Hotels in Birresborn

Bekijk 1 beschikbaar hotel in Birresborn van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
8.4
Geweldig63 beoordelingen
Kaart
100 meter van Stadscentrum
Het Zur Krone biedt prettige accommodatie met 10 kamers in een resort buurt van Birresborn.
Vanaf€ 94 /nachtSelecteren

Waar logeren in Birresborn?

Beste goedkope hotels in Birresborn

Ferienwohnung Bruni is perfect voor rugzaktoeristen of mensen die niet al te hoog budget hebben voor het bezoek van Birresborn. Ferienwohnung An Der Kyll is een betaalbare keuze die u binnen 5 minuten lopen van het centrum brengt. Ferienwohnung Bruni ligt op slechts een steenworp afstand van Bertradaburg.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Wilt u de drukte van de binnenstand van Birresborn niet missen, overweegt u dan een verblijf bij Hotel Zur Krone te boeken, waarbij gratis parkeren, pendeldienst en wandelen worden aangeboden. Om op slechts 5 minuten lopen van het centrum van de stad te zijn, kunt u in Ferienwohnung Bruni verblijven.

Kies een hotel naast Birresborner Eishoehlen, zoals Hotel Zur Krone op 5 minuten lopen van het stadscentrum. Haus Kyllblick brengt u op 10 minuten loopafstand van Birresborner Eishoehlen en biedt accommodatie met gratis parkeren, een zonnedek en boodschappen dienst.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Voor mensen die liever in een appartement verblijven zijn er 8 accommodaties in Birresborn waaronder Ferienwohnung Bruni en Ferienwohnung Kylltal. Er zijn 8 B&B mogelijkheden in Birresborn, waaronder Ferienwohnung Kylltal en Haus Kyllblick. Hotel Zur Krone is een geweldig resort voor reizigers naar Birresborn die hun vakantie met gratis parkeren, pendeldienst en wandelen willen doorbrengen.

Meer zienMinder