Hotels in Wald-Michelbach

Bekijk 1 beschikbaar hotel in Wald-Michelbach van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
Kaart
7.0 km van Stadscentrum
Dit hotel ligt op 4,1 km van Finkenbach en is voorzien van een gemeenschappelijke salon, BBQ-voorzieningen en een zonnedek plus een tuin bar.
Vanaf€ 77 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Wald-Michelbach

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Welke centraal gelegen hotels in Wald-Michelbach zijn de beste?

Het beste hotel in het centrum van Wald-Michelbach is Birkenhof, beoordeeld met 7.0/10, biedt gratis parkeren, wandelen en fietsen aan.

Wat zijn de beste accommodaties voor koppels in Wald-Michelbach?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 4 aanbiedingen voor koppels. De populairste keuze van onze gasten is Birkenhof (beoordeling: 7.0/10). Het ligt op 1,7 km van Sommerrodelbahn und Kletterwald Wald-Michelbach en biedt een patio en een balkon in de kamers voor ongeveer €83 per nacht aan.

Welke hotels in Wald-Michelbach zijn goed voor gezinnen?

Birkenhof (beoordeling: 7.0/10): een familiehotel met gratis parkeren, wandelen en fietsen voor €83 per nacht.

Waar logeren in Wald-Michelbach?

Beste goedkope hotels in Wald-Michelbach

Ferienwohnung Inge Konig is een betaalbare keuze met tarieven vanaf slechts €63 per nacht. Ferienwohnung Inge Konig ligt op slechts een steenworp afstand van Skilift Schnorrenbach.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Een goede optie in het hart van Wald-Michelbach is Birkenhof, dat gratis parkeren, wandelen en fietsen heeft. Birkenhof is een populaire accommodatie op circa 10 minuten lopen van het stadscentrum, die zijn gasten gratis parkeren, wandelen en fietsen aanbiedt.

Als u gemakkelijk bij Draisinenbahnhof wilt kunnen komen, kies dan voor een hotel in de buurt, bijvoorbeeld, Birkenhof, gelegen op loopafstand van 10 minuten ervandaan. Wilt u dicht bij de belangrijkste bezienswaardigheden in Wald-Michelbach verblijven, dan kan dat bij Birkenhof waar u tevens dicht bij Draisinenbahnhof zal zijn.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Ferienhaus Tsavo is een gezellig appartement op slechts 15 minuten lopen van Sommerrodelbahn und Kletterwald Wald-Michelbach. Reizigers, die op zoek zijn naar een goede B&B accommodatie in Wald-Michelbach, zullen blij zijn met Ferienhaus Tsavo en Casa Susanna. Comfortabele familiekamers in Wald-Michelbach zijn te vinden in Birkenhof, dat tevens extra faciliteiten zoals gratis parkeren, wandelen en fietsen biedt.

Meer zienMinder