Hotels in Burg auf Fehmarn

Bekijk 6 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Burg auf Fehmarn van 50+ aanbieders

Incheckdatum
vr, 02 aug
-
Uitcheckdatum
za, 03 aug
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
vr, 02 aug
-
Uitcheckdatum
za, 03 aug
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
vr, 02 aug
-
Uitcheckdatum
za, 03 aug
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-6 van 6
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.2
Geweldig206 beoordelingen
Kaart
1.8 km van Stadscentrum1.4 km van Local History Museum
Het traditionele Hafen Hotel Schutzenhof is gelegen op binnen 8 wandelafstand van U-11 en beschikt over 30 kamers met uitzicht op de tuin.
Vanaf€ 102 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig159 beoordelingen
Kaart
300 meter van Stadscentrum700 meter van St. Nikolai Kirche
Jimi Hendrix Gedächtnisstein en U-11 zijn respectievelijk nog geen 7 minuten wandelen ervandaan en nog geen 5 minuten met de auto weg van het Pfannkuchenhaus Fehmarn gelegen.
Vanaf€ 148 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig313 beoordelingen
Kaart
200 meter van Stadscentrum500 meter van St. Nikolai Kirche
Het superieure Wissers Burg auf Fehmarn, gelegen op sechts 5 minuten wandelafstand van Local History Museum, beschikt over 37 kamers en een à la carte restaurant waar de Europese keuken keuken wordt geserveerd.
Vanaf€ 142 /nachtSelecteren
8.0
Geweldig158 beoordelingen
Kaart
500 meter van Stadscentrum200 meter van Local History Museum
Het 4-sterren Restaurant Burg-Klause is gevestigd 2 km rijden van Glambæk en biedt een solarium en saunafaciliteiten op locatie en 44 kamers.
Vanaf€ 149 /nachtSelecteren
8.6
Geweldig475 beoordelingen
Kaart
3.2 km van Stadscentrum200 meter van Castle ruin Glambeck
Het 3-sterren IFA Fehmarn Hotel&Ferien-Centrum heeft saunafaciliteiten en een overdekt zwembad, en ligt op een locatie aan het strand nog geen 15 minuten lopen van het meer.
Vanaf€ 63 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig88 beoordelingen
Kaart
800 meter van Stadscentrum500 meter van Local History Museum
Hafen Burgstaaken ligt op ongeveer 2 km afstand van het 3-sterren Hasselbarth Burg auf Fehmarn en Burg Glambek ligt op ongeveer 2 km van de accommodatie.
Vanaf€ 125 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Burg auf Fehmarn

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Wat zijn de beste hotels in het centrum van Burg auf Fehmarn?

Onze reisgegevens van iBooked.nl travel op de basis van 229 beoordeling van klanten tonen topplekken in het centrum van Burg auf Fehmarn. We raden Pfannkuchenhaus Fehmarn als het beste hotel met gratis prive parkeerplaatsen, parkeerservice en in de bar, gelegen op 0,2 km van het stadscentrum. Wissers Hotel met beoordeling 8.4/10 en Hotel Hasselbarth, beoordeeld met 8.0/10, zijn onze favoriete hotels in het gebied.

Wat zijn de beste hotels voor koppels in Burg auf Fehmarn?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 5 aanbiedingen voor koppels. De populairste keuze van onze klanten is Wissers Hotel (beoordeling: 8.4/10). Het ligt op 4,6 km van Campingplatz Wulfener Hals en biedt een satelliet-TV, een eethoek en een zitruimte in de kamers voor ongeveer €132 per nacht aan.

Wat zijn de beste gezinsvriendelijke accommodaties in Burg auf Fehmarn?

Volgens de reisgegevens van iBooked.nl zijn er 3 kindvriendelijke aanbiedingen om er uit te selecteren. Hafen Hotel Schutzenhof (beoordeling: 7.6/10): een familiehotel met gratis parkeren, krantenservice en windsurfen voor €136 per nacht. U kunt ook Hotel Restaurant Burg-Klause (beoordeling: 7.4/10) voor ongeveer €160 per nacht boeken. Deze kindvriendelijke accommodatie biedt een zonneterras, massage en schoenenpoetsen aan.

Welke hotels in Burg auf Fehmarn vlakbij U-11 zijn de beste?

U kunt bij Hafen Hotel Schutzenhof, beoordeeld met 7.6/10, een 3-sterrenhotel boeken. Het ligt op 5 minuten lopen van U-11. Het biedt gratis parkeren, krantenservice en windsurfen aan.

Waar logeren in Burg auf Fehmarn?

Beste goedkope hotels in Burg auf Fehmarn

Budgetreizigers kunnen bij Hafen Hotel Schutzenhof verblijven, waar tevens gratis parkeren, een zonnedek en windsurfen worden aangeboden. Heeft u een strak reisbudget, dan kunt u een plezierig verblijf bij Hafen Hotel Schutzenhof in het centrum van Burg auf Fehmarn hebben. Haus Scheel ligt op slechts een steenworp afstand van U 11.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Wilt u een uitstapje in het centrum van Burg auf Fehmarn op een 3-sterren niveau hebben, kijk dan naar Wissers Hotel. Hasselbarth ligt op ongeveer 850 meter van het stadscentrum en biedt gratis prive parkeerplaatsen, een sauna en een binnenzwembad.

Als u in Burg auf Fehmarn in de buurt van populaire toeristische attracties zoals de kerk en het museum wilt verbliven, dan is Wissers Hotel op loopafstand hiervandaan en 750 meter van St. Franziskus Xaverius. Mocht u naar St. Franziskus Xaverius, gelegen dicht bij het stadscentrum, willen gaan, dan zijn het 3-sterren Wissers Hotel en Pfannkuchenhaus Fehmarn mogelijk interessante accommodatiemogelijkheden voor u.

Luxe en boetiekaccommodatie in Burg auf Fehmarn

Op 0.5 km van het stadscentrum vindt u de chique hotels zoals Burg-Klause.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Als u van plan bent om Burg auf Fehmarn met uw gezin te bezoeken, selecteer dan een appartement nabij St. Franziskus Xaverius, zoals Die Schmiede of Ferienwohnung Relax. Denk aan een verblijf in Glaesser Appartements of Privatzimmer Ehrhardt Nr.1 - #11338, als u gebruik wilt maken van een verblijf in een B&B. Als u Burg auf Fehmarn met uw gezin bezoekt, waardoor u interesse in kindvriendelijke activiteiten heeft, kies dan voor het gelegen nabij St. Franziskus Xaverius Wissers Hotel. Voor de recreanten zijn er 3 hotels in Burg auf Fehmarn, Wissers Hotel of Hafen Hotel Schutzenhof zijn onder hen.

Meer zienMinder