Hotels in Buchholz in der Nordheide

Bekijk 6 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Buchholz in der Nordheide van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-6 van 6
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.4
Geweldig187 beoordelingen
Kaart
4.1 km van Stadscentrum
Het huisdiervriendelijke Frommanns Landhotel Buchholz in der Nordheide is gevestigd maar 2 km van Grosssteingrab Nenndorf en op slechts 5 km van Hunebed in Klecker Wald.
Vanaf€ 83 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig93 beoordelingen
Kaart
2.5 km van Stadscentrum1.6 km van Evangelisch-lutherisch St. Paulus-Kirchengemeinde Ev. Jugend Diakon Kuk
Brunsberg bevindt zich 10 rijminuten verderop, terwijl Heimatmuseum Vierdorfer Donz e.V 3 km verder ligt.
Vanaf€ 136 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig202 beoordelingen
Kaart
500 meter van Stadscentrum300 meter van Evangelisch-lutherisch St. Paulus-Kirchengemeinde Pastorin Bauschke
Binnen 7 minuten van Buchholzer Hofe verwent het 4-sterren Achat Hotel Buchholz Hamburg u met internationale gerechten en een stoomcabine en saunafaciliteiten.
Vanaf€ 64 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig115 beoordelingen
Kaart
2.1 km van Stadscentrum1.5 km van Evangelisch-lutherisch St. Paulus-Kirchengemeinde Ev. Jugend Diakon Kuk
Buchholzer Hofe ligt op 25 minuten loopafstand van het huisdiervriendelijke Flair Hotel Zur Eiche en cist in the Feldmark Rade ligt op minder dan 4 km rijden naar de accommodatie.
Vanaf€ 103 /nachtSelecteren
8.6
Geweldig13 beoordelingen
Kaart
1.9 km van Stadscentrum1000 meter van Evangelisch-Freikirchliche Gemeinde Christuskirche
Dit hotel is gelegen op 20-minuten loopafstand van het centrum van Buchholz in der Nordheide en biedt een picknickplaats en een terras.
Vanaf€ 75 /nachtSelecteren
Kaart
5.9 km van Stadscentrum2.0 km van Gemeinde zur Verkündung des Evangeliums
Vanaf€ 184 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Buchholz in der Nordheide

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Welke centraal gelegen hotels in Buchholz in der Nordheide zijn de beste?

Achat Hotel Buchholz Hamburg met Turkse stoombaden, 24-uurs receptie en een spa lounge is beoordeeld met 7.4/10 en ligt binnen 5 minuten lopen van het stadcentrum.

Wat zijn de beste goedkope hotels in Buchholz in der Nordheide?

Er zijn meer dan 3 goedkope top accommodaties in Buchholz in der Nordheide. Een van de beste goedkope hotels is Flair Hotel Zur Eiche, beoordeeld met 8.2/10, dat €92 per nacht kost en een golfbaan, een zonnedek en huishouden aanbiedt. Frommanns Landhotel is ook een goede keuze met beoordeling 8.0/10 voor €77 per nacht.

Wat zijn de beste accommodaties voor koppels in Buchholz in der Nordheide?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 4 aanbiedingen voor koppels. Frommanns Landhotel beoordeeld met 8.0/10 is een 3-sterrenhotel voor koppels, dat gratis parkeren, pendeldienst en boodschappen dienst aanbiedt. Klanten kunnen een kamer in deze accommodatie voor ongeveer €77 per nacht boeken.

Waar logeren in Buchholz in der Nordheide?

Beste goedkope hotels in Buchholz in der Nordheide

Reizigers met een beperkt budget kunnen een van de 3 goedkope hotels in Buchholz in der Nordheide, zoals het betaalbare Frommanns Landhotel, boeken. Heeft u een strak reisbudget, dan kunt u een plezierig verblijf bij Frommanns Landhotel in het centrum van Buchholz in der Nordheide hebben. Overweeg een verblijf bij een hotel nabij Stellmacherei Langenrehm, zoals het voordelige Frommanns Landhotel met de prijs vanaf €77.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Wilt u de drukte van de binnenstand van Buchholz in der Nordheide niet missen, overweegt u dan een verblijf bij Achat Hotel Buchholz Hamburg te boeken, waarbij Turkse stoombaden, 24-uurs receptie en een spa lounge worden aangeboden. Achat Hotel Buchholz Hamburg is een accommodatie met de beste beoordelingen, gelegen op nog geen 0,4 km van het stadscentrum.

Achat Hotel Buchholz Hamburg, een 4-sterren hotel op loopafstand van 10 minuten van War Cemetery at the Old Cemetery in Buchholz in the North Heath is het aandacht van de reiziger zeker waard. Kies een hotel in de buurt van War Cemetery at the Old Cemetery in Buchholz in the North Heath, zoals Achat Hotel Buchholz Hamburg met een kamerprijs van €101, dat op 10 minuten lopen is.

Luxe en boetiekaccommodatie in Buchholz in der Nordheide

Het 4-sterren Achat Hotel Buchholz Hamburg met Turkse stoombaden, 24-uurs receptie en een spa lounge is een goede keuze voor mensen die graag met comfort en luxe reizen. Ketenhotels zijn onder andere het 3-sterren Flair Hotel Zur Eiche, met fantastische functies zoals een golfbaan, een zonnedek en huishouden.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Schone Unterkunft Mit Kostenlosen Parkplatz. Ligt op 5 minuten lopen van Alaris Schmetterlingspark en heeft gratis parkeren, een picknickplaats en bordspellen. Er zijn 9 B&B mogelijkheden in Buchholz in der Nordheide, waaronder Gemutl. Wohnung Zw. Luneburger Heide Und Hamburg en Schone Unterkunft Mit Kostenlosen Parkplatz.. Als u in een unieke gezinsvriendelijke reis naar Buchholz in der Nordheide geïnteresseerd bent, probeer Hotel & Landgasthof Hoheluft, dat ook over gratis parkeren, een golfbaan en pendeldienst beschikt. Frommanns Landhotel is een geweldig resort voor reizigers naar Buchholz in der Nordheide die hun vakantie met gratis parkeren, pendeldienst en boodschappen dienst willen doorbrengen.

Meer zienMinder