Hotels in Nohfelden

Bekijk 1 beschikbaar hotel in Nohfelden van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
8.4
Geweldig31 beoordelingen
Kaart
5.0 km van Stadscentrum
Het luxueuze Center Parcs Bostalsee Saarland Nohfelden bevindt zich binnen 5 minuten wandelen vanaf Water park Aqua Mundo Park Bostalsee en op slechts 2 km rijden van Leasure Park Neunkirchen Observation Tower en beschikt over een snack bar en buitenzwembad hele jaar geopend.
Vanaf€ 124 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Nohfelden

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Welke hotels in Nohfelden hebben een centrale locatie?

We raden Victor's Seehotel Weingärtner Bostalsee als het beste hotel met 24-uurs receptie, een stomerij en duiken, gelegen op 0,3 km van het stadscentrum.

Wat zijn de beste accommodaties voor koppels in Nohfelden?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 3 aanbiedingen voor koppels. Ontdek Victor's Seehotel Weingärtner Bostalsee beoordeeld met 7.4/10, dat 24-uurs receptie, een stomerij en duiken heeft. Het ligt op 7 km van Hunnenring en kost ongeveer €102 per nacht.

Wat zijn de populairste accommodaties in Nohfelden naast Bostalsee?

U kunt bij Victor's Seehotel Weingärtner Bostalsee, beoordeeld met 7.4/10, een 4-sterrenhotel boeken. Het ligt op 10 minuten lopen van Bostalsee. Het biedt 24-uurs receptie, een stomerij en duiken aan.

Waar logeren in Nohfelden?

Beste goedkope hotels in Nohfelden

JUNIPRO Apartments Bostalsee is een betaalbare keuze met tarieven vanaf slechts €46 per nacht. Ferienwohnung Nauwies is een betaalbare keuze die u binnen 5 minuten lopen van het centrum brengt. JUNIPRO Apartments Bostalsee in Nohfelden biedt een comfortabel en redelijk geprijsd verblijf in de buurt van Bostalsee, op 350 meter van het stadscentrum.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Als u wilt verblijven in het hart van Nohfelden en op loopafstand van vele attracties, zoals Bosiland, kies dan een hotel zoals Victor's Seehotel Weingärtner Bostalsee. Victor's Seehotel Weingärtner Bostalsee is een populaire accommodatie op circa 5 minuten lopen van het stadscentrum, die zijn gasten een solarium, windsurfen en mini-golf aanbiedt.

Gasten die zich in de geschiedenis en cultuur van Nohfelden interesseren kunnen het beste voor een hotel in de buurt van Bosiland kiezen, bijvoorbeeld, voor Victor's Seehotel Weingärtner Bostalsee, gelegen op afstand van 450 meter ervandaan. Selecteer een hotel dat naast Bosiland ligt, zoals het 4-sterren Victor's Seehotel Weingärtner Bostalsee.

Luxe en boetiekaccommodatie in Nohfelden

Victor's Seehotel Weingärtner Bostalsee is een weelderig 4-sterren hotel met een solarium, windsurfen en mini-golf. Een andere 4-sterren accommodatiemogelijkheid is Center Parcs Bostalsee Saarland, een ketenhotel met een binnenzwembad, duiken en tafeltennis.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

JUNIPRO Apartments Bostalsee is een gezinsvriendelijk budgetappartement met een golfbaan, een zonnedek en kanoën. Als u op zoek bent naar een verblijf met huiselijke sfeer, overweeg dan het gelegen naast Insektenhotel Ferienwohnung "Steffi", Bostalsee. Kies Hotel Seerose Bostalsee met zijn familiekamers en korte loopafstand van Hockerlinie. Victor's Seehotel Weingärtner Bostalsee is een geweldig resort voor reizigers naar Nohfelden die hun vakantie met een solarium, windsurfen en mini-golf willen doorbrengen.

Meer zienMinder