Hotels in Heiligenstadt

Bekijk 6 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Heiligenstadt van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-6 van 6
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.4
Geweldig151 beoordelingen
Het superieure 4-sterren am Vitalpark Heiligenstadt biedt 130 kamers en de mogelijkheid tot ontspanning dankzij een panoramische sauna en een buitenzwembad.
Vanaf€ 111 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig66 beoordelingen
Kaart
600 meter van Stadscentrum
Naar St. Marien Kirche "Altstadt" kan men gemakkelijk lopen, Kurfurstenstein ligt op minder dan 20 minuten wandelen vandaan.
Vanaf€ 69 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig45 beoordelingen
Kaart
600 meter van Stadscentrum
Sint-Martinuskerk ligt 16-minuten loopafstand naar het 3-sterren Heilotel Heiligenstadt, terwijl Kurfurstenstein 13 minuten lopen ervandaan ligt.
Vanaf€ 85 /nachtSelecteren
8.6
Geweldig50 beoordelingen
Kaart
800 meter van Stadscentrum
Het appartement met uitzicht op de stad is uitgerust met een complete keuken, heeft een patio en is tevens een ideale keuze voor degenen die Tourist-Information Heilbad Heiligenstadt willen bezoeken.
Vanaf€ 69 /nachtSelecteren
8.0
Geweldig13 beoordelingen
Kaart
200 meter van Stadscentrum
Het Schwarzer Adler bevindt zich binnen een 20-minuut wandeling van het Machenpark der Bruder Grimm en biedt een continentaal ontbijt.
Vanaf€ 85 /nachtSelecteren
Zimmer Am JudenhofPension
8.8
Geweldig9 beoordelingen
Kaart
500 meter van Stadscentrum
Iberg mit Iberg Warte ligt op loopafstand van 10 minuten van het Zimmer Am Judenhof, terwijl Literaturmuseum Theodor Storm circa 10 minuten te voet ervan ligt.
Vanaf€ 62 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Heiligenstadt

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Welke hotels in Heiligenstadt hebben een centrale locatie?

Onze reisgegevens van iBooked.nl travel op de basis van 58 beoordeling van bezoekers tonen topplekken in het centrum van Heiligenstadt. Onze bezoekers vinden Heilotel, beoordeeld met 8.8/10, leuk. Het heeft gratis parkeren, wandelen en fietsen en is binnen 10 minuten lopen van he stadscentrum gelegen. Urlaubspension 'Hohes Rott' Und Apartmenthaus met beoordeling 9.0/10 en Passage 84 - Hotel&Café, beoordeeld met 8.6/10, zijn onze favoriete hotels in het gebied.

Welke goedkope hotels in Heiligenstadt zijn de populairste?

Er zijn meer dan 4 goedkope top accommodaties in Heiligenstadt. Een van de beste goedkope hotels is Passage 84 - Hotel&Café, beoordeeld met 8.6/10, dat €71 per nacht kost en pendeldienst, een stomerij en huishouden aanbiedt. Heilotel is ook een goede keuze met beoordeling 8.8/10 voor €87 per nacht.

Wat zijn de beste boetiekhotels in Heiligenstadt?

Een van de geweldigste boetiekhotels is Hotel am Vitalpark, beoordeeld met 8.4/10, tegen €114 per nacht.

Wat zijn de beste hotels voor koppels in Heiligenstadt?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 3 aanbiedingen voor koppels. Hotel am Vitalpark beoordeeld met 8.4/10 is een 4-sterrenhotel voor koppels, dat voetmassage, conciërgeservice en een wellnesscentrum aanbiedt. Bezoekers kunnen een kamer in deze accommodatie voor ongeveer €114 per nacht boeken.

Welke hotels in Heiligenstadt dicht bij Marchenpark Heilbad Heiligenstadt zijn de beste?

U kunt bij Hotel am Vitalpark, beoordeeld met 8.4/10, een 4-sterrenhotel boeken. Het ligt op 5 minuten lopen van Marchenpark Heilbad Heiligenstadt. Het biedt voetmassage, conciërgeservice en een wellnesscentrum aan.

Waar logeren in Heiligenstadt?

Beste goedkope hotels in Heiligenstadt

Een bezoek aan Heiligenstadt hoeft geen fortuin te kosten wanneer u voor het budgethotel Heilotel met een vanaf-prijs van €77 kiest. Om dicht bij het centrum van Heiligenstadt te verblijven kunt u voor Heilotel kiezen, een uitstekend gewaardeerde budgetaccommodatie op 650 meter ervandaan. Gelegen nabij Eichsfelder Heimatmuseum Heilotel is een betaalbare keuze met de prijs van slechts €77.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Als het de eerste keer is dat u Heiligenstadt bezoekt, kunt u misschien op een centrale locatie verblijven, zoals Heilotel of Passage 84 - Hotel&Café. Passage 84 - Hotel&Café is centraal gelegen en bevindt zich dicht bij Barockgarten.

Kies voor een hotel in de buurt van Barockgarten, zoals Hotel am Vitalpark, dat op loopafstand van slechts 10 minuten ervandaan ligt. Hotel am Vitalpark heeft een gunstige ligging op 10 minuten lopen van Marchenpark Heilbad Heiligenstadt in Heiligenstadt.

Luxe en boetiekaccommodatie in Heiligenstadt

Als u tijdens uw verblijf in Heiligenstadt een luxe 4-sterren hotel wilt boeken, dan is Hotel am Vitalpark een goede optie. U kunt ook Hotel am Vitalpark overwegen, dat een boetiekhotel met voetmassage, conciërgeservice en een wellnesscentrum is. Hotel am Vitalpark is een 4-sterren ketenhotel waarbij de gasten golf en mountainbiken kunnen uitproberen.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Am Klostergarten is een budgetvriendelijk appartement dat op 950 meter van Iberg mit Iberg Warte ligt. Er zijn in Heiligenstadt 7 B&B's beschikbaar, waaronder Zimmervermietung Hofmeister en Ferienwohnung Alexandra. Als u Heiligenstadt met uw gezin bezoekt, waardoor u interesse in kindvriendelijke activiteiten heeft, kies dan voor het gelegen nabij Volkerschlachtdenkmal Heilotel. Hotel am Vitalpark is een geweldig resort voor reizigers naar Heiligenstadt die hun vakantie met voetmassage, conciërgeservice en een wellnesscentrum willen doorbrengen.

Meer zienMinder