Hotels in Zirkow

Bekijk 1 beschikbaar hotel in Zirkow van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
Himmelreich RugenAparthotel
8.4
Geweldig36 beoordelingen
Ostrügen en St. Johanneskirche zijn op ongeveer 4 km en binnen 5 minuten naar het 3-sterren Himmelreich Rugen Aparthotel Zirkow.
Vanaf€ 128 /nachtSelecteren

Waar logeren in Zirkow?

Beste goedkope hotels in Zirkow

Zoekt u een budgetaccommodatie, overweeg dan een verblijf bij 3-Raum-Ferienwohnung-In-Zirkow, een betaalbaar appartement voor €70 per overnachting. Apartment Charlotte is een betaalbare keuze die u binnen 10 minuten lopen van het centrum brengt. Bent u een enthousiaste reiziger die erop uit is van alles te beleven, overweeg dan een reservering te maken bij een hotel zoals Bungalow Im Grunen nabij Friedhof.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Het 3-sterren Himmelreich Rugen ligt op 5 minuten lopen van het centrum van Zirkow. Apartment Charlotte bevindt zich in het hart van Zirkow en biedt gratis prive parkeerplaatsen, een zonnedek en wandelen.

Als u gemakkelijk bij St. Johanneskirche wilt kunnen komen, kies dan voor een hotel in de buurt, bijvoorbeeld, Himmelreich Rugen, gelegen op loopafstand van 5 minuten ervandaan. Als u in de buurt van toeristische bezienswaardigheden wilt verblijven, boek dan een hotel in de buurt van St. Johanneskirche, zoals Himmelreich Rugen.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Als u van plan bent om Zirkow met uw gezin te bezoeken, kijk dan eens naar appartementen in het centrum van de stad, zoals 3-Raum-Ferienwohnung-In-Zirkow of Apartment Charlotte. Zirkow heeft 17 B&B aanbiedingen, waaronder Ferienwohnung Muller en 3-Raum-Ferienwohnung-In-Zirkow waar u van huiselijke comfort en sfeer kunt genieten. Bij het plannen van een zakelijke bijeenkomst in Zirkow neemt u in aanmerking Bungalow Im Grunen dat zich op 0.3 km van het stadscentrum bevindt. Himmelreich Rugen is een resort hotel dat op 5 minuten lopen van het centrum van Zirkow en in de buurt van Insel Vilm ligt.

Meer zienMinder