Hotels in Schönberg

Bekijk 6 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Schönberg van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-6 van 6
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.2
Geweldig43 beoordelingen
Kaart
2.4 km van Stadscentrum1.6 km van Kadernberg Ski Lift
Naturhochseilpark Schonberg bevindt zich ongeveer 25 minuten lopen ervan, terwijl Kadernberg Ski Lift slechts 2 km afstand ligt.
Vanaf€ 60 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig39 beoordelingen
Kaart
1.2 km van Stadscentrum1.0 km van Kadernberg Ski Lift
Het Pension Hoisl Schönberg, dat wandelen en fietsen in de omgeving aanbiedt, ligt op ongeveer 10 loopafstand van Naturhochseilpark Schonberg, en op ongeveer 15 minuten lopen van Kadernberg Ski Lift.
Vanaf€ 67 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig64 beoordelingen
Kaart
200 meter van Stadscentrum1.0 km van Kadernberg Ski Lift
Het 3-sterren Best Western Hotel Antoniushof heeft een à la carte restaurant en het Oostenrijkse menu en ligt lopen van het Beierse Woud en op slecht 2 km afstand van Kadernberg Ski Lift.
Vanaf€ 109 /nachtSelecteren
Hotel Zur PostHotel
7.0
Heel goed1 beoordeling
Op korte loopafstand van Grafenau verwelkomt de woning de gasten in het traditioneel restaurant ter plaatse.
Vanaf€ 83 /nachtSelecteren
Familotel SchreinerhofHotel
Het gezinsvriendelijke Familotel Schreinerhof ligt op ongeveer 2 km afstand van de Frauenberg en beschikt over een kuursalon, die een lichaamsscrub, lichaamsbehandelingen en gezichtsbehandelingen aanbieden.
Vanaf€ 501 /nachtSelecteren
Landhaus Zur OheHotel
8.6
Geweldig5 beoordelingen
Het 4-sterren Landhaus Zur Ohe Schönberg biedt 37 kamers en de mogelijkheid tot ontspanning dankzij een Finse sauna, een stoomcabine en een buitenzwembad.
Vanaf€ 631 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Schönberg

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Welke hotels in Schönberg hebben een centrale locatie?

Kies uw perfecte hotel onder 3 aabiediengen in het centrum van Schönberg. Onze bezoekers vinden Best Western Hotel Antoniushof (Adults Only), beoordeeld met 9.0/10, leuk. Het heeft massage, een vergaderruimte en een kindermenu en is binnen 5 minuten lopen van he stadscentrum gelegen.

Welke goedkope hotels zijn de beste in Schönberg?

Een van de beste goedkope hotels is Gasthaus Zehrermuhle, beoordeeld met 8.4/10, dat €52 per nacht kost en gratis parkeren, ledikanten en kindermaaltijden aanbiedt.

Wat zijn de beste hotels voor koppels in Schönberg?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 4 aanbiedingen voor koppels. Ontdek Best Western Hotel Antoniushof (Adults Only), beoordeeld met 9.0/10, dat massage, een vergaderruimte en een kindermenu heeft. Het is op 300 meter van het stadcentrum gelegen en kot ongeveer €82 per nacht.

Welke hotels in Schönberg zijn goed voor gezinnen?

Voor diegenen, die zoeken naar een gezinsvriendelijke accommodatie, biedt iBooked.nl 3 opties aan. Gasthaus Zehrermuhle (beoordeling: 8.4/10): een familiehotel met gratis parkeren, ledikanten en kindermaaltijden voor €52 per nacht.

Welke hotels in Schönberg dicht bij Naturhochseilpark Schonberg zijn de beste?

U kunt bij Best Western Hotel Antoniushof (Adults Only), beoordeeld met 9.0/10, een 3-sterrenhotel boeken. Het ligt op 10 minuten lopen van Naturhochseilpark Schonberg. Het biedt massage, een vergaderruimte en een kindermenu aan.

Welke hotels in Schönberg met buitenzwembadden zijn de beste?

Volgen 12 beoordelingen zijn er 3 hotels met buitenzwembadden in Schönberg.

Waar logeren in Schönberg?

Beste goedkope hotels in Schönberg

Pension Hoisl is een betaalbare keuze met tarieven vanaf slechts 55€ per nacht. Een budgetvriendelijke optie is Gasthaus Zehrermuhle, dat 30-minuten rijden van Ferienland - E-Biken im Bayerischen Wald National Park is en gratis prive parkeerplaatsen, wandelen en fietsen heeft.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Wie voor het eerst naar Schönberg reist kan het beste een accommodatie uit de 4 comfortabele hotels dicht bij het stadscentrum kiezen, bijvoorbeeld, Best Western Hotel Antoniushof (Adults Only) of Familotel Schreinerhof. Het gelegen nabij Naturhochseilpark Schönberg Pension Am Schwammerl is een optie voor accommodatie in de buurt van het stadscentrum.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Wilt u graag een verblijf met een huiselijke sfeer tijdens uw vakantie in Schönberg, bekijk dan eens de comfortabele appartementen zoals Ferienwohnung Frisch, dat op circa 0.3 km van het centrum van de stad ligt. Als u op zoek bent naar een verblijf met huiselijke sfeer, overweeg dan het gelegen naast Ski Resort - Ski Kvilda - Fotopoint Ferienwohnung Graf. Degene die zijn hele gezin naar Schönberg meeneemt zou Landhaus Zur Ohe kunnen proberen, een accommodatie met gratis parkeren, een spa-centrum en een zonterras. Greenline Hotel Zur Post is een populair resort met gratis prive parkeerplaatsen, een zonterras en een sauna voor een onvergetelijk verblijf.

Meer zienMinder