Hotels in Heede

Bekijk 3 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Heede van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-3 van 3
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.4
Geweldig73 beoordelingen
Kaart
300 meter van Stadscentrum
Het comfortabele Zur Linde beschikt over diverse recreatiemogelijkheden en een speelgedeelte en ligt op een eersteklas locatie op 6 minuten van Marienkirche.
Vanaf€ 81 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig73 beoordelingen
Kaart
3.7 km van Stadscentrum
Vesting Bourtange ligt 4 km afstand ervandaan, terwijl Heeder See 3 km is.
Vanaf€ 132 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig80 beoordelingen
Kaart
900 meter van Stadscentrum
Riesenlinde zu Heede ligt 14 minuten lopen van het Gastehaus Radler Scheune en Alte Kirche in Heede ligt 7 minuten wandelen van de accommodatie.
Vanaf€ 66 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Heede

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Welke centraal gelegen hotels in Heede zijn de beste?

Het beste hotel in het centrum van Heede is Zur Linde, beoordeeld met 7.6/10, biedt pendeldienst, boodschappen dienst en wandelen aan.

Wat zijn de beste goedkope hotels in Heede?

Een van de beste goedkope hotels is Gastehaus Radler Scheune, beoordeeld met 9.0/10, dat €68 per nacht kost en een picknickplaats, huishouden en ledikanten aanbiedt.

Wat zijn de beste romantische hotels in Heede?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 3 aanbiedingen voor koppels. Zur Linde beoordeeld met 7.6/10 is een 3-sterrenhotel voor koppels, dat pendeldienst, boodschappen dienst en wandelen aanbiedt. Reizigers kunnen een kamer in deze accommodatie voor ongeveer €90 per nacht boeken.

Welke hotels in Heede zijn goed voor gezinnen?

Zur Linde (beoordeling: 7.6/10): een familiehotel met pendeldienst, boodschappen dienst en wandelen voor €90 per nacht. U kunt ook Gastehaus Radler Scheune (beoordeling: 9.0/10) voor ongeveer €68 per nacht boeken. Deze kindvriendelijke accommodatie biedt een picknickplaats, huishouden en ledikanten aan.

Welke hotels in Heede naast Gebetsstatte Heede zijn de beste?

U kunt bij Zur Linde, beoordeeld met 7.6/10, een 3-sterrenhotel boeken. Het ligt op 5 minuten lopen van Gebetsstatte Heede. Het biedt pendeldienst, boodschappen dienst en wandelen aan.

Waar logeren in Heede?

Beste goedkope hotels in Heede

Hotel Zur Linde, een 3-sterrenaccommodatie met een vanaf-prijs van €87, is nog één, zelfs goedkoper, alternatief. Heeft u een strak reisbudget, dan kunt u een plezierig verblijf bij Hotel Zur Linde in het centrum van Heede hebben. Hotel Zur Linde is een betaalbaar hotel op een steenworp afstand van Meyers Mühle, dat kamerprijzen vanaf €87 aanbiedt.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Overweeg een verblijf bij Gastehaus Radler Scheune of Wohnung Braun zodat u het leven in het centrum van dichtbij kunt meemaken. Hotel Zur Linde is nog één 3-sterren hotel in het stadscentrum dat tevens over pendeldienst, boodschappen dienst en wandelen beschikt.

Om de vele attracties van Heede te kunnen waarnemen, logeer bij Hotel Zur Linde gelegen op afstand van ongeveer 5 minuten lopen van Marienkirche en 5 minuten lopen van het stadscentrum. Selecteer een hotel dat naast Riesenlinde zu Heede ligt, zoals het 3-sterren Hotel Zur Linde.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Voor degenen die Heede met hun familie bezoeken, is er een appartement naast Riesenlinde zu Heede, zoals Ferienwohnung Alte Kampe of Ferienwohnung Mauer, Wohnung "A". Wohnung Braun biedt een gezellige B&B-stijl accommodatie, compleet met gratis parkeren, ledikanten en wandelen. Overweeg een verblijf in Hotel Zur Linde als u op zakenreis in Heede bent. Hotel Zur Linde is een populaire badplaats die ook pendeldienst, boodschappen dienst en wandelen biedt, zodat u en uw hele gezin kunnen ontspannen na een dagje Heede te hebben verkend.

Meer zienMinder