Hotels in Ándros

Bekijk 19 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Ándros van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-19 van 19
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.2
Geweldig67 beoordelingen
Het 2-sterren Anemomiloi Andros Boutique beschikt over een buitenzwembad en ligt binnen 13 minuten wandelen naar Archeologisch Museum van Andros.
Vanaf€ 325 /nachtSelecteren
8.0
Geweldig90 beoordelingen
Gelegen op ongeveer 950 meter lopen van Neimporio, het gezinsvriendelijke Paradise Art biedt 41 kamers.
Vanaf€ 58 /nachtSelecteren
Egli HotelHotel
8.6
Geweldig48 beoordelingen
Het boutique Egli is in het hartje van Ándros, binnen een 6-minuten wandelafstand van Archeologisch Museum van Andros en op loopafstand van Nemporios Beach gesitueerd, en biedt een gemeenschappelijke salon, de recreatieve voorzieningen van het hotel en een tuin aan.
Vanaf€ 183 /nachtSelecteren
Iro SuitesPension
8.4
Geweldig19 beoordelingen
Het Archeologisch Museum van Andros is rond 20 minuten wandelen vandaan en het Paraporti-strand ligt op slechts 2 km.
Vanaf€ 201 /nachtSelecteren
7.4
Heel goed11 beoordelingen
Kaart
400 meter van Stadscentrum200 meter van Nemporios Beach
Het luxe hotel is een goed startpunt voor de bezienswaardigheden van Ándros, waaronder de Iera Moni Agias Marinas Androu en Maritiem Museum van Andros.
Vanaf€ 88 /nachtSelecteren
Andros BluePension
7.8
Heel goed20 beoordelingen
Kaart
600 meter van Stadscentrum500 meter van Nemporios Beach
Dit indrukwekkende appartement heeft een balkon met uitzicht op de zee en ligt in de buurt van Museum of Contemporary Art of Andros.
Vanaf€ 107 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig52 beoordelingen
Kaart
300 meter van Stadscentrum100 meter van Nemporios Beach
Het unieke Micra Anglia Boutique Hotel & Spa Ándros in de neoclassicistische stijl is in 1800 zorgvuldig gerenoveerd en ligt op loopafstand van 5 minuten van Maritiem Museum van Andros.
Vanaf€ 297 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig8 beoordelingen
Kaart
200 meter van Stadscentrum500 meter van Nemporios Beach
Het Castel Abaso Boutique Ándros is gevestigd circa 5 minuten wandelen naar Naval Museum of Andros en op afstand van ongeveer 6 km van Monastery of Panachrantos.
Vanaf€ 88 /nachtSelecteren
9 MusesAparthotel
8.2
Geweldig7 beoordelingen
Kaart
1.9 km van Stadscentrum1.7 km van Nemporios Beach
Het huisdiervriendelijke 9 Muses Ándros beschikt over kamers met uitzicht op de groene omgeving, terwijl zijn privé ligging toegang biedt tot het Archeologisch Museum van Andros 1 km verderop.
Vanaf€ 82 /nachtSelecteren
8.6
Geweldig9 beoordelingen
Kaart
100 meter van Stadscentrum300 meter van Nemporios Beach
Het rookvrije Camara Suites ligt een paar stappen van de historische wijk van de stad en binnen slechts 10 minuten lopen van het Paraporti-strand.
Vanaf€ 259 /nachtSelecteren
Kaart
300 meter van Stadscentrum100 meter van Nemporios Beach
Vuurtoren van Tourlitis ligt circa 10 minuten wandelafstand, terwijl Iera Moni Agias Marinas Androu 10 rijminuten verderop is.
Vanaf€ 121 /nachtSelecteren
8.0
Geweldig10 beoordelingen
Het 3-sterren Casa Di Fiori Andros Suites heeft 10 kamers met uitzicht op de berg en ligt op een 20wandelafstand naar het Museum voor moderne kunst.
Vanaf€ 382 /nachtSelecteren
Saint LouisAparthotel
8.6
Geweldig31 beoordelingen
Kaart
1.0 km van Stadscentrum800 meter van Nemporios Beach
Olijfmuseum van de Cycladen en Museum voor moderne kunst zijn op 6 km hiervandaan en op ongeveer 10 minuten loopafstand van het Saint Louis Aparthotel.
Vanaf€ 89 /nachtSelecteren
Vassiliki Kontou StudiosHotel
Kaart
100 meter van Stadscentrum300 meter van Nemporios Beach
Dit hotel, grenzend aan Naval Museum of Andros, biedt een perfecte ligging en beschikt over 14 comfortabele kamers samen met een buitenzwembad.
Vanaf€ 122 /nachtSelecteren
Rodavgi ApartmentsAparthotel
7.4
Heel goed3 beoordelingen
Kaart
500 meter van Stadscentrum500 meter van Nemporios Beach
Het Archeologisch Museum van Andros en het Paraporti-strand zijn respectievelijk op ongeveer 10 minuten lopen en binnen ongeveer 15 minuten rijden van het 3-sterren Rodavgi gelegen.
Vanaf€ 254 /nachtSelecteren
Alkyoni Studios ÁndrosHotel
Het Alkyoni Studios Ándros is gevestigd op circa 850 meter afstand van Museum voor moderne kunst en op minder dan 6 km rijden naar Olijfmuseum van de Cycladen.
Vanaf€ 87 /nachtSelecteren
Kalimera Studios ÁndrosHotel
Er zijn kamers met uitzicht op het terras en het hotel ligt dicht bij Kairis-bibliotheek.
Selecteren
Andros Studios TetrafylliPension
Kaart
16.6 km van Stadscentrum
Naar Golden sand kan men gemakkelijk lopen, Kolona ligt minder dan 3 km.
Vanaf€ 141 /nachtSelecteren
Neoclassical Mansion In ÁndrosAparthotel
Kaart
300 meter van Stadscentrum100 meter van Nemporios Beach
Naval Museum of Andros ligt binnen 5 minuten wandeling van het Kery'S Neoclassical Mansion In Andros Town Aparthotel, terwijl Paraporti-strand circa 10 minuten wandelen ervan ligt.
Vanaf€ 182 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Ándros

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Welke 5-sterrenhotels in Ándros zijn de beste?

