Hotels in Waldenbuch

Bekijk 5 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Waldenbuch van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-5 van 5
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.2
Geweldig25 beoordelingen
Kaart
800 meter van Stadscentrum
Rock X en Stadtkirche zijn respectievelijk circa 15 minuten lopen ervan en slechts 15 minuten lopen van het Altes Forsthaus Waldenbuch / Bei Der Messe Stuttgart gelegen.
Vanaf€ 54 /nachtSelecteren
8.8
Geweldig13 beoordelingen
Kaart
600 meter van Stadscentrum
Gelegen een autorit van 10 minuten van Obere Kleinmichelesmühle heeft het Gasthaus Lamm Waldenbuch 11 kamers.
Vanaf€ 58 /nachtSelecteren
7.8
Heel goed3 beoordelingen
Kaart
900 meter van Stadscentrum
Met wandelen, bowlen en fietsen in de omgeving, ligt deze accommodatie naast Die Postkutsche, en binnen 20 minuten rijden van Naturpark Schönbuch.
Vanaf€ 110 /nachtSelecteren
Kaart
600 meter van Stadscentrum
Het Museum der Alltagskultur Schloss Waldenbuch is op binnen 5 minuten wandeling van een hotel, terwijl de luchthaven Stuttgart is 15 km ervandaan.
Vanaf€ 92 /nachtSelecteren
9.2
Perfect9 beoordelingen
Kaart
500 meter van Stadscentrum
Mäulesmühle en Altes Rathaus zijn 4 km verder en op slechts 400 meter afstand van het Pension Wauri, Gastezimmer Waldenbuch.
Vanaf€ 76 /nachtSelecteren

Waar logeren in Waldenbuch?

Beste goedkope hotels in Waldenbuch

Voor de budgetreiziger is Pension Wauri, Gastezimmer in Waldenbuch een goede keuze. Heeft u een strak reisbudget, dan kunt u een plezierig verblijf bij Pension Wauri, Gastezimmer in het centrum van Waldenbuch hebben. Reizigers die geïnteresseerd zijn in het verkennen van het centrum van Waldenbuch kunnen een hotel kiezen in de buurt van Stadtbücherei Waldenbuch zoals Pension Wauri, Gastezimmer, een budgethotel dat op ongeveer 10 minuten lopen van de plek ligt.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Voor een meer centrale locatie, denk aan het boeken van een kamer in Altes Forsthaus / Bei Der Messe Stuttgart, slechts 900 meter van het centrum van Waldenbuch. Landgasthof Hotel Rossle is een 3-sterren keuze op ongeveer 0,8 km afstand van het hart van de stad.

Kies voor een hotel in de buurt van Museum der Alltagskultur Schloss Waldenbuch, zoals Pension Wauri, Gastezimmer, dat op loopafstand van slechts 5 minuten ervandaan ligt. Het 3-sterren Landgasthof Hotel Rossle is een eenvoudige accommodatie gelegen dicht bij Ritter Sport Chocoexhibition.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Gezinnen die Waldenbuch bezoeken en geïnteresseerd zijn in een verblijf in een huiselijke omgeving kunnen overwegen om een appartement als Komfort Appartement Panoramaweg, gelegen naast Ritter Sport Chocoexhibition, te boeken. Komfort Appartement Panoramaweg is een B&B accommodatie op ongeveer 0,3 km van het stadscentrum, die gratis parkeren en wandelen biedt. Een goed zakenhotel is Pension Wauri, Gastezimmer met gratis parkeren, pendeldienst en ledikanten. Altes Forsthaus / Bei Der Messe Stuttgart wordt beoordeeld als een van de beste resorts in Waldenbuch, dat gratis parkeren, een picknickplaats en wandelen biedt.

Meer zienMinder