Hotels in Extertal

Bekijk 2 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Extertal van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-2 van 2
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.2
Geweldig147 beoordelingen
Kaart
4.6 km van Stadscentrum
Het charmante Zur Burg Sternberg ligt in omringend deel van de stad en biedt saunafaciliteiten, een massagestoel en kleedkamers samen met uitzicht op de tuin.
Vanaf€ 86 /nachtSelecteren
Gastehaus LassbruchBed & Breakfast
8.4
Geweldig19 beoordelingen
Kaart
7.4 km van Stadscentrum
Het rookvrije Gastehaus Lassbruch Bed and Breakfast is op 75 km van de luchthaven Hannover en op 5 minuten lopen van de Siedlung bushalte.
Vanaf€ 81 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Extertal

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Welke goedkope hotels zijn de beste in Extertal?

Er zijn meer dan 3 goedkope top accommodaties in Extertal. Hotel Zur Burg Sternberg met beoordeling 8.2/10 is een goede optie, gelegen op 1,6 km van Polackenschanze. Bij dit 3-sterrenhotel kunt u van een zonneterras, een picknickplaats en een wellnesscentrum profiteren. Reizigers vinden ook geweldige service leuk.

Wat zijn de beste accommodaties voor koppels in Extertal?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 3 aanbiedingen voor koppels. Hotel Zur Burg Sternberg beoordeeld met 8.2/10 is een 3-sterrenhotel voor koppels, dat een zonneterras, een picknickplaats en een wellnesscentrum aanbiedt. Reizigers kunnen een kamer in deze accommodatie voor ongeveer €78 per nacht boeken.

Wat zijn de beste gezinsvriendelijke hotels in Extertal?

Hotel Zur Burg Sternberg (beoordeling: 8.2/10): een familiehotel met een zonneterras, een picknickplaats en een wellnesscentrum voor €78 per nacht.

Waar logeren in Extertal?

Beste goedkope hotels in Extertal

Gastezimmer Im Freudenthal is perfect voor rugzaktoeristen of mensen die niet al te hoog budget hebben voor het bezoek van Extertal. Gastezimmer Im Freudenthal ligt op slechts een steenworp afstand van Ehrenmal fur die Weltkriegsgefallenen.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Bent u op zoek naar wat meer privacy, dan is een appartement zoals Villa Stephan een goede accommodatiegelegenheid in het centrum van Extertal, tevens beschikt het over gratis prive parkeerplaatsen, een zonneterras en wandelen. Villa Stephan en Ferienwohnung Bruns zijn twee fijne appartementen op 5 minuten lopen van het stadscentrum.

Wilt u in de buurt van Evangelisch reformierte Gemeinde Bosingfeld Kindergarten verblijven, overweeg dan Villa Stephan.

Luxe en boetiekaccommodatie in Extertal

Hotel Zur Burg Sternberg biedt gratis prive parkeerplaatsen, een sauna en een binnenzwembad plus een onoverwinbaar niveau van comfort dat door de hotelketen wordt gehandhaafd.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Als u van plan bent een reis naar Extertal te maken, overweeg dan een verblijf in het centrum van de stad in appartementen zoals Villa Stephan of Ferienwohnung Bruns. Denk aan een verblijf in Gastezimmer Im Freudenthal of Ferienwohnung Blumenland, als u gebruik wilt maken van een verblijf in een B&B. Als u in een unieke gezinsvriendelijke reis naar Extertal geïnteresseerd bent, probeer Hotel Zur Burg Sternberg, dat ook over gratis prive parkeerplaatsen, een sauna en een binnenzwembad beschikt.

Meer zienMinder