Hotels in Schlitz

Bekijk 6 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Schlitz van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-6 van 6
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.2
Geweldig143 beoordelingen
Kaart
200 meter van Stadscentrum
Het Vorderburg, gesitueerd 8 minuten loopafstand van Hinterturm en beschikt over een terras, een patio en diverse recreatiemogelijkheden, samen met 30 kamers.
Vanaf€ 80 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig94 beoordelingen
Kaart
300 meter van Stadscentrum
Pfordter See is slechts 3 km verderop en Quebst ligt op rond 25 minuten loopafstand.
Vanaf€ 70 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig27 beoordelingen
Kaart
200 meter van Stadscentrum
Het Ferienwohnung "Zur Ottoburg" In Schlitz is op 105 km van de luchthaven Kassel-Calden en binnen 10 minuten lopen van de Post bushalte.
Vanaf€ 73 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig28 beoordelingen
3 km afstand van Schachtenburg biedt het Landgasthof-Porta Schlitz wandelen en fietsen voor gasten om actief te blijven.
Vanaf€ 49 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig22 beoordelingen
Kaart
300 meter van Stadscentrum
Het Gaststatte Braustubchen Schlitz ligt op een steenworp afstand van het Burgmuseum Schlitz en ook in de buurt van de Vorderburg.
Vanaf€ 73 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig13 beoordelingen
Kaart
200 meter van Stadscentrum
De Schlitzer Destillerie ligt binnen 10 minuten wandelen, terwijl de Quebst binnen 25 minuten wandelen vandaan is.
Vanaf€ 49 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Schlitz

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Welke top hotels in Schlitz hebben een centrale ligging?

Kies uw perfecte hotel onder 3 aabiediengen in het centrum van Schlitz. Hotel Vorderburg, beoordeeld met 8.4/10 is het beste hotel met parkeerservice, huishouden en wandelen, dat op 5 minuten lopen van het stadscentrum ligt.

Welke goedkope hotels zijn de beste in Schlitz?

Hotel Vorderburg met beoordeling 8.4/10 is een goede optie, gelegen op 0,7 km van Sandkirche. Bij dit 3-sterrenhotel kunt u van parkeerservice, huishouden en wandelen profiteren. Bezoekers vinden ook perfecte service leuk.

Wat zijn de beste accommodaties voor koppels in Schlitz?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 4 aanbiedingen voor koppels. Ontdek Hotel Vorderburg beoordeeld met 8.4/10, dat parkeerservice, huishouden en wandelen heeft. Het ligt op 3,9 km van Pfordter See en kost ongeveer €79 per nacht.

Wat zijn de populairste accommodaties in Schlitz dicht bij ehemaliger Standort Burg Niederschlitz?

Volgens de reisgegevens van iBooked.nl, vinden bezoekersHotel Vorderburg (beoordeling: 8.4/10) leuk. Het biedt parkeerservice, huishouden en wandelen aan en ligt op 10 minuten lopen van ehemaliger Standort Burg Niederschlitz.

Waar logeren in Schlitz?

Beste goedkope hotels in Schlitz

Op de budget-geprijsde einde, kunt u verblijven in 3-sterren Hotel Schachtenburg met kamerprijzen vanaf €71. Redelijk geprijsd 3-sterren Hotel Schachtenburg ligt op loopafstand van de belangrijkste bezienswaardigheden, op 5 minuten lopen van het centrum van de stad. Overweeg een verblijf bij een hotel nabij Quebst, zoals het voordelige Hotel Schachtenburg met de prijs vanaf €71.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Bezoekers die graag in het centrum van de stad verblijven kunnen hun aandacht vestigen op Hotel Schachtenburg of Hotel Vorderburg, gunstig gelegen in de buurt van populaire attracties waaronder ook Hinterturm. Hotel Vorderburg ligt op ongeveer 250 meter van het stadscentrum en biedt gratis prive parkeerplaatsen, een zonneterras en paardrijden.

Overweeg een verblijf aan Hotel Vorderburg, waar u op 5 minuten loopafstand van Hinterturm bent. Er zijn enkele hotels in de nabijheid van Hinterturm in Schlitz waaronder Hotel Vorderburg en Hotel Schachtenburg.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Als u van plan bent om Schlitz met uw gezin te bezoeken, kijk dan eens naar appartementen in het centrum van de stad, zoals Ferienapartment "Grafin Martha Maria" of Ferienapartment "Zur Alten Forsterei". Reizigers, die op zoek zijn naar een goede B&B accommodatie in Schlitz, zullen blij zijn met Braustubchen en Ferienwohnung Im Bachgrund. Reist u naar Schlitz voor zaken, overweeg dan een verblijf bij Hotel Schachtenburg, dat binnen 350 meter van het stadscentrum ligt.

Meer zienMinder