Hotels in Marktoberdorf

Bekijk 6 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Marktoberdorf van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-6 van 6
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.4
Geweldig211 beoordelingen
Kaart
100 meter van Stadscentrum
Church of St. Martin en Frauenkapelle zijn op minder dan 7 minuten wandelen vandaan en binnen 7 minuten lopen van het 3-sterren Arthotel Ana Panorama.
Vanaf€ 99 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig172 beoordelingen
Kaart
400 meter van Stadscentrum
Het Blochums Gasthof Hirsch ligt op een 5-minuten loopafstand van St. Wendelin en beschikt over een à la carte restaurant en een vegetarisch ontbijt.
Vanaf€ 134 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig161 beoordelingen
Kaart
1000 meter van Stadscentrum
Het rookvrije trendic beschikt over 7 kamers met uitzicht op de stad en biedt gasten saunafaciliteiten en kleedkamers op slechts 2 km naar Kreen.
Vanaf€ 105 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig113 beoordelingen
Kaart
100 meter van Stadscentrum
Het Greinwald ligt op 20 minuten van Weilerkapelle en beschikt over een sauna, spatherapie en een terras.
Vanaf€ 138 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig84 beoordelingen
Kaart
1.7 km van Stadscentrum
Kreen en Marienkapelle zijn opminder dan 3 km verderop en op een 4 km afstand van het Das Weitblick Allgau Marktoberdorf.
Vanaf€ 320 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig45 beoordelingen
Het 3-sterren St. Martin is op ongeveer 25 minuten lopen van Kreen gesitueerd en beschikt over 25 ruime kamers, evenals wandelen en fietsen.
Vanaf€ 99 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Marktoberdorf

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Wat zijn de geweldigste hotels in het centrum van Marktoberdorf?

Selecteer uw perfecte hotel onder 3 aabiediengen in het centrum van Marktoberdorf. Arthotel Ana Panorama, gelegen op 0,1 km van het stadscentrum, biedt gratis prive parkeerplaatsen, een zonneterras en schoenenpoetsen ter plaatse aan.

Wat zijn de beste gezinsvriendelijke hotels in Marktoberdorf?

Arthotel Ana Panorama (beoordeling: 8.2/10): een familiehotel met gratis prive parkeerplaatsen, een zonneterras en schoenenpoetsen voor €116 per nacht.

Wat zijn de populairste accommodaties in Marktoberdorf niet ver van Modeon?

U kunt bij Arthotel Ana Panorama, beoordeeld met 8.2/10, een 3-sterrenhotel boeken. Het ligt op 15 minuten lopen van Modeon. Het biedt gratis prive parkeerplaatsen, een zonneterras en schoenenpoetsen aan.

Waar logeren in Marktoberdorf?

Beste goedkope hotels in Marktoberdorf

Reizigers die op zoek naar budgethotels in Marktoberdorf zijn kunnen ervoor kiezen om in Blochums Gasthof Hirsch te verblijven, met een kamerprijs vanaf €79 per nacht. Als u met een vast budget reist, overweeg dan een verblijf in Blochums Gasthof Hirsch, dat 5 minuten lopen naar het centrum is. Als u liever niet te veel voor accommodatie wilt betalen, kan Blochums Gasthof Hirsch, gelegen op enkele stappen van Church of St. Martin, een interessante optie voor u zijn.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Arthotel Ana Panorama en Hotel Greinwald zijn twee goede opties voor bezoekers die in het hart van Marktoberdorf hopen te verblijven. Hotel Greinwald is nog één accommodatiegelegenheid in het centrum van Marktoberdorf dat over gratis prive parkeerplaatsen, een zonneterras en wandelen beschikt.

Kies een hotel naast Kirche Sankt Martin, zoals Arthotel Ana Panorama op loopafstand van 5 minuten ervandaan. Heeft u interesse in de toeristische attracties van de stad, kiest u dan voor een hotel in de buurt van Modeon, zoals Arthotel Ana Panorama, dat op loopafstand van nog geen 15 minuten ervandaan ligt.

Luxe en boetiekaccommodatie in Marktoberdorf

Voor een luxe verblijf in Marktoberdorf maakt u een reservering bij Das Weitblick Allgau voorzien van Turkse stoombaden, een wellnesscentrum en huishouden.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Christl'S Ferienwohnung is een gezinsvriendelijk budgetappartement met gratis parkeren, wandelen en skiën. Er zijn in Marktoberdorf 4 B&B's beschikbaar, waaronder Gastehaus Beranek en Mach Mal Pause. Overweeg een verblijf bij Arthotel Ana Panorama in de buurt van Arthotel Ana Panorama, een kindvriendelijk hotel met gratis prive parkeerplaatsen, een zonneterras en schoenenpoetsen. Das Weitblick Allgau is een gezellig resort hotel in Marktoberdorf, geschikt voor de reizigers die de aanwezigheid van faciliteiten zoals Turkse stoombaden, een wellnesscentrum en huishouden belangrijk vinden.

Meer zienMinder