Hotels in Otterndorf

Bekijk 5 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Otterndorf van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-5 van 5
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.4
Geweldig72 beoordelingen
Kaart
200 meter van Stadscentrum
Het comfortabele Am Medemufer, circa 20 minuten lopen van Fussballgolf Otterndorf Nordsee, kijkt uit over de tuin en beschikt over een spa-centrum, een sauna en een terras.
Vanaf€ 173 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig81 beoordelingen
Kaart
500 meter van Stadscentrum
Het Altstadthotel Eibsen in Otterndorf ligt binnen 7 loopafstand van Museum object-free art en beschikt over een terras en een tuin.
Vanaf€ 158 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig50 beoordelingen
Kaart
3.5 km van Stadscentrum
St. Severi Kirche en Badestrand Otterndorf zijn op kleine 3 km verderop en binnen 25 minuten lopen naar het Gastehaus Zur Linde.
Vanaf€ 106 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig44 beoordelingen
Kaart
500 meter van Stadscentrum
Het 2-sterren Zur Post is op 85 km van de luchthaven Hamburg en op sechts 10 minuten naar de Bahnhof Otterndorf bushalte.
Vanaf€ 208 /nachtSelecteren
8.6
Geweldig19 beoordelingen
Kaart
400 meter van Stadscentrum
Het Restaurant- Hotel- Biergarten Haduloha met een terras, een gemeenschappelijke salon en een tuin biedt een omgeving binnen 5-minuten wandelafstand naar het Museum object-free art.
Vanaf€ 86 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Otterndorf

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Wat zijn de geweldigste hotels in het centrum van Otterndorf?

Er zijn 4 hotels en andere accommodaties in het centrum van Otterndorf om uit te kiezen. Het beste hotel in het centrum van Otterndorf is Hotel Am Medemufer, beoordeeld met 7.4/10, biedt een zonneterras, fitnesslessen en kanoën aan.

Welke goedkope hotels in Otterndorf zijn de beste?

Hotel Land und Meer met beoordeling 7.4/10 is een goede optie, gelegen op 0,9 km van Alte Lateinschule. Bij dit 3-sterrenhotel kunt u van een zonneterras, boodschappen dienst en kanoën profiteren. Gasten vinden ook uitzonderlijke service leuk.

Wat zijn de beste hotels voor koppels in Otterndorf?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 4 aanbiedingen voor koppels. Hotel Am Medemufer beoordeeld met 7.4/10 is een 3-sterrenhotel voor koppels, dat een zonneterras, fitnesslessen en kanoën aanbiedt. Gasten kunnen een kamer in deze accommodatie voor ongeveer €198 per nacht boeken.

Wat zijn de beste gezinsvriendelijke hotels in Otterndorf?

Als u zoekt naar een familiehotel, vindt u 3 aanbiedingen in Otterndorf. U kunt ook Hotel Land und Meer (beoordeling: 7.4/10) voor ongeveer €133 per nacht boeken. Deze kindvriendelijke accommodatie biedt een zonneterras, boodschappen dienst en kanoën aan.

Waar logeren in Otterndorf?

Beste goedkope hotels in Otterndorf

Ferienwohnung Nordseemuschel is perfect voor rugzaktoeristen of mensen die niet al te hoog budget hebben voor het bezoek van Otterndorf. Heeft u een strak reisbudget, dan kunt u een plezierig verblijf bij Gastehaus Zur Linde in het centrum van Otterndorf hebben. Ferienwohnung Alt Otterndorf is een charmante keuze met betaalbare tarieven rond 74€ per nacht en een gunstige locatie nabij Joachim-Ringelnatz-museum.

Luchthavens en Metrostations van Otterndorf

Wilt u gedurende uw reis naar Otterndorf flexibel zijn, overweeg dan het verblijf in een appartement zoals Apartment Nuske op nog geen 5 minuten lopen van Otterndorf station, waarvandaan u gemakkelijk de stad kunt gaan verkennen.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Wordt dit uw eerste bezoek aan Otterndorf, overweeg dan een verblijf bij een van de 3 hotels in het centrum, zoals Hotel Am Medemufer of Hotel Zur Post. Wohnung Leuchtturm en Ferienwohnung Medemspeicher zijn twee fijne appartementen op 10 minuten lopen van het stadscentrum.

Overweeg een verblijf in een hotel in de buurt van Kindergarten St. Severi, zoals Hotel Land Und Meer, dat 113€ per nacht kost.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Ferienwohnung Korte is een leuke accommodatiekeuze, dat slechts op 40 minuten rijden van Wattenmeer Besucherzentrum ligt. De aanwezigheid van faciliteiten zoals gratis prive parkeerplaatsen, een zonnedek en windsurfen maakt Altstadthotel Eibsen een ideale logeerplaats in Otterndorf vooral voor gezinnen.

Meer zienMinder