Hotels in Wetter (Ruhr)

Bekijk 2 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Wetter (Ruhr) van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-2 van 2
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.2
Geweldig153 beoordelingen
Kaart
2.1 km van Stadscentrum
Het 3-sterren Burghotel Volmarstein Wetter ligt op slechts 3 km van de Gut Berge Gevelsberg, en beschikt over een restaurant en een bagageopslag.
Vanaf€ 74 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig56 beoordelingen
Kaart
4.2 km van Stadscentrum
Het 3-sterren Hotel&Restaurant Elbschetal heeft 30 kamers met uitzicht op de berg en ligt op een 25 minuten wandelafstand van Elbschebach Witten Bommerholz.
Vanaf€ 70 /nachtSelecteren

Waar logeren in Wetter (Ruhr)?

Beste goedkope hotels in Wetter (Ruhr)

Overweeg een verblijf in het 3-sterren Hotel&Restaurant Elbschetal als u op een budget reist maar graag van conciërgeservice, kindermaaltijden en wandelen wilt kunnen genieten. Heeft u een strak reisbudget, dan kunt u een plezierig verblijf bij Hotel&Restaurant Elbschetal in het centrum van Wetter (Ruhr) hebben. Ferienwohnung Am Waldrand Mit Dachterrasse biedt een eenvoudige budgetaccommodatie in Wetter (Ruhr), op slechts 10 minuten rijden van St. Marien.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Bent u op zoek naar wat meer privacy, dan is een appartement zoals Haus Homann-Schneider, Wohnung Wetter een goede accommodatiegelegenheid in het centrum van Wetter (Ruhr), tevens beschikt het over gratis parkeren, wandelen en fietsen. Haus Homann-Schneider, Apartment Stefan bevindt zich in het hart van Wetter (Ruhr) en biedt gratis parkeren, een zonneterras en kanoën.

Haus Homann-Schneider, Apartment Stefan is een gezellig appartement met gratis parkeren, een zonneterras en kanoën, dat zich op 15 minuten lopen van Museum Wasserschloss Werdringen bevindt.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Als u Wetter (Ruhr) met uw gezin bezoekt, kies dan voor een ruim appartement nabij Museum Wasserschloss Werdringen, zoals Haus Homann-Schneider, Apartment Stefan met gratis parkeren, een zonneterras en kanoën. U kunt ook voor het comfortabele Ferienwohnung Am Waldrand Mit Dachterrasse gaan, daar treft u onder andere gratis parkeren, een zonneterras en kanoën. Burghotel Volmarstein is een prachtig zakenhotel op 750 meter van Burg Volmarstein. Burghotel Volmarstein is een gezellig resort hotel in Wetter (Ruhr), geschikt voor de reizigers die de aanwezigheid van faciliteiten zoals een zonnedek, pendeldienst en een stomerij belangrijk vinden.

Meer zienMinder