Hotels in Alónnisos

Bekijk 5 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Alónnisos van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-5 van 5
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.2
Geweldig51 beoordelingen
Het elegante Alonissos Beach Bungalows & Suites heeft ligging aan het strand dicht genoeg bij Kokkinokastro beach en biedt uitzicht op de zee en een buiten bubbelbad en een buitenzwembad.
Vanaf€ 200 /nachtSelecteren
8.8
Geweldig11 beoordelingen
Het 3-sterren Konstantina Studios Alonissos Island ligt nog geen 10 minuten lopen van Mikros Mourtias en heeft 9 kamers met modern comfort.
Vanaf€ 123 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig46 beoordelingen
Het 4-sterren Althea Traditional 4Star Alónnisos is gevestigd alleen 4 km afstand van Paralia Chrisi Milia en binnen 3 km afstand van Milia beach.
Vanaf€ 172 /nachtSelecteren
Asteri Apartments AlónnisosHotel
De Aerides en The Alonnisos Museum zijn respectievelijk op ongeveer 8 minuten loopafstand ervandaan en op loopafstand van 20 minuten van het 3-sterren Asteri Alonissos Island gelegen.
Vanaf€ 63 /nachtSelecteren
Anatoli Residences AlónnisosPension
Het Anatoli Residences is gevestigd 5 minuten lopen van Piperi en op loopafstand van slechts 5 minuten van Church of the Birth of Christ.
Vanaf€ 100 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Alónnisos

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Welke hotels voor koppels in Alónnisos zijn de beste?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 3 aanbiedingen voor koppels. Alonissos Beach Bungalows & Suites Hotel beoordeeld met 7.8/10 is een 4-sterrenhotel voor koppels, dat gratis parkeren, een zonneterras en Turkse stoombaden aanbiedt. Klanten kunnen een kamer in deze accommodatie voor ongeveer €189 per nacht boeken.

Welke hotels in Alónnisos zijn goed voor gezinnen?

Alonissos Beach Bungalows & Suites Hotel (beoordeling: 7.8/10): een familiehotel met gratis parkeren, een zonneterras en Turkse stoombaden voor €189 per nacht.

Welke hotels in Alónnisos vlakbij Leftos Gialos beach zijn de beste?

Volgens de reisgegevens van iBooked.nl, vinden klantenAlonissos Beach Bungalows & Suites Hotel (beoordeling: 7.8/10) leuk. Het biedt gratis parkeren, een zonneterras en Turkse stoombaden aan en ligt op 15 minuten lopen van Leftos Gialos beach.

Waar logeren in Alónnisos?

Beste goedkope hotels in Alónnisos

Het budgetvriendelijke 3-sterren Konstantina Studios is een ideaal verblijf in Alónnisos voor gasten die graag geld willen besparen. In het geval dat uw reisbudget beperkt is, kunt u overnachten bij Studios Soula, gelegen op 5 minuten lopen van MOM.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Om dicht bij Kokkinokastro in Alónnisos te verblijven, boek een kamer in Alonissos Beach Bungalows & Suites Hotel waar u volop van gratis prive parkeerplaatsen, een zonterras en een patio kunt gaan genieten.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Megalos Mourtias is een betaalbaar appartement voor gezinnen, dat naast Τσουκαλιά παραλία ligt en kamerprijzen vanaf 56€ hanteert. Voor reizigers die een mooi uitzicht op de zee willen hebben, bieden wij om Althea Armonia Suites bij The Alonnisos Museum, een populair resort in Alónnisos, te kiezen.

Meer zienMinder