Als u op zoek bent naar een luxe verblijf in Ándros, beiden we u 3 accommodaties om uit te kiezen. Een van de beste opties is Micra Anglia Boutique Hotel & Spa met beoordeling 8.8/10 vanaf €216 per nacht, met gratis prive parkeerplaatsen, een zonnedek en ledikanten.

Wat zijn de beste boetiekhotels in Ándros?

Meer dan 31 beoordelingen van onze klanten kunnen helpen de beste boetiekhotels van Ándros te vinden. We raden Micra Anglia Boutique Hotel & Spa beoordeeld met 8.8/10 aan als de beste boetiekaccommodatie voor €216 per nacht met gratis prive parkeerplaatsen, een zonnedek en ledikanten ter plaatse. Nog een boetiekoptie is het 3-sterren Egli Hotel beoordeeld met 9.2/10 voor €107 per nacht.

Wat zijn de beste hotels in het centrum van Ándros?

Selecteer uw perfecte hotel onder 7 aabiediengen in het centrum van Ándros. Een van de beste hotels in het centrum van Ándros is Paradise Art Hotel beoordeeld 6.8/10 vanaf €75 per nacht. Micra Anglia Boutique Hotel & Spa met beoordeling 8.8/10 en Anemomiloi Andros, beoordeeld met 9.4/10, zijn onze favoriete hotels in het gebied.

Welke goedkope hotels zijn de beste in Ándros?

Selecteer de beste goedkope accommodatie onder 8 aanbiedingen in Ándros. Het beste goedkope hotel is Hotel Perrakis met beoordeling 8.4/10, dat vanaf €46 per nacht kost en gratis prive parkeerplaatsen, 24-uurs receptie en duiken aanbiedt. Een andere optie is Andros Holiday Hotel beoordeeld met 7.8/10 voor €93 per nacht.

Wat zijn de beste romantische hotels in Ándros?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 22 aanbiedingen voor koppels. Bekijk Paradise Art Hotel, beoordeeld met 6.8/10, dat gratis prive parkeerplaatsen, een zonneterras en wandelen heeft. Het is op 950 meter van het stadcentrum gelegen en kot ongeveer €95 per nacht.

Welke hotels in Ándros zijn goed voor gezinnen?

Volgens de reisgegevens van iBooked.nl zijn er 7 kindvriendelijke aanbiedingen om er uit te selecteren. Mare Vista Hotel - Epaminondas (beoordeling: 8.8/10): een familiehotel met gratis prive parkeerplaatsen, een zonnedek en een bubbelbad voor €96 per nacht. Chryssi Akti, Sure Hotel Collection en Andros Holiday Hotel hebben allemaal 246 recensies van gezinnen, die naar Ándros reizen, gekregen.

Wat zijn de populairste accommodaties in Ándros vlakbij Paraporti-strand?

U kunt bij Paradise Art Hotel, beoordeeld met 6.8/10, een 3-sterrenhotel boeken. Het ligt op 15 minuten lopen van Paraporti-strand. Het biedt gratis prive parkeerplaatsen, een zonneterras en wandelen aan.

Welke verblijfsplekken in Ándros met buitenzwembadden zijn de beste?

Meer dan 272 beoordeling van klanten van iBooked.nl helpen u om de beste accommodatie in Ándros te selecteren. Klanten kunnen zich ook in het zwembafd ontspannen bij Mare Vista Hotel - Epaminondas (beoordeling: 8.8/10) voor €96 per nacht. Deze accommodatie heeft conciërgeservice, tours/ticketservice en roomservice, evenals gratis prive parkeerplaatsen, een zonnedek en een bubbelbad. Bekijk andere accommodaties: Paradise Art Hotel en Hotel Perrakis.

Waar logeren in Ándros?

Beste goedkope hotels in Ándros

Voor liefhebbers van mountainbiken, zeilen en paardrijden is Andros Holiday Hotel met een zonterras, een picknickplaats en een seizoensgebonden buitenzwembad mogelijk een interessante logeeroptie. Villa View is een betaalbare accommodatie die u binnen 70 minuten rijden van Strand van Livada brengt.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Overweeg een verblijf bij Irene'S Villas of Kalimera Studios zodat u het leven in het centrum van dichtbij kunt meemaken. Voor degenen die op zoek naar een verblijf in het centrum zijn, is Vassiliki Studios een geschikte keuze op enkele minuten afstand van restaurants en bars.

U kunt het beste u een hotel nabij Paraporti-strand boeken, bijvoorbeeld, Anemomiloi Studios dat direct ernaast ligt.

Luxe en boetiekaccommodatie in Ándros

Het luxueuze St George Studios Apartments beschikt over een zonterras en een sauna voor de meest veeleisende gasten. Krinos Suites Hotel is een van de best gerangschikte boetiekhotels, gelegen in de buurt van Strand van Zorgos.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Camara Homes is een standaard B&B die zich op 20 minuten lopen van Gialia beach bevindt. Aegean Castle (Adults Only) is een geweldig familiehotel met een bubbelbad, een zonnedek en een seizoensgebonden buitenzwembad, dat tevens prachtige uitzichten over de zee heeft. Egli Boutique Hotel is een populair resort met gratis parkeren, duiken en paardrijden voor een onvergetelijk verblijf.

Meer zienMinder