Hotels in Gaggenau

Bekijk 6 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Gaggenau van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-6 van 6
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.2
Geweldig92 beoordelingen
Kaart
2.7 km van Stadscentrum
De kamers van het Risa Hotels - Landgasthaus Zum Kreuz liggen binnen 4 km afstand van Unimog Museum en bieden uitzicht op de berg.
Vanaf€ 63 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig67 beoordelingen
Kaart
6.2 km van Stadscentrum
Het Platzhirsch heeft 8 kamers, een terras en een tuin en bevindt zich binnen 2 km afstand van Wald-Erlebnispfad in Gaggenau.
Vanaf€ 50 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig55 beoordelingen
Kaart
2.7 km van Stadscentrum
Bernsteinfels ligt 3 km afstand van het 3-sterren Risa Hotels, Landgasthaus Zum Engel Gaggenau en Zisterzienserkloster ligt 7 km afstand naar de accommodatie.
Vanaf€ 102 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig53 beoordelingen
Kaart
2.2 km van Stadscentrum
Unimog Museum ligt 4 km afstand, terwijl Alt Eberstein op 6 km hiervandaan is.
Vanaf€ 81 /nachtSelecteren
8.0
Geweldig2 beoordelingen
Kaart
6.1 km van Stadscentrum
Het Restaurant Monchhof Gaggenau is op 40 km van de luchthaven Baden Airpark en op 300 meter afstand van de Moosbronn Kirche bushalte.
Vanaf€ 70 /nachtSelecteren
9.0
Perfect4 beoordelingen
Kaart
2.4 km van Stadscentrum
Het Vesperstube Michelbach Bed and Breakfast bevindt zich op minder dan 3 km afstand van de Bernsteinfels en biedt een continentaal ontbijt.
Vanaf€ 36 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Gaggenau

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Welke top hotels in Gaggenau zijn goedkoop?

Er zijn meer dan 5 goedkope top accommodaties in Gaggenau. Een van de beste goedkope hotels is Risa Hotels, Landgasthaus Zum Kreuz - Self Check In, beoordeeld met 8.0/10, dat €63 per nacht kost en gratis parkeren, wandelen en roomservice aanbiedt. Hotel Platzhirsch is ook een goede keuze met beoordeling 8.2/10 voor €53 per nacht.

Wat zijn de beste gezinsvriendelijke hotels in Gaggenau?

Risa Hotels, Landgasthaus Zum Kreuz - Self Check In (beoordeling: 8.0/10): een familiehotel met gratis parkeren, wandelen en room service voor €63 per nacht.

Waar logeren in Gaggenau?

Beste goedkope hotels in Gaggenau

In het geval dat de budgetaccommodaties in Gaggenau uw voorkeur hebben heeft u de keuze uit 3 opties, waaronder Landgasthaus Kreuz Michelbach met een vanaf-prijs van €91 en Eventhof Platzhirsch, waar u €73 per nacht betaalt. Heeft u een strak reisbudget, dan kunt u een plezierig verblijf bij Landgasthaus Kreuz Michelbach in het centrum van Gaggenau hebben. Landgasthaus Kreuz Michelbach is een betaalbaar hotel op een steenworp afstand van Waldseebad, dat kamerprijzen vanaf €91 aanbiedt.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Als u een familievakantie naar Gaggenau plant, overweeg dan een verblijf in gezellige appartementen, zoals Landhaus Bad Rotenfels - Bethel of Landhaus Bad Rotenfels - Bethel, die zich in het centrum van de stad bevinden. Landhaus Bad Rotenfels - Bethel bevindt zich in het hart van Gaggenau en biedt wandelen, paardrijden en bowlen.

Overweeg het verblijven bij Ferienwohnung Ambiente, u logeert dan dicht bij Markus-Kirche en uw privacy en comfort worden gegarandeerd.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Ferienwohnung Ambiente appartement ligt in het centrum van Gaggenau en beschikt over gratis parkeren en wandelen. U kunt ook voor het comfortabele Schwarzwald Boutique-Apartment Haus Rehgarten gaan, daar treft u onder andere een zonnedek, ledikanten en dagelijkse boodschappen dienst. In Landgasthaus Kreuz Michelbach kunnen gezinnen gebruik maken van gratis parkeren, wandelen en room service. Eventhof Platzhirsch is een gezellig resort hotel in Gaggenau, geschikt voor de reizigers die de aanwezigheid van faciliteiten zoals huishouden, ledikanten en wandelen belangrijk vinden.

Meer zienMinder