Hotels in Rathenow

Bekijk 5 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Rathenow van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-5 van 5
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.4
Geweldig96 beoordelingen
Kaart
1.1 km van Stadscentrum
Het huisdiervriendelijke Furstenhof Rathenow ligt op een steenworp afstand van Bronzebuste Johann Heinrich Duncker en ook in de buurt van Denkmal fur die Opfer des Faschismus.
Vanaf€ 109 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig27 beoordelingen
Kaart
6.2 km van Stadscentrum
Het 4-sterren Golfresort Semlin bevestigt zich in een strand gebied van Rathenow, op ongeveer 6 km afstand van Figurengruppe "Schleusenspucker" en op ongeveer 4 km van Dorfkirche Stechow.
Vanaf€ 270 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig27 beoordelingen
Kaart
1.3 km van Stadscentrum
Het 3-sterren Sonn'Idyll Hotel & Saunalandschaft, gelegen binnen 15 minuten wandelafstand van Optikpark Rathenow, beschikt over 15 kamers, een zonnedek, BBQ-voorzieningen en een tuin.
Vanaf€ 107 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig41 beoordelingen
Kaart
300 meter van Stadscentrum
Gelegen 5 minuten loopafstand van Figurengruppe "Schleusenspucker" heeft het Zum Alten Hafen Rathenow 13 kamers.
Vanaf€ 103 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig21 beoordelingen
Het Pension Seeschlosschen Rathenow kijkt uit over het meer en verwelkomt gasten met een vegetarisch ontbijt.
Vanaf€ 137 /nachtSelecteren

Waar logeren in Rathenow?

Beste goedkope hotels in Rathenow

Enkele grote budgethotels in Rathenow voor minder dan €111 per nacht zijn Hotel Furstenhof en Sonn'Idyll Hotel & Saunalandschaft. In het centrum van Rathenow vindt u tal van budgethotels, zoals Hotel Furstenhof en Sonn'Idyll Hotel & Saunalandschaft, die op 20 minuten loopafstand van Kurfürstendenkmal liggen. Hotel Furstenhof, een budget hotel met uitstekende beoordelingen, ligt op korte rijafstand van Denkmal fur die Opfer des Faschismus en biedt comfortabele accommodaties tegen budgettarieven vanaf €111.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Als u graag te midden van de drukte en actie wilt zijn, kies dan voor Zum Alten Hafen of Altstadt-Insel in het hart van Rathenow. Zum Alten Hafen is een populaire accommodatie op circa 5 minuten lopen van het stadscentrum, die zijn gasten gratis parkeren, een kindermenu en in het restaurant aanbiedt.

Wanneer u in de buurt van Kurfürstendenkmal wilt verblijven, boekt u een kamer in Zum Alten Hafen, gelegen op loopafstand van 5 minuten ervandaan. Als u van plan bent Optikpark te bezoeken, boek dan een kamer bij Zum Alten Hafen of Sonn'Idyll Hotel & Saunalandschaft met vanaf-prijs van €117 per nacht.

Luxe en boetiekaccommodatie in Rathenow

Voor een luxe vakantie in Rathenow kunt u overwegen een kamer te boeken in het 4-sterren hotel, zoals Golfresort Semlin, op slechts een korte wandeling van Figurengruppe "Schleusenspucker".

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Ferienwohnung An Der Havel heeft een goede aanbieding waarbij gratis parkeren, een zonneterras en bordspellen inbegrepen zijn. B&B's in Rathenow zijn onder andere Ferienwohnung An Der Havel en Ferienwohnung Borchert. Voor een gezinsvakantie kunt u terecht bij Zum Alten Hafen, een kindvriendelijk hotel met gratis parkeren, een kindermenu en in het restaurant. Golfresort Semlin is een populair resort met een zonnedek, 24-uurs receptie en een spa lounge voor een onvergetelijk verblijf.

Meer zienMinder