Hotels in Mettlach

Bekijk 7 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Mettlach van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-7 van 7
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.2
Geweldig89 beoordelingen
Kaart
200 meter van Stadscentrum200 meter van Burg Montclair
Het huisdiervriendelijke Restaurant Zum Schwan Mettlach heeft een à la carte restaurant en ligt 450 meter afstand van Experience center of Villeroy & Boch.
Vanaf€ 98 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig159 beoordelingen
Kaart
500 meter van Stadscentrum500 meter van Burg Montclair
Alter Turm ligt ongeveer 5 minuten wandelen ervandaan, terwijl Saar-Steilhange opminder dan 2 km afstand is.
Vanaf€ 144 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig163 beoordelingen
Kaart
200 meter van Stadscentrum200 meter van Burg Montclair
Living Planet Square bevindt zich binnen 6 minuten wandelen naar het 3-sterren Saarblick Mettlach.
Vanaf€ 68 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig192 beoordelingen
Kaart
4.7 km van Stadscentrum600 meter van Kath. Schwesternhaus Orscholz
Het 4-sterren Buchnas Landhotel Saarschleife Mettlach, op een korte afstand van Saar rivier, biedt 26 kamers en saunafaciliteiten en een overdekt zwembad aan.
Vanaf€ 82 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig135 beoordelingen
Kaart
500 meter van Stadscentrum100 meter van Kirchengemeinde Mettlach
Het 3-sterren Haus Schons, gelegen op circa 600 meter verwijderd van Experience center of Villeroy & Boch en binnen 3 km van Saarschleife, beschikt over een terras en een bibliotheek en heeft 9 kamers.
Vanaf€ 88 /nachtSelecteren
8.0
Geweldig66 beoordelingen
Kaart
600 meter van Stadscentrum600 meter van Burg Montclair
Het 3-sterren Mettlacher Hof is op slechts 10 minuten lopen van Experience center of Villeroy & Boch gesitueerd en kan fietsen en vissen regelen binnen 10 minuten wandeling van Living Planet Square.
Vanaf€ 69 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig60 beoordelingen
Kaart
200 meter van Stadscentrum200 meter van Burg Montclair
Centre de découverte en Wolfspark Werner Freund zijn binnen 5 minuten te voet en op slechts 4 km afstand naar het Gastehaus Flair.
Vanaf€ 66 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Mettlach

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Wat zijn de top boetiekhotels in Mettlach?

Buchnas Landhotel Saarschleife met gratis prive parkeerplaatsen, een zonnedek en wandelen ter plaatse heeft beoordeling 7.8/10 voor €162 per nacht. Het is de meeste aanbevolen optie door de bezoekers van iBooked.nl

Welke hotels in Mettlach hebben een centrale locatie?

Er zijn 5 hotels en andere accommodaties in het centrum van Mettlach om uit te kiezen. Hotel Restaurant Zum Schwan, gelegen in het centrum van Mettlach, beoordeeld met 6.4/10, biedt een satelliet-TV, een balkon en een open haard samen met onberispelijke service aan.

Welke goedkope hotels in Mettlach zijn de populairste?

Een van de beste goedkope hotels is Hotel Saarblick, beoordeeld met 6.6/10, dat €94 per nacht kost en huishouden, een kindermenu en een fotokopieerapparaat aanbiedt. Een andere optie is Gastehaus Flair beoordeeld met 8.8/10 voor €62 per nacht.

Wat zijn de beste romantische hotels in Mettlach?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 6 aanbiedingen voor koppels. Buchnas Landhotel Saarschleife beoordeeld met 7.8/10 is een 4-sterrenhotel voor koppels, dat gratis prive parkeerplaatsen, een zonnedek en wandelen aanbiedt. Bezoekers kunnen een kamer in deze accommodatie voor ongeveer €162 per nacht boeken. Andere top opties zijn Hotel Haus Schons, Hotel Restaurant Zum Schwan en Hotel Saarpark.

Welke hotels in Mettlach zijn goed voor gezinnen?

Op de basis van 77 beoordelingen van onze bezoekers zijn er 3 kindvriendelijke aanbiedingen om eruit te selecteren. Buchnas Landhotel Saarschleife (beoordeling: 7.8/10): een familiehotel met gratis prive parkeerplaatsen, een zonnedek en wandelen voor €162 per nacht. Hotel Mettlacher Hof, beoordeeld met 5.4/10, is ook een goede optie met gratis prive parkeerplaatsen, wandelen en fietsen. U kunt een stijlvolle en moderne kamer voorzien van een satelliet-TV, wi-fi en een flatscreen TV voor ongeveer €96 per nacht boeken.

Wat zijn de beste accommodatie met toegang tot Cloef?

Volgens de reisgegevens van iBooked.nl, vinden bezoekersBuchnas Landhotel Saarschleife (beoordeling: 7.8/10) leuk. Het biedt gratis prive parkeerplaatsen, een zonnedek en wandelen aan en ligt op 10 minuten lopen van Cloef.

Waar logeren in Mettlach?

Beste goedkope hotels in Mettlach

Voor de natuurliefhebbers is er Hotel Saarblick Mettlach, gelegen in de buurt van een rivier en wandelpaden, dat tevens een goede budgetkeuze is.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Een aantal hotels in het centrum van de stad, zoals Gastehaus Schloss Saareck, bieden wandelen en golf, wat interessant voor de sportliefhebbers kan zijn. Hotel Saarpark is een 4-sterren keuze op ongeveer 0.6 km afstand van het hart van de stad.

Hotel Haus Schons, een 3-sterren hotel op loopafstand van 10 minuten van Erlebniszentrum Villeroy&Boch is het aandacht van de reiziger zeker waard.

Luxe en boetiekaccommodatie in Mettlach

Als u op zoek bent naar een fantastisch luxe verblijf, denk dan aan het 4-sterren Landhotel Saarschleife, die op loopafstand van Treetop path Saarschleife ligt.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Degenen die op zoek naar comfortabele B&B accommodaties zijn, kunnen stoppen bij Litermont-berg, waar ze Pension Tannenhof met gratis parkeren, een zonnedek en een seizoensgebonden buitenzwembad vinden.

Meer zienMinder