Hotels in Elia Nikitis

Bekijk 6 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Elia Nikitis van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-6 van 6
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.0
Geweldig162 beoordelingen
Kaart
2.1 km van Stadscentrum
Het 5-sterren Acrotel Athena Pallas bevestigt zich in een strand gebied van Elia Nikitis, op zo'n 16 minuten lopen naar Spathies beach en op slechts 4 km naar Strand van Agios Ioannis.
Vanaf€ 610 /nachtSelecteren
8.6
Geweldig77 beoordelingen
Kaart
900 meter van Stadscentrum
Het Agrili Apartments & Rooms Elia Nikitis met een zwembad is ongeveer 20 lopen van Mikri Elia gelegen.
Vanaf€ 107 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig26 beoordelingen
Kaart
600 meter van Stadscentrum
Prophet Elias Chapel is circa 15 minuten rijden en Saint Pavlos Church ligt op binnen slechts 10 minuten lopen.
Vanaf€ 222 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig81 beoordelingen
Kaart
200 meter van Stadscentrum
Tijdens een verblijf in het Anthemus Sea Beach Hotel And Spa Elia Nikitis, bevinden de gasten zich op minder dan 30 meter van Egeïsche Zee.
Vanaf€ 578 /nachtSelecteren
7.6
Heel goed38 beoordelingen
Kaart
2.4 km van Stadscentrum
Gelegen op circa 600 meter afstand van van Egeïsche Zee, een hotel ligt op amper 20 minuten wandelen van Kalogria Beach.
Vanaf€ 122 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig9 beoordelingen
Kaart
2.1 km van Stadscentrum
De Paralia Ai Giannis en het Strand van Agios Ioannis zijn op ongeveer 4 km verderop en op ongeveer 4 km van het 5-sterren Acrotel Athena Residence.
Vanaf€ 388 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Elia Nikitis

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Welke hotels in Elia (Macedonia) hebben een centrale locatie?

Onze reisgegevens van iBooked.nl travel op de basis van 33 beoordeling van bezoekers tonen topplekken in het centrum van Elia (Macedonia). Anthemus Sea Beach Hotel And Spa met 24-uurs receptie, medische dienst en gratis pendeldienst is beoordeeld met 8.0/10 en ligt binnen 5 minuten lopen van het stadcentrum.

Welke goedkope hotels in Elia (Macedonia) zijn de beste?

Er zijn meer dan 3 goedkope top accommodaties in Elia (Macedonia). Een van de beste goedkope hotels is Agrili Apart Hotel, beoordeeld met 8.2/10, dat €126 per nacht kost en gratis parkeren, een zonneterras en een zwembad aanbiedt. Acrotel Lilyann Boutique Hotel is ook een goede keuze met beoordeling 6.0/10 voor €134 per nacht.

Welke 5-sterrenhotels in Elia (Macedonia) zijn de beste?

Een van de beste luxe hotels in Elia (Macedonia) is Anthemus Sea Beach Hotel And Spa, beoordeeld met 8.0/10 — het heeft meer dan 19 positieve recensies van onze bezoekers. Het biedt 24-uurs receptie, medische dienst en gratis pendeldienst aan en kost u €187 per nacht.

Wat zijn de top boetiekhotels in Elia (Macedonia)?

Een van de geweldigste boetiekhotels is Acrotel Lilyann Boutique Hotel, beoordeeld met 6.0/10, tegen €134 per nacht.

Wat zijn de beste romantische hotels in Elia (Macedonia)?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 3 aanbiedingen voor koppels. Anthemus Sea Beach Hotel And Spa met beoordeling 8.0/10 is een perfecte 5-sterrenaccommodatie voor koppels met 24-uurs receptie, medische dienst en gratis pendeldienst. Het heeft ook een binnenzwembad, een buitenzwembad en een verwarmd binnenzwembad en biedt kamers voor ongeveer €187 per nacht aan.

Welke hotels in Elia (Macedonia) zijn goed voor gezinnen?

Anthemus Sea Beach Hotel And Spa (beoordeling: 8.0/10): een familiehotel met 24-uurs receptie, medische dienst en gratis pendeldienst voor €187 per nacht.

Welke hotels in Elia (Macedonia) dicht bij Lagomandra-strand zijn de beste?

U kunt bij Anthemus Sea Beach Hotel And Spa, beoordeeld met 8.0/10, een 5-sterrenhotel boeken. Het ligt op 15 minuten lopen van Lagomandra-strand. Het biedt 24-uurs receptie, medische dienst en gratis pendeldienst aan.

Waar logeren in Elia Nikitis?

Beste goedkope hotels in Elia Nikitis

Budgetreizigers zullen er 3 betaalbare hotels in Elia (Macedonia) vinden, waaronder Casa Bloo Adults Only en Agrili Apart Hotel. Wie met een strak budget op reis gaat kan wellicht overwegen om bij Casa Bloo Adults Only, dat op loopafstand van 10 minuten van het stadscentrum ligt, te logeren. Misschien wilt u een hotel in de buurt van Studios Mikri Elia boeken, zoals het budgetvriendelijke Casa Bloo Adults Only of Agrili Apart Hotel.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Verschillende hotels in Elia (Macedonia) liggen direct in het centrum, waaronder Anthemus Sea Beach Hotel And Spa en Casa Bloo Adults Only. Een andere keuzemogelijkheid vlakbij het stadscentrum is Casa Bloo Adults Only dat wordt aangeboden inclusief een zonneterras, volledige lichaamsmassage en pendeldienst.

Anthemus Sea Beach Hotel And Spa op 5 minuten lopen van het centrum van de stad met een scala aan bezienswaardigheden kan een interessante optie zijn voor mensen die graag in de buurt van Lagomandra-strand willen verblijven. Halkidiki Akti Elia Villas is een accommodatie, gelegen direct naast Lagomandra-strand en op circa 5 minuten lopen van het centrum van Elia (Macedonia).

Luxe en boetiekaccommodatie in Elia Nikitis

Anthemus Sea Beach Hotel And Spa is een weelderig 5-sterren hotel met 24-uurs receptie, medische dienst en gratis pendeldienst. Als u graag bij een boetiekhotel in Elia (Macedonia) verblijft, maakt u dan een reservering bij Acrotel Lilyann Boutique Hotel.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Olive House en Moriel Seaside Homes Suites appartementen zijn de budgetvriendelijke accommodaties, die tot de 5 betaalbare logeeropties in Elia (Macedonia) behoren. B&B's in Elia (Macedonia) zijn onder andere Moriel Seaside Homes Suites en Olive House. Overweeg een verblijf bij Anthemus Sea Beach Hotel And Spa in de buurt van Anthemus Sea Beach Hotel And Spa, een kindvriendelijk hotel met 24-uurs receptie, medische dienst en gratis pendeldienst. Anthemus Sea Beach Hotel And Spa is een geweldig resort voor reizigers naar Elia (Macedonia) die hun vakantie met 24-uurs receptie, medische dienst en gratis pendeldienst willen doorbrengen.

Meer zienMinder