Hotels in Dahn

Bekijk 2 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Dahn van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-2 van 2
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.4
Geweldig81 beoordelingen
Kaart
6.8 km van Stadscentrum
Het particuliere Landgasthaus & Hotel Zur Krone Dahn ligt op minder zo'n dan 10 minuten rijden naar Buhlsteinpfeiler en heeft een tennisveld en een speelgedeelte en een à la carte restaurant.
Vanaf€ 128 /nachtSelecteren
8.6
Geweldig33 beoordelingen
Kaart
1.4 km van Stadscentrum
Altdahn Castle is nog geen 25 minuten wandelen, terwijl Dahner Felsenpfad nog geen 5 minuten wandelafstand hiervandaan ligt.
Vanaf€ 169 /nachtSelecteren

Waar logeren in Dahn?

Beste goedkope hotels in Dahn

Ferienbahnhof Reichenbach is een betaalbare keuze met tarieven vanaf slechts €113 per nacht. Heeft u een strak reisbudget, dan kunt u een plezierig verblijf bij Landgasthaus & Hotel Zur Krone in het centrum van Dahn hebben. Landgasthaus & Hotel Zur Krone is een betaalbaar hotel op een steenworp afstand van Heerlijkheid Hohenbourg, dat kamerprijzen vanaf €108 aanbiedt.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Bent u op zoek naar wat meer privacy, dan is een appartement zoals Ferienwohnung In een goede accommodatiegelegenheid in het centrum van Dahn, tevens beschikt het over gratis prive parkeerplaatsen en strijken. Het gelegen nabij Neudahn Castle Haus Erdmann is een optie voor accommodatie in de buurt van het stadscentrum.

Overweeg het verblijven bij Haus Erdmann, u logeert dan dicht bij Neudahn Castle en uw privacy en comfort worden gegarandeerd.

Luxe en boetiekaccommodatie in Dahn

Het 4-sterren Hotel Eyberg is een luxe keuze, gesitueerd op loopafstand van Drachenfels Castle.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Gezinnen kunnen Ferienbahnhof Reichenbach appartement dicht bij Burgruine Altdahn boeken, dat over gratis prive parkeerplaatsen, ledikanten en wandelen beschikt. Ferienbahnhof Reichenbach, gelegen nabij Berwartstein Castle, is een gezellig bed-and-breakfast hotel met gratis prive parkeerplaatsen, ledikanten en wandelen. Als u een zakenhotel in Dahn wilt, kiest u voor het 3-sterren Landgasthaus & Hotel Zur Krone, dat een scala aan zakelijke faciliteiten biedt. Hotel Eyberg is een elegant vakantiehotel op minder dan 10 minuten lopen van Pfaffenfels.

Meer zienMinder