Hotels in Witzenhausen

Bekijk 4 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Witzenhausen van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-4 van 4
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.4
Geweldig70 beoordelingen
Kaart
3.5 km van Stadscentrum
Het niet-roken Landgut Hotel Zur Warte Witzenhausen is gevestigd binnen 5 km afstand van Schloss Ermschwerd en binnen 4 km afstand naar Burg Ermschwerd.
Vanaf€ 77 /nachtSelecteren
8.0
Geweldig71 beoordelingen
Kaart
900 meter van Stadscentrum
Arnstein is binnen 3 km verderop, terwijl Hans Paasche binnen 4 km ligt.
Vanaf€ 69 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig96 beoordelingen
Kaart
200 meter van Stadscentrum
Liebfrauenkirche en Rittergut Werleshausen zijn respectievelijk binnen 7 minuten lopen ervan en op circa 4 km rijden van het 3-sterren Frau Holle-Land-Hotel Ehem Burghotel gelegen.
Vanaf€ 85 /nachtSelecteren
Deula Witzenhausen Gmbh HotelHotel
8.2
Geweldig2 beoordelingen
Kaart
1.1 km van Stadscentrum
Het Deula Witzenhausen Gmbh is op 50 km van de luchthaven Kassel-Calden en op slechts 500 meter ver van de Witzenhausen Bahnhof bushalte.
Vanaf€ 49 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Witzenhausen

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Welke top hotels in Witzenhausen hebben een centrale ligging?

Hotel Stadt, beoordeeld met 8.2/10 is het beste hotel met gratis parkeren en fietsverhuur, dat op 10 minuten lopen van het stadscentrum ligt.

Welke goedkope hotels in Witzenhausen zijn de beste?

Hotel Stadt beoordeeld met 8.2/10 is geweldig voor uw goedkoop verblijf in Witzenhausen. Deze accommodatie heeft gratis parkeren en fietsverhuur. Een andere optie is Burghotel beoordeeld met 7.6/10 voor €77 per nacht.

Wat zijn de beste romantische hotels in Witzenhausen?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 3 aanbiedingen voor koppels. Ontdek Burghotel, beoordeeld met 7.6/10, dat ledikanten, in de bar en in het restaurant heeft. Het is op 250 meter van het stadcentrum gelegen en kot ongeveer €77 per nacht.

Wat zijn de beste gezinsvriendelijke hotels in Witzenhausen?

Burghotel (beoordeling: 7.6/10): een familiehotel met ledikanten, in de bar en in het restaurant voor €77 per nacht.

Waar logeren in Witzenhausen?

Beste goedkope hotels in Witzenhausen

Als u op jacht bent naar een goedkoop verblijf, kijk dan eens naar Frau Holle-Land-Hotel Ehem Burghotel met tarieven vanaf €82 of Hotel Stadt waar de prijzen bij €77 beginnen. Hotel Stadt is een 3-sterren budget accommodatie op slechts 950 meter van het stadscentrum. Frau Holle-Land-Hotel Ehem Burghotel is een goed budgetvriendelijk hotel, minder dan 4,4 km van Arnstein.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Als het de eerste keer is dat u Witzenhausen bezoekt, denk dan aan een verblijf in het centrale Frau Holle-Land-Hotel Ehem Burghotel met tarieven vanaf €82. Hotels als Frau Holle-Land-Hotel Ehem Burghotel en Hotel Stadt brengen u in het hart van het evenement in Witzenhausen.

Wanneer u de stad wilt verkennen, kunt u het beste voor een hotel in de buurt van Gewaechshaus fur tropische Nutzpflanzen kiezen, bijvoorbeeld Hotel Stadt. Wanneer u een kamer bij Hotel Stadt of Frau Holle-Land-Hotel Ehem Burghotel boekt, bent u binnen 10 minuten lopen bij Gewaechshaus fur tropische Nutzpflanzen.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Ferienwohnung Frau Holle is een budgetvriendelijk appartement in Witzenhausen, ook dicht bij Grüner See. Witzenhausen heeft 17 B&B aanbiedingen, waaronder Fewo Paramaribo en Ferienwohnung Frau Holle waar u van huiselijke comfort en sfeer kunt genieten. Boek een kamer in Frau Holle-Land-Hotel Ehem Burghotel waar u kunt genieten van een kindvriendelijke omgeving met ledikanten, in het restaurant en in de bar. Frau Holle-Land-Hotel Ehem Burghotel is een populaire badplaats die ook ledikanten, in het restaurant en in de bar biedt, zodat u en uw hele gezin kunnen ontspannen na een dagje Witzenhausen te hebben verkend.

Meer zienMinder