Hotels in Fichtelberg

Bekijk 4 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Fichtelberg van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-4 van 4
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.2
Geweldig95 beoordelingen
Kaart
200 meter van Stadscentrum
De accommodatie heeft een gunstige locatie in de buurt van Automobilmuseum Fichtelberg en biedt 7 kamers, samen met wandelen en skiën.
Vanaf€ 78 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig50 beoordelingen
Kaart
700 meter van Stadscentrum
Het gezellige 3-sterren Wagners Hotel Schonblick, C&C Hotels Und Vertrieb Gmbh beschikt over een stoomcabine en saunafaciliteiten en ligt op 20 minuten wandeling van Automobilmuseum Fichtelberg.
Vanaf€ 78 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig46 beoordelingen
Kaart
1.9 km van Stadscentrum
Het Am Fichtelsee Fichtelberg heeft kamers met uitzicht op de berg en ligt binnen 10-minuten loopafstand naar Fichtelsee.
Vanaf€ 141 /nachtSelecteren
Gastehaus WindrosePension
Kaart
700 meter van Stadscentrum
Selecteren

FAQ over hotels in Fichtelberg

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Welke centraal gelegen hotels in Fichtelberg zijn de beste?

Wagners Hotel Schonblick, C&C Hotels Und Vertrieb Gmbh met boodschappen dienst, een kindermenu en sneeuwskiën is beoordeeld met 6.8/10 en ligt binnen 10 minuten lopen van het stadcentrum.

Welke goedkope hotels in Fichtelberg zijn de populairste?

Wagners Hotel Schonblick, C&C Hotels Und Vertrieb Gmbh beoordeeld met 6.8/10 is geweldig voor uw goedkoop verblijf in Fichtelberg. Deze accommodatie heeft boodschappen dienst, een kindermenu en sneeuwskiën.

Welke hotels voor koppels in Fichtelberg zijn de beste?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 4 aanbiedingen voor koppels. Bekijk Wagners Hotel Schonblick, C&C Hotels Und Vertrieb Gmbh, beoordeeld met 6.8/10, dat boodschappen dienst, een kindermenu en sneeuwskiën heeft. Het is op 750 meter van het stadcentrum gelegen en kot ongeveer €53 per nacht.

Welke hotels in Fichtelberg zijn goed voor gezinnen?

Wagners Hotel Schonblick, C&C Hotels Und Vertrieb Gmbh (beoordeling: 6.8/10): een familiehotel met boodschappen dienst, een kindermenu en sneeuwskiën voor €53 per nacht.

Waar logeren in Fichtelberg?

Beste goedkope hotels in Fichtelberg

Ferienwohnung Haus Der Vielen Krauter is een betaalbare keuze met tarieven vanaf slechts €67 per nacht. Ferienwohnung Haus Der Vielen Krauter ligt op slechts een steenworp afstand van Freilandmuseum Grassemann Naturpark-Infostelle.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Bent u op zoek naar wat meer privacy, dan is een appartement zoals Ferienwohnung Haus Der Vielen Krauter een goede accommodatiegelegenheid in het centrum van Fichtelberg, tevens beschikt het over gratis parkeren, een zonneterras en ledikanten. Om in het centrum te logeren, boek een kamer in Wild West Gasthaus.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Als u op zoek naar een appartement bent, dan heeft het budgetvriendelijke Ferienwohnung Haus Der Vielen Krauter gratis parkeren, een zonneterras en ledikanten. We hebben een aantal geweldige B&B accommodaties waaronder Ferienwohnung Haus Der Vielen Krauter met vanaf-prijs van €67 per kamer. In Wagners Hotel Schonblick, C&C Hotels Und Vertrieb Gmbh kunnen gezinnen gebruik maken van een wellnesscentrum, schoenenpoetsen en wandelen. Wagners Hotel Schonblick, C&C Hotels Und Vertrieb Gmbh is een gezellig resort hotel in Fichtelberg, geschikt voor de reizigers die de aanwezigheid van faciliteiten zoals een wellnesscentrum, schoenenpoetsen en wandelen belangrijk vinden.

Meer zienMinder