Hotels in Schneizlreuth

Bekijk 3 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Schneizlreuth van 50+ aanbieders

Incheckdatum
woe, 05 jun
-
Uitcheckdatum
do, 06 jun
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
woe, 05 jun
-
Uitcheckdatum
do, 06 jun
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
woe, 05 jun
-
Uitcheckdatum
do, 06 jun
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-3 van 3
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.4
Geweldig160 beoordelingen
Het 3-sterren Deva Hotel Alpengluck kijkt uit over de berg en ligt in een platteland van Schneizlreuth en 5 minuten lopen van Weißbach an der Alpenstraße.
Vanaf€ 74 /nachtSelecteren
WurznwirtHerberg
8.2
Geweldig43 beoordelingen
Kaart
800 meter van Stadscentrum
Het Wurznwirt Schneizlreuth heeft een à la carte restaurant, wandelen, skiën en fietsen, en ligt op afstand van 3 km van Baumgarten.
Vanaf€ 96 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig120 beoordelingen
Het huisdiervriendelijke Hotel-Gasthof Mauthausl Schneizlreuth ligt op 6 km afstand van IJsbaan van Inzell en beschikt over een zonneterras, spatherapie en een speelgedeelte.
Vanaf€ 156 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Schneizlreuth

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Welke plekken in het centrum van Schneizlreuth zijn de beste?

Onze klanten vinden Wurznwirt, beoordeeld met 7.6/10, leuk. Het heeft gratis prive parkeerplaatsen, huishouden en kindermaaltijden en is binnen 10 minuten lopen van he stadscentrum gelegen.

Wat zijn de beste accommodaties voor koppels in Schneizlreuth?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 3 aanbiedingen voor koppels. Bekijk Wurznwirt, beoordeeld met 7.6/10, dat gratis prive parkeerplaatsen, huishouden en kindermaaltijden heeft. Het is op 900 meter van het stadcentrum gelegen en kot ongeveer €96 per nacht.

Welke hotels in Schneizlreuth zijn goed voor gezinnen?

Wurznwirt (beoordeling: 7.6/10): een familiehotel met gratis prive parkeerplaatsen, huishouden en kindermaaltijden voor €96 per nacht.

Waar logeren in Schneizlreuth?

Beste goedkope hotels in Schneizlreuth

Ferienwohnung Holzner is een betaalbare keuze met tarieven vanaf slechts €51 per nacht. Ferienwohnung Holzner ligt op slechts een steenworp afstand van Freibad Leopoldskron.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Verken het hart van Schneizlreuth en blijf dicht bij Maria Hilf terwijl u een kamer in Wurznwirt boekt. Wurznwirt is een populaire accommodatie op circa 10 minuten lopen van het stadscentrum, die zijn gasten gratis prive parkeerplaatsen, wandelen en fietsen aanbiedt.

Gasten die zich in de geschiedenis en cultuur van Schneizlreuth interesseren kunnen het beste voor een hotel in de buurt van Maria Hilf kiezen, bijvoorbeeld, voor Wurznwirt, gelegen op afstand van 900 meter ervandaan. U kunt ook verblijven bij Wurznwirt, dat circa 200 meter van Maria Hilf is.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Als u Schneizlreuth bezoekt met uw gezin, selecteer dan een gezellig appartement in het centrum van de stad, zoals Ferienwohnung Haus Reiteralm. Ferienwohnung Holzner biedt een gezellige B&B-stijl accommodatie, compleet met gratis prive parkeerplaatsen en wandelen. Oderbauer Hof is een geweldig appartement in Schneizlreuth, dat vooral interessant is voor gezinnen op zoek naar een logement nabij Eastern Bavarian Alps en dat tevens gratis parkeren, een zonnedek en wandelen biedt.

Meer zienMinder