Hotels in Oberried (Breisgau)

Bekijk 4 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Oberried (Breisgau) van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-4 van 4
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.4
Geweldig58 beoordelingen
Kaart
5.9 km van Stadscentrum500 meter van Schlittenlift Schauinsland Ski Lift
Schlittenlift Schauinsland Ski Lift is binnen 14 minuten lopen ervandaan, terwijl Schniederlihof binnen 18 minuten lopen hiervandaan ligt.
Vanaf€ 88 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig125 beoordelingen
Kaart
300 meter van Stadscentrum
Het huisdiervriendelijke Goldener Adler Oberried - Hotel & Appartements Oberried ligt in de buurt van een treinstation en op 4 km afstand van Jakobus-Kapelle en biedt spatherapie, een terras en een speelgedeelte aan.
Vanaf€ 86 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig119 beoordelingen
Kaart
1.4 km van Stadscentrum
Het 3-sterren Landgasthof Zum Schutzen is op 125 km van de luchthaven Baden Airpark en binnen 650 meter wandelafstand van de Oberried Weilersbach bushalte.
Vanaf€ 116 /nachtSelecteren
Gasthaus Sternen Post Hotel Oberried Herberg
Kaart
300 meter van Stadscentrum
De Schniederlihof ligt binnen 4 km afstand van het Gasthaus Sternen Post Oberried en biedt winkels en restaurants.
Vanaf€ 134 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Oberried (Breisgau)

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Welke plekken in het centrum van Oberried (Breisgau) zijn de beste?

Schwarzwaldgasthof Zum Goldenen Adler met gratis parkeren, wandelen en room service is beoordeeld met 8.6/10 en ligt binnen 5 minuten lopen van het stadcentrum.

Wat zijn de beste romantische hotels in Oberried (Breisgau)?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 3 aanbiedingen voor koppels. Bekijk Schwarzwaldgasthof Zum Goldenen Adler, beoordeeld met 8.6/10, dat gratis parkeren, wandelen en room service heeft. Het is op 350 meter van het stadcentrum gelegen en kot ongeveer €163 per nacht.

Wat zijn de beste gezinsvriendelijke accommodaties in Oberried (Breisgau)?

Schwarzwaldgasthof Zum Goldenen Adler (beoordeling: 8.6/10): een familiehotel met gratis parkeren, wandelen en roomservice voor €163 per nacht.

Waar logeren in Oberried (Breisgau)?

Beste goedkope hotels in Oberried (Breisgau)

Als u op een budget reist, kiest u voor een verblijf bij Reesbauernhof met een vanaf-prijs van 118€ per kamer. Gasthaus Zur Linde Napf ligt op slechts een steenworp afstand van Hasenhorn Coaster Todtnau.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Als u een familievakantie naar Oberried (Breisgau) plant, overweeg dan een verblijf in gezellige appartementen, zoals Ferienwohnung Dreisamtal - Maierhof In Oberried of Ferienwohnung Dreisamtal - Maierhof In Oberried, die zich in het centrum van de stad bevinden. Het gelegen nabij Pfarrkirche Mariae Kronung Schwarzwaldgasthof Zum Goldenen Adler is een optie voor accommodatie in de buurt van het stadscentrum.

Als u in de nabijheid van Pfarrkirche Mariae Kronung wilt verblijven kunt u een kamer bij Gasthaus - Hotel Zum Hirschen boeken.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Ferienwohnung Abendrot - Maierhof In Oberried is een comfortabel appartement in het centrum van Oberried (Breisgau), dat is een geweldige keuze voor degenen die de voorkeur aan een huiselijke sfeer en de voordelen van de centrale ligging geven. Reizigers die op zoek zijn naar een B&B vinden rust in Ferienwohnung Sonnenaufgang - Maierhof In Oberried, gelegen op 10 minuten lopen van het centrum van de stad. Als u met kinderen reist, overweeg dan een verblijf in Happy Big Family, een gezinsvriendelijk appartement dat gratis parkeren, een waterpark en paardrijden biedt. Landgasthof Zum Schutzen is een populair resort in Oberried (Breisgau), dat uitzichten over de tuin biedt en tevens over gratis parkeren, een zonterras en een golfbaan beschikt.

Meer zienMinder