Hotels in Reinhardtsdorf-Schona

Bekijk 1 beschikbaar hotel in Reinhardtsdorf-Schona van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
Kaart
500 meter van Stadscentrum
Het Pension Goldener Anker is op 75 km van de luchthaven Dresden en binnen alleen 5 minuten rijden van de Ehrenmal bushalte.
Vanaf€ 100 /nachtSelecteren

Waar logeren in Reinhardtsdorf-Schona?

Beste goedkope hotels in Reinhardtsdorf-Schona

Budgetreizigers kunnen bij Pension Goldener Anker verblijven, waar tevens gratis parkeren en in het restaurant worden aangeboden. Heeft u een strak reisbudget, dan kunt u een plezierig verblijf bij Pension Goldener Anker in het centrum van Reinhardtsdorf-Schona hebben. Overweeg een verblijf bij een hotel nabij Belvedér, zoals het voordelige Pension Goldener Anker met de prijs vanaf €97. Wanneer u een budgetvriendelijk hotel in de buurt van Schmilka-Hirschmuhle treinstation zoekt, neemt u Pension Goldener Anker in aanmerking.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Reizigers die Reinhardtsdorf-Schona bezoeken, kunnen overwegen om in het centrum te blijven waar Pension Goldener Anker en Ferienwohnung zich in de buurt van het stadscentrum bevinden. Ferienwohnung en Ferienwohnung Berger zijn twee fijne appartementen op 10 minuten lopen van het stadscentrum.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Als u van plan bent om Reinhardtsdorf-Schona met uw gezin te bezoeken, kijk dan eens naar appartementen in het centrum van de stad, zoals Ferienwohnung of Ferienwohnung Berger. Ferienwohnung Berger is een charmante keuze die op slechts 5 minuten lopen van het centrum ligt en tarieven vanaf €123 biedt. Mocht u een goed zakenhotel in Reinhardtsdorf-Schona zoeken, dan kunt u overwegen om bij Pension Goldener Anker te verblijven, daar treft u onder andere gratis parkeren en in het restaurant.

Meer zienMinder