Hotels in Agios Ioannis Peristerion

Bekijk 9 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Agios Ioannis Peristerion van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-9 van 9
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.2
Geweldig192 beoordelingen
Bij het luxe Marbella, Mar-Bella Collection, in het centrum van Korfoe, vindt u een à la carte restaurant en een buitenzwembad.
Vanaf€ 495 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig152 beoordelingen
Kaart
900 meter van Stadscentrum
Het 5-sterren Nido, Mar-Bella Collection Agios Ioannis Peristerion biedt uitzicht op de Ionische Zee en heeft toegang tot een privé strand en Paleis Achilleion, op 7 km afstand ervandaan.
Vanaf€ 370 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig122 beoordelingen
Kaart
400 meter van Stadscentrum
Het Aurora Beach Agios Ioannis Peristerion beschikt over een buitenzwembad en biedt 19 kamers direct aan een platteland.
Vanaf€ 142 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig50 beoordelingen
Het 3-sterren Corfu Senses Resort Korfoe ligt op ongeveer 3 km afstand van Benitses Beach en biedt een buffet ontbijt en een buitenzwembad.
Vanaf€ 86 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig45 beoordelingen
Kaart
300 meter van Stadscentrum
Agia Paraskevi Monastery is binnen 10 minuten rjden vanaf het Ionian Mare Agios Ioannis Peristerion.
Vanaf€ 63 /nachtSelecteren
7.4
Heel goed43 beoordelingen
The Governor's Olive Mill en Agia Paraskevi Monastery zijn respectievelijk 4 km verderop en op minder dan 2 km rijden van het uitstekende Belvedere gelegen.
Vanaf€ 246 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig14 beoordelingen
Kaart
800 meter van Stadscentrum
Het milieuvriendelijke Louis Ionian Sun, gelegen op 20 minuten rijden van Korfoe Ioannis Kapodistrias luchthaven, biedt een zwembad en een zwembadzone.
Vanaf€ 175 /nachtSelecteren
Corfu Village (Adults Only)Hotel
Kaart
900 meter van Stadscentrum
Gasten van het Corfu Village Agios Ioannis Peristerion kunnen ontspannen bij een zwembad en hun drankjes nuttigen in de lobby bar.
Vanaf€ 568 /nachtSelecteren
Valmar Corfu Hotel Agios Ioannis PeristerionHotel
Kaart
700 meter van Stadscentrum
Het 5-sterren Valmar Corfu Agios Ioannis Peristerion beschikt over een buitenzwembad en 8 kamers met uitzicht op de zee.
Selecteren

FAQ over hotels in Agios Ioannis Peristerion

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Wat zijn de populairste 5-sterrenhotels in Agios Ioannis Peristerion?

Marbella Nido Suite Hotel & Villas- Adults Only beoordeeld met 7.8/10 heeft een stomerij, een wellnesscentrum en wandelen, evenals moderne kamers, luxe kamers en design kamers rooms met wi-fi, een patio en een bank.

Welke hotels in Agios Ioannis Peristerion hebben een centrale locatie?

Onze reisgegevens van iBooked.nl travel op de basis van 14 beoordeling van bezoekers tonen topplekken in het centrum van Agios Ioannis Peristerion. Een van de beste hotels in het centrum van Agios Ioannis Peristerion is Marbella Nido Suite Hotel & Villas- Adults Only beoordeeld 7.8/10 vanaf €112 per nacht. Aurora Beach Hotel met beoordeling 8.0/10 en Marbella Corfu, beoordeeld met 10.0/10, zijn onze favoriete hotels in het gebied.

Welke goedkope hotels zijn de beste in Agios Ioannis Peristerion?

Kies het beste goedkope hotel onder 3 opties in Agios Ioannis Peristerion. Een van de beste goedkope hotels is Aurora Beach Hotel, beoordeeld met 8.0/10, dat €112 per nacht kost en een zonnedek, 24 uur bewakingsdienst en snorkelen aanbiedt. We raden ook Oniro Villas, beoordeeld met 9.0/10, aan. Het ligt op 0,3 km van het stadscentrum. Deze accommodatie kost u €113 per nacht. Een patio, een balkon en een zitruimte zijn ook beschikbaar in de kamer.

Welke hotels voor koppels in Agios Ioannis Peristerion zijn de beste?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 4 aanbiedingen voor koppels. Ontdek Aurora Beach Hotel beoordeeld met 8.0/10, dat een zonnedek, 24 uur bewakingsdienst en snorkelen heeft. Het ligt op 4,1 km van Agia Paraskevi Monastery en kost ongeveer €112 per nacht.

Welke hotels in Agios Ioannis Peristerion zijn goed voor gezinnen?

Voor diegenen, die zoeken naar een gezinsvriendelijke accommodatie, biedt iBooked.nl 3 opties aan. U kunt ook Aurora Beach Hotel (beoordeling: 8.0/10) voor ongeveer €112 per nacht boeken. Deze kindvriendelijke accommodatie biedt een zonnedek, 24 uur bewakingsdienst en snorkelen aan.

Wat zijn de beste hotels in Agios Ioannis Peristerion met buitenzwembadden?

Volgen 14 beoordelingen zijn er 3 hotels met buitenzwembadden in Agios Ioannis Peristerion. Marbella Nido Suite Hotel & Villas- Adults Only beoordeeld met 7.8/10 met de vanafprijs €112 per nacht is de populairste optie met een stomerij, een wellnesscentrum en wandelen. Dit hotel is gelegen op 2,9 km van Messolonghi-strand. Elke moderne, luxe en design kamer biedt wi-fi, een patio en een bank aan. Misschien vindt u Aurora Beach Hotel beoordeeld met 8.0/10 ook leuk. Deze accommodatie kost u €112 per nacht.

Waar logeren in Agios Ioannis Peristerion?

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Primasol Louis Ionian Sun is een accommodatie met de beste beoordelingen, gelegen op nog geen 0.4 km van het stadscentrum.

Luxe en boetiekaccommodatie in Agios Ioannis Peristerion

Deze gelegen nabij Paleis Mon Repos in Agios Ioannis Peristerion 4-sterren luxueuze accommodatie bevindt zich tevens op slechts 500 meter van het stadscentrum.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Als u met het hele gezin reist, denk dan aan een verblijf in Corfu Senses Resort, een leuk familiehotel op 0.1 km van het centrum. Corfu Village (Adults Only) wordt beoordeeld als een van de beste resorts in Agios Ioannis Peristerion, dat een zonterras, een sauna en een bubbelbad biedt.

Meer zienMinder