Onze reisgegevens van iBooked.nl travel op de basis van 50 beoordeling van gasten tonen topplekken in het centrum van Frínion. Villa Elia Resort met beoordeling 8.8/10 en Alexaria Holidays Apartments, beoordeeld met 8.8/10, zijn onze favoriete hotels in het gebied.

Welke goedkope hotels zijn de beste in Frínion?

Er zijn meer dan 3 goedkope top accommodaties in Frínion. Alexaria Holidays Apartments met beoordeling 8.8/10 is een goede optie, gelegen op 2,1 km van Marka-plein. Bij dit 3-sterrenhotel kunt u van een picknickplaats, een zonnedek en huishouden profiteren. Gasten vinden ook uitstekende service leuk. Semiramis is ook een goede keuze met beoordeling 7.8/10 voor €60 per nacht.

Welke hotels in Frínion zijn goed voor gezinnen?

Villa Elia Resort (beoordeling: 8.8/10): een familiehotel met een picknickplaats, een zonnedek en 24-uurs receptie voor €135 per nacht.

Wat zijn de beste hotels in Frínion met buitenzwembadden?

Als u zoekt naar een accommodaite met een buitenzwembad, zijn er 3 accommodaties om eruit te kiezen. Misschien vindt u Alexaria Holidays Apartments beoordeeld met 8.8/10 ook leuk. Deze accommodatie kost u €106 per nacht.

Waar logeren in Frínion?

Beste goedkope hotels in Frínion

Wilt u zich tijdens uw reis naar Frínion strak aan een budget houden, maak dan gebruik van een van de 3 budgetvriendelijke aanbiedingen, zoals Semiramis of Alexaria Holidays Apartments. Semiramis is een uitstekende budgetvriendelijke accommodatie op 850 meter van het hart van Frínion. Enkele betaalbare hotelkeuzes in de nabijheid van Sikelianou-plein zijn Semiramis en Alexaria Holidays Apartments. Als u van plan bent om de wijk Agios Ioannis van Frínion te bezoeken, is een appartement zoals Eleana Studios voor slechts €51 per nacht een goede logeergelegenheid.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Wie voor het eerst naar Frínion reist kan het beste een accommodatie uit de 4 comfortabele hotels dicht bij het stadscentrum kiezen, bijvoorbeeld, Semiramis of Alexaria Holidays Apartments. Anthias Garden bevindt zich in het hart van Frínion en biedt gratis parkeren, 24-uurs receptie en ledikanten.

Anthias Garden heeft gratis parkeren, 24-uurs receptie en ledikanten en ligt op 1050 meter van Strand van Agios Ioannis.

Luxe en boetiekaccommodatie in Frínion

Solvio Boutique Hotel & Spa met schoonheidsbehandelingen, volledige lichaamsmassage en een spa lounge is een elegant boetiekhotel op slechts 30 minuten lopen van Kaminia Beach.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Een reis naar Frínion is niet compleet als u Strand van Agios Ioannis niet heeft gezien, vandaar kunt overwegen om bij comfortabele appartementen te verblijven, bijvoorbeeld, Anthias Garden of Bella Casa Studios By Imagine Lefkada. Er zijn in Frínion 37 B&B's beschikbaar, waaronder Evalena Home en Bella Casa Studios By Imagine Lefkada. Als u uw eerste reis met het gezin naar Frínion plant, denk dan aan een verblijf in Villa Elia Resort, gelegen op 0,7 km van het centrum. Voor de recreanten zijn er 3 hotels in Frínion, Semiramis of Villa Elia Resort zijn onder hen.

Meer zienMinder