Hotels in Lindenberg im Allgäu

Bekijk 5 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Lindenberg im Allgäu van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-5 van 5
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.2
Geweldig122 beoordelingen
Kaart
100 meter van Stadscentrum
Het particuliere Lindenberger Hof is in het hart van Lindenberg im Allgäu, amper 500 meter van German Hutmuseum Lindenberg en op loopafstand van Krone Lichtspielhaus gesitueerd, en biedt een zonnedek en een speelgedeelte aan.
Vanaf€ 125 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig100 beoordelingen
Kaart
600 meter van Stadscentrum
Scheidegger Wasserfälle is op binnen 3 km van een hotel, terwijl de luchthaven Friedrichshafen is 40 km ervandaan.
Vanaf€ 125 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig94 beoordelingen
Kaart
1.2 km van Stadscentrum
Het rookvrije Waldsee Lindenberg im Allgäu is gevestigd 19 minuten loopafstand van Krone Lichtspielhaus en op ongeveer 4 km afstand van SwinGolf Allgau-Bodensee.
Vanaf€ 140 /nachtSelecteren
8.8
Geweldig28 beoordelingen
Kaart
1.6 km van Stadscentrum
Reptilienzoo Scheidegg en Scheidegger Wasserfälle zijn respectievelijk op ongeveer 2 km afstand en op ongeveer 3 km naar het Schonblick Hotel Garni Ferienwohnungen gelegen.
Vanaf€ 106 /nachtSelecteren
Ferienhof Bitschnau Hotel Lindenberg im AllgäuHerberg
Kaart
2.1 km van Stadscentrum
Het Ferienhof Bitschnau is op 40 km van de luchthaven Friedrichshafen en binnen een 10-minuten afstand van de Lindenberg Sedanstrasse bushalte.
Vanaf€ 87 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Lindenberg im Allgäu

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Welke top hotels in Lindenberg im Allgäu hebben een centrale ligging?

Onze reizigers vinden Lindenberger Hof, beoordeeld met 8.4/10, leuk. Het heeft boodschappen dienst, een kindermenu en sneeuwskiën en is binnen 5 minuten lopen van he stadscentrum gelegen.

Wat zijn de beste accommodaties voor koppels in Lindenberg im Allgäu?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 3 aanbiedingen voor koppels. Bekijk Lindenberger Hof, beoordeeld met 8.4/10, dat boodschappen dienst, een kindermenu en sneeuwskiën heeft. Het is op 200 meter van het stadcentrum gelegen en kot ongeveer €140 per nacht.

Welke hotels in Lindenberg im Allgäu zijn goed voor gezinnen?

Hotel Bayerischer Hof (beoordeling: 8.2/10): een familiehotel met pendeldienst, een stomerij en kindermaaltijden voor €73 per nacht. U kunt ook Lindenberger Hof (beoordeling: 8.4/10) voor ongeveer €140 per nacht boeken. Deze kindvriendelijke accommodatie biedt boodschappen dienst, een kindermenu en sneeuwskiën aan.

Waar logeren in Lindenberg im Allgäu?

Beste goedkope hotels in Lindenberg im Allgäu

Ferienwohnung Rittler is perfect voor rugzaktoeristen of mensen die niet al te hoog budget hebben voor het bezoek van Lindenberg im Allgäu. Ferienwohnung Rittler in Lindenberg im Allgäu biedt een comfortabel en redelijk geprijsd verblijf in de buurt van Zeugen Jehovas, op 250 meter van het stadscentrum.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Als het de eerste keer is dat u Lindenberg im Allgäu bezoekt, kunt u misschien een verblijf in het centraal gelegen 3-sterren Lindenberger Hof overwegen, dat een patio, een zonnedek en wandelen heeft. Om in het centrum te logeren, boek een kamer in Hotel Bayerischer Hof.

Als u meer wilt weten over de attracties van Lindenberg im Allgäu, kies dan voor Lindenberger Hof bij Wochenmarkt. Lindenberger Hof is een 3-sterren hotel op 5 minuten lopen van Wochenmarkt.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Voor degenen die in hun eigen appartementen willen verblijven, biedt Ferienwohnung Rittler budgetaccommodatie met gratis parkeren, een seizoensgebonden buitenzwembad en tafeltennis. Er zijn in Lindenberg im Allgäu 8 B&B's beschikbaar, waaronder Ferienwohnung Rittler en Ferienwohnung Huber. Lindenberger Hof is een geweldige plek voor een reis naar Lindenberg im Allgäu die met een patio, een zonnedek en wandelen wordt aangeboden. Voor de recreanten zijn er 4 hotels in Lindenberg im Allgäu, Hotel Waldsee of Lindenberger Hof zijn onder hen.

Meer zienMinder