Hotels in Hessisch Oldendorf

Bekijk 4 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Hessisch Oldendorf van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-4 van 4
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.4
Geweldig49 beoordelingen
Kaart
4.6 km van Stadscentrum
Het 2-sterren Cafe Am Stift ligt op 65 km van de luchthaven Hannover en verwelkomt gasten met een bagageopslag en een restaurant.
Vanaf€ 120 /nachtSelecteren
9.0
Perfect3 beoordelingen
Kaart
5.5 km van Stadscentrum
Het Hollenmuhle Bed & Breakfast At The Mill Pond bevindt zich op afstand van 7 km van de Kasteel SchaumburgSchaumburg Castle en biedt een continentaal ontbijt.
Vanaf€ 108 /nachtSelecteren
8.0
Geweldig53 beoordelingen
Kaart
400 meter van Stadscentrum400 meter van Ev.-luth. Kirchengemeinde Hess. Oldendorf
Het Weser Wasserbetten Hotel Baxmann Hessisch Oldendorf ligt op slecht 3 km van Amelungsburg en beschikt over een sauna, een terras en een gemeenschappelijke salon.
Vanaf€ 59 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig4 beoordelingen
Kaart
3.5 km van Stadscentrum
Het huisdiervriendelijke Ferienwohnung Landhaus Hohenstein, Schwimmteich, Ruhige Lage Hessisch Oldendorf met saunafaciliteiten en een buitenzwembad bevindt zich op ongeveer 60 km van de luchthaven Hannover.
Vanaf€ 199 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Hessisch Oldendorf

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Welke top hotels in Hessisch Oldendorf hebben een centrale ligging?

Weser Wasserbetten Hotel Baxmann, gelegen op 0,3 km van het stadscentrum, biedt schoenenpoetsen, kanoën en wandelen ter plaatse aan.

Wat zijn de beste goedkope hotels in Hessisch Oldendorf?

Hotel Weinschanke Rohdental beoordeeld met 7.0/10 is geweldig voor uw goedkoop verblijf in Hessisch Oldendorf. Deze accommodatie heeft wandelen, in het restaurant en roomservice. Een andere optie is Weser Wasserbetten Hotel Baxmann beoordeeld met 7.2/10 voor €57 per nacht.

Wat zijn de beste hotels voor koppels in Hessisch Oldendorf?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 3 aanbiedingen voor koppels. Bekijk Hotel Weinschanke Rohdental beoordeeld met 7.0/10, dat wandelen, in het restaurant en room service heeft. Het ligt op 2,7 km van Paschenburg en kost ongeveer €55 per nacht.

Welke hotels in Hessisch Oldendorf zijn goed voor gezinnen?

Hotel Weinschanke Rohdental (beoordeling: 7.0/10): een familiehotel met wandelen, in het restaurant en room service voor €55 per nacht.

Waar logeren in Hessisch Oldendorf?

Beste goedkope hotels in Hessisch Oldendorf

Four-Bedroom Apartment Hess. Oldendorf 03 is perfect voor rugzaktoeristen of mensen die niet al te hoog budget hebben voor het bezoek van Hessisch Oldendorf. Heeft u een strak reisbudget, dan kunt u een plezierig verblijf bij Hotel Weinschanke Rohdental in het centrum van Hessisch Oldendorf hebben.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Als u voor het eerst naar Hessisch Oldendorf komt, kunt u het beste in het centrum nabij St. Bonifatius logeren, bijvoorbeeld, bij Nichtraucher-Zimmer Mit Dusche/Wc of Weser Wasserbetten Hotel Baxmann. Om het indrukwekkende landschap in Hessisch Oldendorf te ervaren, kiest u een hotel in de buurt van Stiftskirche St. Johannis Fischbeck, zoals Hotel Cafe Am Stift, dat op minder dan 5 minuten lopen ligt en zich dicht bij een vallei en een rivier bevindt.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Er zijn in Hessisch Oldendorf 3 B&B's beschikbaar, waaronder One Bedroom Apartment Hess. Oldendorf 04 en One-Bedroom Apartment Hess. Oldendorf 04. Als u met kinderen reist, overweeg dan een verblijf in Weserlounge Hotel Garni, een gezinsvriendelijk appartement dat een patio, een nachtclub en kanoën biedt.

Meer zienMinder