Hotels in Teisendorf

Bekijk 2 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Teisendorf van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-2 van 2
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
9.0
Perfect11 beoordelingen
Kaart
1.4 km van Stadscentrum
Het gezinsvriendelijke Haus Chiemgau - Kolping-Familienhotel is op 165 km van de luchthaven München en binnen 5 minuten te voet van de Teisendorf Bahnhof bushalte.
Vanaf€ 76 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig40 beoordelingen
Kaart
2.1 km van Stadscentrum
Een verblijf in het charmante Wellness Natur Resort Gut Edermann betekent dat u zich 10 minuten wandelafstand naar St. Johannes der Taufer bevindt, terwijl u van een zwembad op locatie kunt genieten.
Vanaf€ 249 /nachtSelecteren

Waar logeren in Teisendorf?

Beste goedkope hotels in Teisendorf

Ferienwohnung Hagner is een betaalbare keuze met tarieven vanaf slechts €67 per nacht. Ferienwohnung Hagner ligt op slechts een steenworp afstand van St. Josef.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Bent u op zoek naar wat meer privacy, dan is een appartement zoals Ferienwohnung Gruber een goede accommodatiegelegenheid in het centrum van Teisendorf, tevens beschikt het over gratis prive parkeerplaatsen, wandelen en bordspellen. Ferienwohnung Gruber en Ferienwohnung Historisches zijn twee fijne appartementen op 10 minuten lopen van het stadscentrum.

In Teisendorf moet u zeker St. Anna-Kapelle bezoeken, overweeg dan het verblijven bij Haus Chiemgau - Kolping-Familienhotel voor het gemak.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Als u op zoek naar een appartement bent, dan heeft het budgetvriendelijke Ferienwohnung Hagner wandelen en fietsen. U kunt ook voor het comfortabele Ferienwohnung Kurtz gaan, daar treft u onder andere gratis prive parkeerplaatsen, ledikanten en wandelen. Haus Chiemgau - Kolping-Familienhotel in Teisendorf is een fijn hotel for gezinnen, dat voorzien is van gratis parkeren, een zonneterras en pendeldienst. Gut Edermann is een resort hotel met schoonheidsbehandelingen, Turkse stoombaden en een wellnesscentrum, dat tevens wandelen en fietsen biedt.

Meer zienMinder