Hotels in Aegium

Bekijk 4 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Aegium van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-4 van 4
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
Agroktima FourkiAparthotel
7.8
Heel goed4 beoordelingen
Gelegen naast Archaeological Museum of Aigion, bestaat de locatie uit 18 kamers met tuinzichten.
Vanaf€ 61 /nachtSelecteren
7.6
Heel goed6 beoordelingen
Kaart
400 meter van Stadscentrum400 meter van Ydrokinisi Museum
Het Archaeological Museum of Aigion is binnen 10-minuten wandeling van het Amario Suites Aegium.
Vanaf€ 113 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig1 beoordeling
Het Telis bevindt zich ongeveer 15 minuten wandelen naar het Archaeological Museum of Aigion en biedt een buffet ontbijt.
Vanaf€ 51 /nachtSelecteren
Kaart
7.4 km van Stadscentrum
Het Ritsinia heeft een terras en een tuin, die de gasten helpen zich te vermaken op de privé locatie.
Vanaf€ 52 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Aegium

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Wat zijn de top boetiekhotels in Aegium?

Long Beach Resort met hoofdmassage, rugmassages en voetmassage ter plaatse heeft beoordeling 6.8/10 voor €68 per nacht. Het is de meeste aanbevolen optie door de gasten van iBooked.nl

Wat zijn de beste hotels voor koppels in Aegium?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 3 aanbiedingen voor koppels. Long Beach Resort beoordeeld met 6.8/10 is een 4-sterrenhotel voor koppels, dat hoofdmassage, rugmassages en voetmassage aanbiedt. Gasten kunnen een kamer in deze accommodatie voor ongeveer €68 per nacht boeken.

Welke hotels in Aegium zijn goed voor gezinnen?

Long Beach Resort (beoordeling: 6.8/10): een familiehotel met hoofdmassage, rugmassages en voetmassage voor €68 per nacht.

Waar logeren in Aegium?

Beste goedkope hotels in Aegium

Reizigers die op zoek naar budgethotels in Aegium zijn kunnen ervoor kiezen om in Agroktima Fourki te verblijven, met een kamerprijs vanaf €60 per nacht. In het centrum van Aegium vindt u tal van budgethotels, zoals Agroktima Fourki en Telis Hotel, die op 30 minuten loopafstand van Paralia Egiou liggen. Gelegen nabij Paralia Egiou Agroktima Fourki is een betaalbare keuze met de prijs van slechts €60.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Als u een familievakantie naar Aegium plant, overweeg dan een verblijf in gezellige appartementen, zoals Apartment In The Center Of Dimitropoulos of Apartment In The Center Of Dimitropoulos, die zich in het centrum van de stad bevinden. Cozy Apartment In The Center Of Aighion Achaia - Ground Floor - Ισόγειο Στουντιο en Apartment In The Center Of Dimitropoulos zijn twee fijne appartementen op 10 minuten lopen van het stadscentrum.

U kunt een plezierig verblijf bij Telis Hotel hebben, het bevindt zich op loopafstand van 15 minuten van de populaire attractie Archaeological Museum of Aigion.

Luxe en boetiekaccommodatie in Aegium

Om een 4-sterren ervaring te hebben boekt u een verblijf bij Long Beach Hotel & Resort, waar hoofdmassage, rugmassages en voetmassage naast de luxueus ingerichte kamers een onvergetelijke sfeer creëren. Long Beach Hotel & Resort is een chique boetiekhotel in Aegium dat een geschikte keuze is voor diegenen die op zoek zijn naar stijl en uitstekende service.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Als u Aegium met uw gezin bezoekt, kies dan voor een ruim appartement nabij Archaeological Museum of Aigion, zoals Sky Line Center City Dimitropoulos met gratis prive parkeerplaatsen en luchthaven transfer. Aegium heeft 34 B&B aanbiedingen, waaronder Sky Line Center City Dimitropoulos en Apartment In The Center Of Dimitropoulos waar u van huiselijke comfort en sfeer kunt genieten. Long Beach Hotel & Resort biedt zijn gasten een 4-sterren gezinsaccommodatie en is voorzien van hoofdmassage, rugmassages en voetmassage. Long Beach Hotel & Resort wordt beoordeeld als een van de beste resorts in Aegium, dat hoofdmassage, rugmassages en voetmassage biedt.

Meer zienMinder