Hotels in Agios Ioannis (Lefkada)

Bekijk 3 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Agios Ioannis (Lefkada) van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-3 van 3
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.0
Geweldig95 beoordelingen
Het huisdiervriendelijke San Giovanni Beach Resort&Suites biedt 27 kamers en de mogelijkheid tot ontspanning dankzij een bubbelbad en een buitenzwembad.
Vanaf€ 98 /nachtSelecteren
Villaggio MaistroAparthotel
8.2
Geweldig9 beoordelingen
Het Villaggio Maistro beschikt over een groot zwembad en ligt nog geen 20 minuten lopen naar Ethnikis Antistaseos-plein.
Vanaf€ 180 /nachtSelecteren
Mira ResortHotel
U bent van harte welkom in een mediterraan gebouw van het luxe hotel, gelegen in de buurt van Lefkada Cultural Center.
Selecteren

FAQ over hotels in Agios Ioannis (Lefkada)

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Welke centraal gelegen hotels in Agios Ioannis (Lefkada) zijn de beste?

San Giovanni Beach Resort&Suites met gratis prive parkeerplaatsen, een zonneterras en 24-uurs receptie is beoordeeld met 8.0/10 en ligt binnen 10 minuten lopen van het stadcentrum.

Wat zijn de beste goedkope hotels in Agios Ioannis (Lefkada)?

Een van de beste goedkope hotels is Kastro Maistro, beoordeeld met 8.8/10, dat €59 per nacht kost en gratis prive parkeerplaatsen, ledikanten en wasserij aanbiedt. Een andere optie is Villaggio Maistro beoordeeld met 8.2/10 voor €90 per nacht.

Welke hotels voor koppels in Agios Ioannis (Lefkada) zijn de beste?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 3 aanbiedingen voor koppels. Villaggio Maistro beoordeeld met 8.2/10 is een 3-sterrenhotel voor koppels, dat gratis prive parkeerplaatsen, een zonneterras en een picknickplaats aanbiedt. Gasten kunnen een kamer in deze accommodatie voor ongeveer €90 per nacht boeken.

Wat zijn de beste gezinsvriendelijke hotels in Agios Ioannis (Lefkada)?

San Giovanni Beach Resort&Suites (beoordeling: 8.0/10): een familiehotel met gratis prive parkeerplaatsen, een zonneterras en 24-uurs receptie voor €98 per nacht.

Welke hotels in Agios Ioannis (Lefkada) naast Strand van Agios Ioannis zijn de beste?

IBooked.nl biedt 3 hotels naast Strand van Agios Ioannis. Bekijk een goede optie in Agios Ioannis (Lefkada), zoals Villaggio Maistro (beoordeling: 8.2/10) voor €98 per night. Deze 3-sterrenaccommodaties biedt een locatie op 15 minuten lopen van de bezienswaardigheid en heeft gratis prive parkeerplaatsen, een zonneterras en een picknickplaats.

Wat zijn de beste hotels in Agios Ioannis (Lefkada) met buitenzwembadden?

Misschien vindt u San Giovanni Beach Resort&Suites beoordeeld met 8.0/10 ook leuk. Deze accommodatie kost u €98 per nacht.

Waar logeren in Agios Ioannis (Lefkada)?

Beste goedkope hotels in Agios Ioannis (Lefkada)

Een bezoek aan Agios Ioannis (Lefkada) hoeft geen fortuin te kosten wanneer u voor het budgethotel Kastro Maistro met een vanaf-prijs van €59 kiest. Heeft u een strak reisbudget, dan kunt u een plezierig verblijf bij Kastro Maistro in het centrum van Agios Ioannis (Lefkada) hebben. Gelegen nabij Sikelianou-plein Kastro Maistro is een betaalbare keuze met de prijs van slechts €59. Kies voor een hotel in de Agios Ioannis wijk, bijvoorbeeld, het betaalbare Kastro Maistro.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Als u op zoek bent naar hotels in Agios Ioannis (Lefkada) die direct in het centrum van de stad zijn gelegen, overweeg dan een verblijf in San Giovanni Beach Resort&Suites, in de wijk Agios Ioannis. San Giovanni Beach Resort&Suites is een populaire accommodatie op circa 10 minuten lopen van het stadscentrum, die zijn gasten gratis prive parkeerplaatsen, een zonneterras en 24-uurs receptie aanbiedt.

Kies een hotel naast Paralia Agios Ioannis, zoals San Giovanni Beach Resort&Suites op loopafstand van 10 minuten ervandaan. Voor de ontdekkingsreizigers is Strand van Agios Ioannis een must-see attractie, dus u kunt verblijven in Kastro Maistro om het te verkennen.

Luxe en boetiekaccommodatie in Agios Ioannis (Lefkada)

Voor reizigers die de voorkeur geven aan luxe ontspanning, kunt u voor San Giovanni Beach Resort&Suites kiezen, het 4-sterrenhotel in de Agios Ioannis wijk. Zoekt u een 4-sterren verblijf in Agios Ioannis (Lefkada), dan is het luxe San Giovanni Beach Resort&Suites in de Agios Ioannis wijk uw aandacht waard.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Gezinnen die Agios Ioannis (Lefkada) bezoeken en geïnteresseerd zijn in een verblijf in een huiselijke omgeving kunnen overwegen om een appartement als Villa Marina, gelegen naast Strand van Agios Ioannis, te boeken. Reizigers, die op zoek zijn naar een goede B&B accommodatie in Agios Ioannis (Lefkada), zullen blij zijn met Villa Marina en Makis&Fani Homes. Als u Agios Ioannis (Lefkada) met uw gezin bezoekt, kies dan een hotel zoals San Giovanni Beach Resort&Suites in de buurt van Μουσείο Άγγελος Σικελιανός, een kindvriendelijk hotel met gratis prive parkeerplaatsen, een zonneterras en 24-uurs receptie. Kastro Maistro is een geweldig resort voor reizigers naar Agios Ioannis (Lefkada) die hun vakantie met gratis prive parkeerplaatsen, ledikanten en wasserij willen doorbrengen.

Meer zienMinder